Мъже, какво в жените или в тяхното поведение ви кара да ги обичате по-силно?

• 8 857
  • 164
  •   1
Отговори
# 120
Поантата беше друга – мнението ти звучеше в стил тотално неглижиране на желанията, емоциите, мислите на другия, защото аз пък и пак аз съм си най-важна. Това кореспондира с нарцисизъм, а не липсата му с обезличаване. А може би не си се изразила правилно, не знам.

# 121
  • Street of Dreams
Брех, па тоя секс да издържи 10 години тормоз? Simple Smile Simple Smile
Аз по-скоро залагам на това, че човекът си обича децата, не иска да се разделя с тях, а знае, че ако се разведат, ще останат при безхаберната си майка. И гледа да държи мира.
За коя безхаберна майка става въпрос? Нещо изтървала ли съм?

# 122
За обичане незнам. Няма как секса да ме задържи. Това, което ще ме кара да стоя с една жена е, да не е обсебваща, да мога да и се доверя, и да ме кара да се чувствам мъж.

# 123
За обичане незнам. Няма как секса да ме задържи. Това, което ще ме кара да стоя с една жена е, да не е обсебваща, да мога да и се доверя, и да ме кара да се чувствам мъж.

И как точно да те кара да се чувстваш мъж - да е слаба и немощна и все ти да гърбиш, да я спонсорираш, думата ти да е закон... ? Поясни - стана ми интересно.
А другото - да не е обсебваща и да и се доверяваш го разбирам като да те остави да си хойкаш и да не смее да гъкне. Ако бъркам коригирай ме - просто така написаното така го разбира моят здрав разум, пък и моето въображение

# 124
Как пък все ти не разбираш? Остриш се срещу всяка позиция, различна от твоята - на неудовлетворена от брака жена. Хем си стоиш там, хем атакуваш инакомислещите, че и подсилваш по характерния начин.

# 125
Ами не разбирам бе, тъпа съм. Ти що не ми обясниш като толкова разбираш от общи приказки - аз разбирам само от конкретни отговори - общите приказки ги разбирам по 100 начина, което значи, че не ги разбирам? Не знам къде видя атаки - казвах просто че ако историите на Алекса са истински, то има доста, което ни е спестила и продължавам да го твърдя.
Тя продължава да ни сурева бреговете с абстракции от рода "Харесват ме заради това, което съм"
Ами Алекса,  ти си егоистичен нарцис, на който не му дреме за човека до себе си, но пък държи на другия да му дреме за него. Друго за теб не разбрах. А заради това да те харесва някой просто няма как да ме убедиш че е така. Освен да е мазохист. Аз знам конкретните причини поради които съм с един човек и съм с него точно заради тях. И мъжът ми е егоист, но точно това НЕ харесвам с него и ако беше само това не бих си хвърлила цифката по него камо ли да се оженя. С него съм ВЪПРЕКИ егоизма му, заради съвсем различни качества и причини, които не съм длъжна да пояснявам, но не отричам че ги има като конкретни такива. Сигурна съм, че и нейният приятел е с нея ВЪПРЕКИ отвратителния и характер, заради някакви си негови дефицити както казвате. Но става дума за конкретни неща, а не щото Ами просто така - хвърлих боб и ми се падна точно на Алекса да слугувам. Па дай да ида и на мен да ми слугува като е толкова непретенциозен. Мога да съм егоистична ако това са му изискванията. И със сигурност съм това което съм. Laughing
Мъжете тук също всички могат да посочат конкретни причини поради които са с една жена. Ако няма такива то всеки би могъл да бъде с всеки само защото всеки  е това, което е. Глупости на търкалета.

# 126
Не мога да те прочета докрай. Мен също ме харесват заради това, което съм, но пък не познавам Алекса, нито имам желание да я опозная. Обаче ти продължаваш да дълбаеш в това, че някой нещо крие и лъже. Не мога да ти обясня, нямам такъв ресурс.

# 127
  • София
Скрек, като си "прочела" правилно Алекса, защо се чудиш толкова. Знаеш, че тоя тип хора си имат и "добри" моменти. Обикновено ласкателства, редувани с унижение. Позволявам си да отговоря, защото такива хора са като по калъп. Няма някакви специални качества, щото те самите нямат. Държат се според другия- различно.
Обикновено задържат с чувство за вина и малоценност. Виж ме какъв съм готин, прекрасен, неповторим, а ти трябва да си благодарен/на, че си с мен или "не ме обичаш, искаш ме само за разплод" (адски манипулативно, с което да потисне желанието на човека срещу нея и той кляка и се съгласява да остане без деца).

# 128
  • София
Аз не съм обсебваща - всъщност изпитвам ужас от такива хора, без значение от пола им. Патила съм достатъчно. Нито мъжът ми “хойка”, нито аз.

# 129
Не мога да те прочета докрай. Мен също ме харесват заради това, което съм, но пък не познавам Алекса, нито имам желание да я опозная. Обаче ти продължаваш да дълбаеш в това, че някой нещо крие и лъже. Не мога да ти обясня, нямам такъв ресурс.

Нямаш ресурс и да схванеш какво изобщо говоря.

Скрек, като си "прочела" правилно Алекса, защо се чудиш толкова. Знаеш, че тоя тип хора си имат и "добри" моменти. Обикновено ласкателства, редувани с унижение. Позволявам си да отговоря, защото такива хора са като по калъп. Няма някакви специални качества, щото те самите нямат. Държат се според другия- различно.
Обикновено задържат с чувство за вина и малоценност. Виж ме какъв съм готин, прекрасен, неповторим, а ти трябва да си благодарен/на, че си с мен или "не ме обичаш, искаш ме само за разплод" (адски манипулативно, с което да потисне желанието на човека срещу нея и той кляка и се съгласява да остане без деца).

Ама моля ви се бе хора, къде съм написала, че се чудя за нещо. Не се чудя и не ме интересува - просто знам, че има нещо, но не ме интересува какво е - дали е манипулиране, промиване на мозъка, хумор, секс умения, външен вид... Не ме интересува - харесал си е нещо и това е. Но със сигурност не е Защото е такава каквато е.  Не знам как изглежда Алекса, но ако изведнъж както е с тоя отвратителен характер и се случи нещо не дай си Боже и заприлича на урод, или изкуфее или друго... Дали ще продължава да я обича такава каквато е? Ако не - значи НЕ я обича заради самата нея, а заради нещо което е имала, но е загубила. Елементарно е. Но абстрактни ласкателства от рода "Обичам те защото си това, което си" при мен не минават, да не говорим, че ме плашат и объркват, защото ще съм в непрекъснат страх да не се променя случайно (което неизбежно ще се случи по някое време) и ще спре да ме обича, понеже вече не съм същия човек в когото се е влюбил. В крайна сметка трябва да ме светне за "дефицитите" си за да знам кои критерии да се погрижа да покривам. А не да си сменя прическата и изведнъж да спре да ме харесва и аз да се чудя кво става.

# 130
Навремето имах един ухажор, който ми каза " само не се променяй" при което духнах с 200 хахах..

# 131
  • here and now
Skrekkelig, приеми, че хората са различни и харесват и обичат различни неща(хора). Ако спре да я обича има милиони други хора на този свят. Ако тя се харесва и се обича таква каквато е, то се предполага, че тя ще прави усилия да се запази такава заради самата себе си, а не заради друг.
"Обичам те защото си това, което си" е по добре от "Обичам те защото можеш да бъдеш това, което АЗ искам" или "Обичам те, защото нямам друг избор"

# 132
Разчиташ на благия си характер, Skrekkelig, разбрах те Simple Smile

# 133
Всъщност, идеалния вариант е да те обичат именно заради това, което СИ.
А не заради очаквания, които имат към теб, или заради потенциал, който си мислят, че имаш, или...заради всякакви други нереалистични причини.
Когато си себе си в една връзка (колкото и клиширано да звучи), има най-голям шанс човека отсреща да те познава такъв, какъвто си и да те обича Въпреки недостатъците ти.Или пък именно заради тях...кой знае.
За себе си съм писала, че съм си егоистче Smiley  , дори откривам донякъде и нарцистични наклонности (колко точно, сама не мога да определя, нали казват, че отстрани се вижда най-добре), но ето, мъжът ми ме "търпи" и обича вече 30 години.....Какви дефицити имаме и взаимно си ги задоволяваме, не съм се замисляла, но явно добре се справяме.   Smiley

# 134
Скрег, енергия има момичето. И тя ги привлича като магнит.
Без значение дали е ба 20 или 50.

Общи условия

Активация на акаунт