СЕДМИ КЛАС. Ако някой си мисли, че туй е филм, той с ученик тийн не е бил

• 39 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
...
Голямото му желание беше СМГ или НПМГ, мат. Към НПМГ имаше голям сантимент от основното му училище и факта, че познаваше учители от НПМГ, които му преподаваха, както и такива, които ми преподаваха в основното, а след това отидоха да учителстват в НПМГ. Та...
Нареди 4те математически в СМГ и НПМГ,  Това първи ден...
Втори ден.... Паралелката СХН е включена в желанията, при това на първи позиции. Сигурен ли си, бре? Не!
Трети ден... Паралелката липсва.
Четвърти ден, паралелката пак включена...
Иди ми, дойди ми, една седмица.
В деня, в който попълвахме електронното заявление... Заради училището, направи компромис с паралелката.
По закона на Мърфи, там се спря!
Към днешна дата, признава, че информатиката е по-интересна и от математиката. Смята, че не е бил дорасъл за Телерик, щастлив е с избора си. Няма проблеми с материята, за сега!
И ние сме така с тази паралелка. Добре звучи, от твоята уста. /Според мен моят няма да успее да влезе, но да видим/. Иска компютри уж, но ТУЕС категорично не, от Джонката също се отказа, остана една едничка паралелката СХН.

# 121
За съжаление в плевенското РУО, на страницата им, няма информация за баловете от миналата година. Исках да се ориентирам, но уви.

Тази таблица
дали ще помогне? За съжаление миналата година не публикуваха справката за второ класиране, поне не и на сайта на РУО.

# 122
  • София
Извинявам се, ако въпросът е тъп, но не успях да разшифровам какво е паралелка СХН?

# 123
  • София
Само някоя от вас да се оплаче, че детето ѝ блее... Hands Point Up
Какво бил розмаринът? Цвете ли, клечка ли? Ами на корицата на темата съм го сложила. И бЕлото ни е там, само Евгегени не намерих.

Софтуерни и хардуерни науки

# 124
  • София
Софтуерни и хардуерни науки

# 125
  • Пловдив
Аз съм от Пловдив, ние тук такова чудене нямаме, нито толкова училища, нито тооолкова паралелки, но ви следя и чета с интерес! Предполагам е софтуерни и хардуерни науки?
Моето дете знае, че иска да учи нов език, но понеже е "енергоспестяващ" не иска да си дава зор с немски и се е насочил към испански или италиански. Ще следваме неговите желания, които са си твърди от началото на годината. Дано няма изненади в последния момент.

# 126
Какво бил розмаринът? Цвете ли, клечка ли? Ами на корицата на темата съм го сложила. И бЕлото ни е там, само Евгегени не намерих.

ама не бе, аз го знам тоя розмарин, даже съм го слагала на картофи, ама така, на китка. Сега ще го търся на саксия и ще си го гледам с любов и надежда.

# 127
Ох, този розмарин.. все не успявам да го осъществя..но също съм от цветоубийците Confused
Като ви чета сериозна подготовка „удряте” моят син само школа в събота. Малко уроци по БЕЛ пролетната ваканция, но след това такъв срив направи, че се чудя от къде дойде..Следващата седмица малко уроци по МАТ и това е...но вече загубих надежда за достойно представяне и се чувствам изчерпана..Универсална формула няма за подготовката, зависи си от детето...моят няма никаква насоченост..е, може би е, защото нямам розмарин Joy
Много ме разведрявате с всичко, което пишете!
Да са здрави и успешни абитуриентите и благодарности на майките им за подкрепата! Flowers Cherry Blossom

# 128
Записвам се,че ви изтървах.

# 129

И ние сме така с тази паралелка. Добре звучи, от твоята уста. /Според мен моят няма да успее да влезе, но да видим/. Иска компютри уж, но ТУЕС категорично не, от Джонката също се отказа, остана една едничка паралелката СХН.
[/quote]

Ние сме много далеч от вашите влечения, но чувам познати спрягат 51 СУ (???) с такава паралелка. Проверете там.

# 130
Влечения ... много силна дума за моя пубер.
Чул там, някой казал. Новото 20 е, че първата пералня било супер тъпо. Какво било то, първа, втората била по-добра.

# 131
  • София
Ох, може ли някой да събере всички постове относно розмарина в едно? Joy /И на печеното пиле добре се връзва./

За тикането към определено училище, както целият свят разбра от миналогодишната седмокласна тема Joy , аз никого към нищо не тикам. Единствено, ако възникне такава хипотеза, бих тикнала ОТ нещо /например от Мария Луизиана - the Original/ Smirk

Русалка, ода написа против конското, а миналата година против Волдемор - не щя! Frowning1

# 132
  • София
Тоя розмарин, кога бях на 19г. ме накараха да изпия 10 кубика от него във вид на чай, защото лекувал ПКЯ. Дрън-дрън, ама от тогава ми се гади само като го усетя, дори виртуално. А Спунк си мисли, че не съм го наушила на корицата на темата Joy  Може би ако тази година насадя естествена омраза у дъщерята към подправката, яма опасност на стари години да ми ръси пилето или картофите с нея Thinking

Иначе щерката се беше засилила баш към СХН (софтуерни и хардуерни науки, за който питаше) паралелката в прогресивното, което аз пък недолюбвам заради лоши спомени. Но нещата се развиха по друг начин и да видим какви ще са последствията. Всичко е оставено в нейни ръце и тя взима решението.

# 133
Ех, този розмарин, отвсякъде взе да ми изскача! Гледам си спокойно неангажиращо английско сериалче (Father Brown) и чувам - див розмарин за топли чувства! Smile Обожател ще подарява букет и беше тълкуван така - от див розмарин за топли чувства, фрезии за дълго приятелство и перушанче за съблазън! Simple Smile

Та да знаете, ако розмаринът не помогне за паметта, поне ще стопли чувствата вкъщи! Smile Или навън!? Dizzy FaceRady, имате ли у вас розмарин? Само за твоята щерка се сещам, че е с гадже, да не се окаже, че е от розмарина? Smile Не за друго, ами да си имаме едно наум, че са възможни странични ефекти.. Bowtie Щото ние за мозъка го искаме, а той май за сърцето. Simple Smile

# 134
Единствено, ако възникне такава хипотеза, бих тикнала ОТ нещо /например от Мария Луизиана - the Original/ Smirk

ох, значи, ама обърках се вече. Това сега кое е? Онова от първите десет или другото?

Общи условия

Активация на акаунт