💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 036
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
Ох, Цурко, мамин златен от сега е почнал да ни разсмива.

# 301
  • Другата България
Изобщо не ме е срам, самата истина е това, което казвам.
В сравнение с 25-35 годишни мъже, мъж на 54 години, на колкото беше Нончо по време на "Сървайвър", в който почина, за мен си е стар. Мир на праха му, продължавам да смятам, че такива формати са за по-млади хора.
Аз поне съм по-млада, не знам за теб. Тъй че не се разбивай, не се чувствай лично засегната, казвам това, което мисля.
Ох, Цурко, мамин златен от сега е почнал да ни разсмива.
smile3515 Просветли невежата тоя кой е.

# 302
  • Испания
Laughing Аз не разбрах кой е този Цуро-участник ли е, коментатор, какъв е този? Thinking

Цитат
Дами и господа, ЦУРО!
Ц-У-Р-О!
Поканихме тази дигитална акула,
властелин на Ютюба и още хиляди неща,
заради които тийнове (и не само!)
величаят неговата особа,
да обиколи трите Територии
в Игри на волята: България

https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/488243265054776/

Цаца, която иска да мине за акула. Коментатор измислен някакъв...

# 303
  • Другата България
Оф, прегледах го, тоест, преслушах го.
И верно мяка. Mr. Green ooooh!

# 304
Ох. И аз съм по-млада, Мери. Мислех,че ще усетиш шегата.

# 305
  • Другата България
 Grinning Усетих я аз, ама с тези емотикони, които си сложила, реших да съм малко по-сериозна. Peace

# 306
Ми дребни са бе мила. Аз се поодзверих и уж ги видях, ма явно не съвсем, затова ги махнах.

# 307
Записвам се в темата, голям фен съм на Survivor, то и затова от Фермата гледам само двубоите, когато имам време.

Иначе тук в Швеция всяка година има Survivor под името "Експедиция Робинсън" и тази година беше излъчен осемнадесетият сезон.

# 308
Изобщо не ме е срам, самата истина е това, което казвам.
В сравнение с 25-35 годишни мъже, мъж на 54 години, на колкото беше Нончо по време на "Сървайвър", в който почина, за мен си е стар. Мир на праха му, продължавам да смятам, че такива формати са за по-млади хора.
Аз поне съм по-млада, не знам за теб. Тъй че не се разбивай, не се чувствай лично засегната, казвам това, което мисля.

Най-добрият сървайвър за България не беше на 23-25 години когато го спечели.Не е само до години, а до човека.Не го знам къде е сега Николай Мартинов, но съм сигурен и сега да участва, пак ще е много по-добър от напомпените във фитнеса младоци.А вече е минал 50 години.До можене си е.

# 309
  • Другата България
И е така, и не е така.
Ти говориш само за Мартинов, въпреки че неговото не беше само мускули, а и стратегия и акъл.
Аз имам предвид като цяло "Сървайвър", голям фен съм и съм изгледала всички американски сезони, не помня вече и кои други, та като цяло говоря.
И до можене е, така е, но възрастта си е фактор.
А и не съм сигурна, но Мартинов когато участва в "Сървайвър" не беше на 50. Погледнах-67 набор е. Laughing
Спечели през 2008. На 41. Аз написах 25-35 години.
За това говоря.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 20:37 от Merri_An

# 310
То така погледнато да вкарат в играта национални отбори по силови спортове. Нещо не ми се връзва и не ми допада може би.
За мен играта не трябва да бъде само мускул и сила, дебел врат и ...(грубо казано)
Това е игра за оцеляване. А се оцелява с ум, стратегия, познания дори (задължително). Да,трябва и физическа подготовка и издържливост, но и другото трябва да е в основата на състезанието. Тогава би било много интересно за гледане, поне за мен.
Че то и Робинзон не би оцелял, ако не знаеше един огън да си запали и колиба да направи. Ми...така мисля.
Колкото до годините, приятно е да гледаш млади хора добре сложени, но не е моден подиум. Бих харесала някой със стратегия, широко скроен, да се шегува, да има усет за битките и оцеляването.
Че то една война да се спечели не е до битките, а до стратегията повечето. Печелят не войниците и младите, а смелите, умните, добре изиграващите картите си. Та за годините... малко съм на кантар. Не ми е определящо, дори напротив предпочитам хора видели, знаещи, оправни, интелигентни, стратези, смели и тренирани.

# 311
  • Другата България
А кой е казал, че трябва да са само мускули, дебел врат и там каквото и да било друго?  Thinking
Казах млади хора, младите хора не само мускули и дебели вратове, има изключително интелигентни и умни такива, не всичко е силикон, кифла и дебеловрат батка.
Не знам как е твоето "така погледнато", аз казвам нещо съвсем различно.
Споменах възрастта само и единствено заради силовите натоварвания, тежките битки /евентуално/ и физическата сила, която е нужна за някои от тях. В повечето случаи мускулите не са олицетворение на сила и издръжливост.

# 312
Съгласна съм, ама донякъде.
Представените кандидати доколкото видях (не съм се задълбочавала много), предимно изтъкват издържливост, спорт, фитнес, но професия...не видях в повечето. Както и да е.
Не е правило, но често с възрастта идва и поумняването, опита, знанията.
Пък, ако се притесняват за издържливост, може и да разделят на отбори и години кандидатите. А може и да направят няколко формата с допустима възраст до 30, до 40, до 50.
Но си мисля, че за да е интересно поне на мен само силова и физическа издържливост няма да ми е съвсем интересно. Би ми се искало нещо да видя стратегия, опит, съобразителност, да бъдат поставени в ситуации да могат да преценят обстановка, да имат ориентация, че дори и хитрост и такива неща..знам ли... Нещо като от всичко да има за тръпка на зрителя.

# 313
  • Другата България
Ами ...добре. Grinning
Съгласна, несъгласна, това е моето мнение и ти не си длъжна да си съгласна, аз не го и пиша заради това. Говорим си, различни хора, различни виждания.
В общи линии говорим за едно и също нещо. Laughing
Стратегия, опит, съобразителност може да видиш и от млади хора, не само от такива над 40. Въпреки че не знам за какъв точно опит говориш при все, че този формат се излъчва за първи път. Дай да правим тогава ТВ формати само с вече участвали в такива предавания, за да са опитни.... Laughing
Това в какви ситуации ще бъдат поставени и в каква обстановка сега няма как да знаем, за да коментираме. Пък после ще кажеш дали има тръпка. Laughing

# 314
Merri_An, аз не знам дали и доколко те разбирам, но ти мен съвсем не ме разбираш. Вече окончателно се убедих. Няма с теб да споря, безмислено е. То и не го правя, а обяснявам, но..не виждам смисъл. Хубава вечер-

Общи условия

Активация на акаунт