Здравейте, благодаря за темата🌻😊
Като заклет фен на Сървайвър, чаках Игрите с нетърпение и на първо четене съм разочарована. Дано да ме изненадат в последствие. Нямам още фаворит, но видях някои познати и много любими места❤
На пръв поглед почти едно към едно със всеобичаният Сървайвър, но все си знаех че нещо ще се провали.Нито водещият(в случая водеща) като водещ, нито участниците като участници.Друг минус е очевидният сценарии,който четат участниците при даване на интервю.Едни и същи грешки при избора на играчи.Хора с безсмислени каузи, хора търсещи приключения и "себе си", мускулести надути красавци без грам акъл, устати жени,които искали да докажат как можели да се борят наравно с мъжете видиш ли, и самотни майки, искайки децата им да видят колко силни са всъщност...Как не вкараха хора,които искат да спечелят на всяка цена, било то подло или не.Това прави предаването интересно.Ще гледам първите епизоди, но не съм особено обнадежден.

Ще си гледам Игри на волята и ще си кесим в чудесната темичка! Айде, до понеделник!
Ти пък направо ме уби, колко да е опасен? Какви удари под кръста, какви пет лева, Смайли е толкова коректен потребител, толкова грижи полага за темата, информира, отговаря, къде видя удари под кръста? Значи аман от чуВствителни души, на които сакън да не им кажеш нещо по-...и аз не знам, нито някой е обиждал, нито е нагрубявал друг, един се врътка-нямало да пише, друг-нямало да чете, трети обиден от това, че друг го поправя за негова информираност...това да не е детската градина? Който иска да пише и който да чете, но да не се чувства длъжен да информира останалите за решението си, ще го преживеем. От толкова години пиша и аз, такова чудо не е било.
Препоръчани теми