Какъв прах за пране ползвате?

• 11 291
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
Обикновено използвам Ариел, но перях основно с Ариел за бяло пране и наскоро открих, че за цветни дрехи това не е най-добрия вариант. Сега съм го сменила с Рекс за цветни дрехи.

# 91
аз използвам sano maxima и съм много доволна. може да ви се стори малко скъпичък(около 10 лв.), обаче е концентрат и карам с него половин година. заслужава си. маха всички петна. wash

# 92
На мен пък що така не ми ги маха петната? Всъщност никой прах не ми ги изпира, ако не ги мина на ръка предварително със препарат или сапун, след порядъчно търкан Close

# 93
ТЕМА АКТИВ 6 Peace

# 94
В момента пера с Ариел за бяло пране- той е любимият ми.
А тайд за цветно щото бях го купила вече

# 95
  • вкъщи
с ехо савекс,в момента със сано максима,оказа се много прехвален,нещо не ми оправда очакванията.ще пробвам ариел. wash wash

# 96
персил или ариел,понякога деро,но много рядко

# 97
  • Някъде там...
Тайд.

# 98
Персил!

# 99
  • Пловдив
SANO
И ДРУГАДЕ БЯХ ПИСАЛА ЧЕ СЪМ ФЕН НА ТАЗИ МАРКА
ПОЛЗВАЛА СЪМ ПОЧТИ ВСИЧКО ОТ НЕЯ  wash 1ironing newsm28 1dishes clean  clean

МИСЛЯ, ЧЕ КОЙТО ВЕДНЪЖ ПРОБВА ТЕХНИТЕ ПРАХОВЕ/ А ТЕ ИМАТ И СУПЕР ПРАХ ЗА СЪДОМИАЛНА/ НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА ДРУГИ

Е, ОСВЕН ЗА РАЗНООБРАЗИЕ, АКО МУ ОМРЪЗНЕ ДА КУПУВА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО И КОЛКОТО ДА СЕ УВЕРИ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ПО- ДОБРО НЯМА

# 100
  • Велико Търново
За детето Тео бебе-нямам оплаквания!

# 101
  • Елин Пелин
Bonux

# 102
  • Добрич
за нас ариел за бяло и за цветно и аз друг не признавам а за беба sano за бебета израелски само от него няма алергия за нея ползвам и същия ароматизатор бяла опаковка че другите имат много силна миризма newsm10 newsm44

# 103
за бебка използвам sano-mahima много съм доволна има различни видове

# 104
Аз почти всеки път взимам Персил за цветно и Рекс.

Общи условия

Активация на акаунт