Какъв прах за пране ползвате?

• 11 294
  • 166
  •   1
Отговори
# 105
бонукс, и фрош Peace

# 106
  • София , Монтана
Аз ползвам Ариел,а малката до сега ползвах Ариел сензитив,сега малко го смених и сме с Тео бебе.

# 107
Ariel преди беше хубав, последният път не останах очарована за парите които дадох

# 108
В момента съм взела Ехо савекс и за цветно и за бяло. За бялото е 2 в 1, ами става.

# 109
Сменам ги.Сега Персил.

# 110
В момента REX с момина сълза. Много съм доволна. И лилавия омекотител на SILAN. За бебчо взех ТЕО бебе и Semana Sensitive.

# 111
# 112
Тео-бебе 2 в 1, доволна съм. Все ми се иска омекотител да сложа, ама ме е шубе да не му стане нещо на Тони.

# 113
  • София
Тео-бебе 2 в 1, доволна съм. Все ми се иска омекотител да сложа, ама ме е шубе да не му стане нещо на Тони.

Аз слагах първите няколко месеца, ама ни се наложи консултация с една много добра дерматоложка и тя ме посъветва да не слагам.

# 114
прала сам с почти всички по- известни прахове и не съм доволна. само Фрош не бях опитвала. ще видя тия дни в Билла. иначе съм много доволна от гръцкия Персил за бебета, ама е ужасно скъп и майка не иска да изпраща Sad(

# 115
забравих да напиша за омекотителите. слагам смело. понякога и белина използвам. а в гардеробите слагам ароматизатор и трепя молците. винаги има риск от алергия и не би трябвало толкова да се притесняваме. няма човек, който да не е алергичен към нещо

# 116
И аз да се включа  Wink

Ползвам само Ариел! И за цветното, и за бялото! Без омекотител, защото нямат нужда!

И да се похваля  Grinning

Днес купих първата опаквка тТео БЕБЕ 2в1 и ще запона да пера нещицата за бебо! Даже мисля моите и на таткото плюшените играчки да ги пусна с Тео!

# 117
  • София
Днес купих първата опаквка тТео БЕБЕ 2в1 и ще запона да пера нещицата за бебо! Даже мисля моите и на таткото плюшените играчки да ги пусна с Тео!

Някъде бях чела изказване на детска лекарка, че е добре чаршафите на възрастните и други работи, до които може детето да има допир, да се перат с бебешки прах.

# 118
За дрехите у нас- Персил, за бебето-Сано Максима. Ама наскоро и аз го чух това, че е добре да се използва сапун за бебета и за прането на хароата, които са в непрекъснат допир с бебе. Ама незнам дали цветните дрехи няма да избеляват с него, в смисъл дали е подхадящ? newsm78 newsm78 newsm78

# 119
Сриел или Тай

Общи условия

Активация на акаунт