💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 022
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Е аз те разбрах,  просто обяснявам своята гледна точка и позиция. С аргументи. Когато такива липсват, наистина става безсмислено.
Ок, лека и на теб.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 23:13 от Merri_An

# 316
  • Испания

Представените кандидати доколкото видях (не съм се задълбочавала много), предимно изтъкват издържливост, спорт, фитнес, но професия...не видях в повечето.

Александър - професионален фитнес инструктор.

Радостина - мениджър в телекомуникационна компания.

Веселин - работи в САЩ като международен шофьор.

Роберта - фитнес инструктор, спортист /силов трибой и бокс/.

Пламен - пожарникар.

Атанас - машинен инженер.

Добрин - акробат.

Марешка - модел.

Стоян - спасител.

Георгиос - фотомодел, актьор, фитнес треньор.

Амелия-Мира - събитиен мениджър.

Юлиян - учител.

Ана-Мария - оперен певец.

Георги - машинен оператор.

Венцислава - военнослужещ.

Томас - сърф учител.

Март - републикански шампион по плуване с над 50 медала.

Все хора без професии.

# 317
  • Другата България
JoyJoyHug
Няма обаче професори, академици, научни сътрудници. ....
На първо четене съм за Пламен и Радостина.  Благодаря, че ги синтезира така. Kissing Heart

# 318
  • Испания
JoyJoyHug
Няма обаче професори, академици, научни сътрудници. ....

...което е "голяма загуба". И пенсионери няма.

JoyJoyHug
Благодаря, че ги синтезира така. Kissing Heart

За нищо. Отново "прелистих" информацията, защото не понасям, когато ей така се пише, "през ушите".

# 319
Писах, че при повечето не видях
дала си 17 човека в извадката последната
за другите 7 не знам, може и да пише във визитките
е чак академици..никой не търси и очаква такива, но разнообразие е хубаво да има

имаме - 2 модела (на единия съм му фенка засега)
      - 3 плувци, спасители и свързани с водния спорт
      - 2 фитнес инструктори
    и по 1 акробат, учител, машинен инженер, оперен певец, шофьор и мениджър

за мен поне инженера и оперния певец биха ми били интересни да следя.

# 320
  • Калгари, Канада
Залагам на третия представен мъж и на петата представена жена, но съм почти сигурна, че 14 представен участник ще победи стига да е от мъжки пол, ако не е - то следващият представен мъж ще да е.

Сега, след като заложих, моля някой запознат да ми каже поне имената на избраните от мен участници, че нито в сайта съм влизала, нито тук съм ги чела.

# 321
  • Испания

В момента:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 09:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 322
  • Другата България
Залагам на третия представен мъж и на петата представена жена, но съм почти сигурна, че 14 представен участник ще победи стига да е от мъжки пол, ако не е - то следващият представен мъж ще да е.
Сега, след като заложих, моля някой запознат да ми каже поне имената на избраните от мен участници, че нито в сайта съм влизала, нито тук съм ги чела.
hahaha Joy newsm10
Много, ама много добро.
С глас съм се смяла.
Скрит текст:
Бях на една опашка в аптеката, и понеже вървеше бавно и мудно, за да не се нервя реших да почета У форума. И изведнъж като се изхилих...хората нервни, всеки бърза, аз се хиля като ряпа, за луда ме взеха...ама то в аптека, кой ме знае за какво съм на тази опашка.... Grinning

# 323
  • Испания
Алекс Сърчаджиева - часове преди старта на „Игри на волята”

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fokus-2019-09-06 … rpMtxam9t8ZXdVcEk

Още тази вечер един от участниците ще получи ключово предимство пред всички останали. Един от 24-мата ще се справи най-добре с поставената задача и така ще се превърне в много, ама много силен играч! Каква е наградата му, кой точно е той и как ще реагират останалите, ще стане ясно довечера от 20:00 часа.

Скрит текст:
Бях на една опашка в аптеката, и понеже вървеше бавно и мудно, за да не се нервя реших да почета У форума. И изведнъж като се изхилих...хората нервни, всеки бърза, аз се хиля като ряпа, за луда ме взеха...ама то в аптека, кой ме знае за какво съм на тази опашка.... Grinning

Ако това те успокоява, има и по-зле от теб. Например, аз. След толкова пъти гледане на снимките, за да публикувам инфо тук и да направя колажите, тази нощ сънувах част от тях.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 16:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 324
  • Другата България
 Grinning Hug
Аз отново използвам момента да ти благодаря за всичката информация, която си ни "смляла" и поднесла на тепсия. Прегледно, сбито, разбираемо Wink Sunglasses за четене. newsm51
Признавам си, че винаги досега, а съм сигурна, че и сега така ще стане, в първи епизод, че и до трети поне Embarassed Laughing не успявам да запомня имената на всички участници. Ако се пробвам и с "Фермата", мазалото ще е пълно. Та благодарение на теб и скрийншотовете на колажите ти ще ми е лесно поне докато запомня всички. Старост-нерадост. Simple Smile

# 325
  • Испания
Скрит текст:
Grinning Hug
Аз отново използвам момента да ти благодаря за всичката информация, която си ни "смляла" и поднесла на тепсия. Прегледно, сбито, разбираемо Wink Sunglasses за четене. newsm51
Признавам си, че винаги досега, а съм сигурна, че и сега така ще стане, в първи епизод, че и до трети поне Embarassed Laughing не успявам да запомня имената на всички участници. Ако се пробвам и с "Фермата", мазалото ще е пълно. Та благодарение на теб и скрийншотовете на колажите ти ще ми е лесно поне докато запомня всички. Старост-нерадост. Simple Smile

Сладурче!

Благодаря за милите думи!

Няма да се пУашиш! Нали затова е темата!

# 326
  • Другата България
О, да, определено е за това, въпреки че някоЙ хора я използват за коментиране на едни други някоИ хора Crazy, чиито коментари и мнения нараняват чуВствителните им души, и които коментари определено няма да накарат някоИте хора да си разплетат чорапите или пък да спрат да пишат. Party Wink
Та е добре, че напомняш за какво е темата.

Виждам, че правиш доста смели прогнози за изписването ѝ още със старта, дано се оправдаят, повече хора, повече мнения и предполагам интересна дискусия. По темата. Grinning

# 327
Здравейте. Отдавна не съм гледала нещо ново. Предаването звучи интересно. Като тийн гледах Сървайвър и Шеметна надпревара по Ахн,Фермата не ми харесва заради опосумите.Сашка я харесвам повече от Кънчев, така че ще дам шанс на формата.

# 328
  • Испания

Виждам, че правиш доста смели прогнози за изписването ѝ още със старта, дано се оправдаят, повече хора, повече мнения и предполагам интересна дискусия. По темата. Grinning

Стриктен човек съм и се старая да не нарушавам правилата. Та затова...

Остават 3 часа и... малко. /"Мое" време/

# 329
Аз пък съм ядосана, че не намирам готините емотикони на Смайлис, ами едни дрееебни и смотани само( дето и Мери не ги хареса).

Общи условия

Активация на акаунт