💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 079
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Я, пък ти, и аз непомня имена.
Здравейте, благодаря за темата🌻😊
Като заклет фен на Сървайвър, чаках Игрите с нетърпение и на първо четене съм разочарована. Дано да ме изненадат в последствие. Нямам още фаворит, но видях някои познати и много любими места❤

# 601
Не съм и очаквал от НОВА да направят добро реалити, за това не съм и разочарован Simple Smile На пръв поглед почти едно към едно със всеобичаният Сървайвър, но все си знаех че нещо ще се провали.Нито водещият(в случая водеща) като водещ, нито участниците като участници.Друг минус е очевидният сценарии,който четат участниците при даване на интервю.Едни и същи грешки при избора на играчи.Хора с безсмислени каузи, хора търсещи приключения и "себе си", мускулести надути красавци без грам акъл, устати жени,които искали да докажат как можели да се борят наравно с мъжете видиш ли, и самотни майки, искайки децата им да видят колко силни са всъщност...Как не вкараха хора,които искат да спечелят на всяка цена, било то подло или не.Това прави предаването интересно.Ще гледам първите епизоди, но не съм особено обнадежден.

ПС. Разделението на племената е на принципа на някои от американските сезони на Сървайвър: Brawn vs Brain vs Beauty

# 602
  • 221B Baker Street
Еее, открих ви!!! Simple Smile
Смайлис, страхотна темичка, както винаги! Flowers Hibiscus
Аз си имам любимци вече - Венцеслава и Йоана. От мъжете - Веселин и Томас. И понеже доста хора гледам влизат тук, само за да напишат, как на втората едва ли не минута са превключили на Фермата... Аз пък държа да подчертая, че няма да гледам нея, никога не съм. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще си гледам Игри на волята и ще си кесим в чудесната темичка! Айде, до понеделник! Kissing Heart

# 603
  • София
fanfanito,
Не се докачай, винаги ще има удари под кръста. Това си е опасен форум, свиквай, аз отдавна съм свикнал и не ми прави впечатление.
Относно видяното в рекламите по Нова, недей ги гледа много, много... Нарочно подвеждат понякога при монтажа. Това е специфично и за сериалите им дори. Не вярвам да има такива аматьори (които ще са за уволнение, да ги дават на Венцислава направо, хаха), че хората да разберат от промото какво ще се случи в играта в понеделник.  Peace

# 604
Аз не съм почитател на такива формати нито пък някога съм гледала Фермата.Хвана ми окото и до последно гледах  харесва ми мъжа с дългата коса с гръцкото име.А от женките Бояна много ми е миличка.Надявам се да не стане скучен след 2ри епизод...

# 605
Гледах Игрите снощи на запис. Мисля, че ще наподобява Сървайвър. Като за първи епизод - добре. Интригите според мен ще дойдат по-късно - с глада, студа и състезанията. Така че надявам се да става все по-интересно. Изключително съм разочарована от водещата. С това викане всеки път намалявах звука, като я даваха. Много зле!!!

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 09:09 от meri1966

# 606
Не само викането, но и много зле облечена.

# 607
За мен тези мъже не са привлекателни - такива епилирани, с оскубани вежди и нататуирани културисти, няма как да ми харесат, че да гледам заради тях.
Някои от жените изглеждат симпатични, но те са 2-3, ще се изгубят в купчината кифли и кроасани...

# 608
  • Sofia
Кои дни ще ги дават и в колко часа?

# 609
  • ВАРНА
Всеки понеделник битките - или там каквото ще се казва от 20.00 до 22.00 часа.
 - и  от Вторник до Петък от 21.00 часа до 22.00 часа - дейли епизоди.

-  Мери1966 -  студ едва ли ще има предвид огромната разлика с Фермата...
тук са на южното море и снимат от 18 юли до 20 септември приключване на снимките! 

Финалът ще е заснет на 20 септември  - а ще го излъчат на 15 декември!

# 610
  • Другата България
fanfanito,
Не се докачай, винаги ще има удари под кръста. Това си е опасен форум, свиквай, аз отдавна съм свикнал и не ми прави впечатление.
Опасен форум? Thinking Ти пък направо ме уби, колко да е опасен? Какви удари под кръста, какви пет лева, Смайли е толкова коректен потребител, толкова грижи полага за темата, информира, отговаря, къде видя удари под кръста? Значи аман от чуВствителни души, на които сакън да не им кажеш нещо по-...и аз не знам, нито някой е обиждал, нито е нагрубявал друг, един се врътка-нямало да пише, друг-нямало да чете, трети обиден от това, че друг го поправя за негова информираност...това да не е детската градина? Който иска да пише и който да чете, но да не се чувства длъжен да информира останалите за решението си, ще го преживеем. От толкова години пиша и аз, такова чудо не е било.
За мен тези мъже не са привлекателни - такива епилирани, с оскубани вежди и нататуирани културисти, няма как да ми харесат, че да гледам заради тях.
Именно, на същото мнение съм. Затова симпатизирам  на Пламен и на Март засега. Натурални и естествени.
Е, не само заради това, разбира се. Просто това е плюс. Laughing

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 11:54 от Merri_An

# 611
  • Пловдив

Дали да не направя тема, ако има други докоснати кат мен и шеметни да си лафим там. Тук много официално го вземате и се задълбавате. Такива кат мен пречат, пък аз не мога да си мълча , нито пък да пиша по 10 поста коя е с В буквата бре.
Да, направете две теми за едно и също предаване, ще е прецедент.Laughing

# 612
  • ВАРНА
Добре де - виждам че и тук уж се нареждат мускулистите мъже и силиконовите блондинки.  А на живо въпросните две групи нямат никакви пролблеми с хиляди ухажори?!

Хем има хиляди лайкове коментар тип - егати тъповатия мусколест мечо - / егати тъпата руса кифла/....
хем всички жени и мъже се избиват да ги свалят на живо тези?

# 613
  • Пловдив
Чак пък да се избиват... Всеки се събира със себеподобни.

# 614
  • Другата България
И аз мисля, че не се "избиват". Търсят си средата.
Печикамъков, ти като мъж, кажи сега Гичка според теб...би ли се "избил" за нея? newsm78 Харесва ли ти като жена?

Общи условия

Активация на акаунт