💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 58 960
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Тя сега нали е кадър на Нова.

# 496
Изключително тъпо разделение на отборите. Умни красиви и силни..

# 497
  • Испания
Е, Смайли не си ли съгласна на малка виртуална подялба, малка само Joy

Тц! Сетих се за един виц, дето една баба казала, плетейки още по-бързо: "Нищо не делИМ". Циничен е, та няма да го напиша.

# 498
изпуснах голяма част от предаването, но..
Радостина ми е интересна. Мисля, ще бъде основен играч. Доста е чепата. Като цяло жените ми стоят по-добре от мъжете, което е странно.
Тарзан му викам Кавалджията, нали от Кавала е. Бях за него преди предаването, нещо не ми хареса визуално, нисък ми е и пернат. Но иначе има чувство за хумор, но много се надува.
Оперната певица ме впечатли и доста ми хареса.
Много от играчите не запомних и не различавам като имена.
Близначките ме умориха -първо гледах тъпо и се чудех дали виждам правилно, после направо ме зашеметиха на кораба, накрая установих, че това не може да бъде и са скрити лимонки.
Реално само те излезнаха сухи от водата))
Хареса ми един , ама пусто го изуснах как се казва и какъв е. Но този давещия направо му се чудя как са го взели.
На мен ми е интересно засега предаването, че се и посмях))

# 499
Верно ли Патрака и тя ще коментира?
Неее , пошегувах се , защото и тя е навсякъде . Опази , Боже ! 😁

# 500
Оня тарзана на мен много ми прилича на Aquaman.

# 501
И Сърчаджиева си е спретнала панелистите- точно толкова добри като тези на Гала. Аман. Жалко за Георги Милков- имам хубаво мнение за него!

# 502
Гошо бил от друг свят ..м чи Ямбол е друга Вселена направо 🤣🤣

# 503
Коментарното студио е горе-долу прилично. Опитват се да разгадаят участниците, правилата, самите игри, не се надвикват, изслушват се и т.н. Стават за слушане за разлика от много други коментарни студиа напоследък...

# 504
  • Испания
Коментарното студио е горе-долу прилично. Опитват се да разгадаят участниците, правилата, самите игри, не се надвикват, изслушват се и т.н. Стават за слушане за разлика от много други коментарни студиа напоследък...

Абсолютно!

Жоро Милков за близначките: "Те се правят на сватбарски невести".

# 505
Грехота е да сравнявате тоя с Аквамен! Grinning

# 506
  • Варна
Грехота е да сравнявате тоя с Аквамен! Grinning

Обидихте зверски Момоа, който е страхотен! Лично мнение. Иначе в тазгодиното издание на Гласът на България имаше в отбора на Михаела Филева, което наистина прилича на Джейсън!

# 507
Най не ми харесва отбора на красивите. Може би заради тоя дето сравнихте с  момоа.нещо не е мой човек.  Кефи ме чехльото.

# 508

Кой беше Март?

Признавам си, че уж гледах, но никого не запомних.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, можеш ли да сложиш снимките, които публикува днес (да не беше и вчера) на първа страница? Така по-лесно човек можеш да се върне на първа страница и да направи справка.

Редактирам се: видях, че малко след този пост си дала линк.

# 509
  • Испания
Скрит текст:

Кой беше Март?

Признавам си, че уж гледах, но никого не запомних.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, можеш ли да сложиш снимките, които публикува днес (да не беше и вчера) на първа страница? Така по лесно човек можеш да се върне на първа страница и да направи справка.

Не мога. Може до 24 часа след публикуване на поста.
В новата тема ще бъдат в първия пост.

https://bg-mam.ma/p/1116144/39268200

М като МАРТ!
👇🔥👇
Той е на 25 години, от София, зодия Риби, неженен. Часове преди пилотния ни епизод заявява:
🔥 Който дръзва, печели!
👇 Аз съм болезнено директен с хората.
🔥 Републикански шампион по плуване съм, имам над 50 медала

Гледате и не пипате!

Общи условия

Активация на акаунт