💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 029
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
  • Другата България
Аз пък съм ядосана, че не намирам готините емотикони на Смайлис, ами едни дрееебни и смотани само, дето и Мери не ги хареса.
Hug Heart Eyes Не се ядосвай за глупости, Мерито те разбра, дали пък не сме писали в една и две теми заедно?
Смайли не можем да я стигнем, не само с емотиконите.
 Grinning

# 331
  • Испания
mrav4ica, Merri_An,

🚦ТАЗИ ВЕЧЕР!🚦
Дойде дългоочакваното начало на @igri.na.voliata.bulgaria! Това са нашите участници, които вече и вие познавате! Дали?! На този кадър уловихме последния им момент заедно на старта на снимките преди точно 2 месеца!
💯🚦💯
Оттогава всеки един участник е част от племе и се бори както за племето, така и за себе си във всекидневни битки! Повечето от които - много, ама много трудни...
🚦💯🚦
ДОВЕЧЕРА един от тези 24-ма участници ще получи неочаквано силно предимство пред всички останали: кой ли е той?! И какво е предимството?!
🚦💯🚦
Гледайте ни точно в 20:00 по #NOVA и на живо в Царево на Морската сцена до пристанище “Мичурин”!

# 332
Ще ви чета. Гледането - на запис.
Мдаааа, Мери, засичали сме се и в други теми.

# 333
  • София
След дълго чудене реших да гледам           
 " Игрите на волята" тази вечер. " Фермата" ще я гледам на запис после. Дано е интересно. Желая ви приятно гледане и благодаря за темата.

# 334
  • София
Здрасти, Мравче!
Извадих този ДИРЕКТЕН ЛИНК от Нова плей, за гледане НОВА ТВ на ЖИВО

Опитай го - мисля, че ще се отвори в чужбина.
Преди това нали знаеш, че трябва да имаш инсталирана добавката Native HLS playback

https://e201-nlds107.cdn.bg/nlds/novaplay2/novaent/as/live/novae … t_hd_1600_pc.m3u8

# 335
Здрасти, Мравче!
Извадих този ДИРЕКТЕН ЛИНК от Нова плей, за гледане НОВА ТВ на ЖИВО

Опитай го - мисля, че ще се отвори в чужбина.
Преди това нали знаеш, че трябва да имаш инсталирана добавката Native HLS playback

https://e201-nlds107.cdn.bg/nlds/novaplay2/novaent/as/live/novae … t_hd_1600_pc.m3u8

Мари, много благодаря. Ще пробвам. Hands Plus1

# 336
  • Испания
Като гледам началото, не свързвам никого с представените снимки и имената.

# 337
  • in Wonderland
ЗДравейте, като голям фен на Сървайвър, реших да дам шанс на Нова тази вечер.  Дано си заслужава.
Къде по нашето Черноморие е сниман форматът?? Голяма красота

# 338
  • Испания
 Южното Черноморие в района на Лозенец, Царево и Ахтопол и Странджа планина. Прекрасно е! Сълзи ми потекоха.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 20:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 339
  • in Wonderland
Тази Бояна от София Ден и Нощ ли беше??

# 340
  • Пловдив
Тоя с "женичката" е бая прост.

# 341
Ми от Ямбол.

Благодаря за темата и приятно гледане!

# 342
  • София
Ох, пропуснах го този нацепения, че мъжа ми нещо мърмореше. Жена му го контролира, кога се прибира ли? И защо закъснява? Правилно ли разбрах?

# 343
  • Испания

Брат´чед на Митьо ПищоФа.

Йоана каква е мъничка...

Ох, пропуснах го този нацепения, че мъжа ми нещо мърмореше. Жена му го контролира, кога се прибира ли? И защо закъснява? Правилно ли разбрах?

Правилно си разбрала.

# 344
Аха, дори фейс нямал завалийката.

Общи условия

Активация на акаунт