Мъже, какво в жените или в тяхното поведение ви кара да ги обичате по-силно?

• 8 862
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
  • Street of Dreams
Някои неща, като започнем с определението на думите ми като "глупости" ме карат да не ти отговоря. Simple Smile

# 106
Skrekkelig, като ти чета последните постове, как настойчиво питаш какво крие Алекса и какво дава се сещам за себе си преди много години, когато гледайки как всички хора уверено крачат насам натам и преследват някакви цели бях убедена, че всички знаят нещо, което аз не знам и никой не иска да ми го каже. Някаква тайна. Бях убедена, че няма как да е иначе. Как може да са така уверени ако не знаят нещо, което да ги движи. Бях им сърдита на хората, че не ми казват тайната. Хахахах...години по-късно разбрах, че никой нищо не знае и няма никаква тайна...Та и сега всички тука ти казваме, че въпросното момиче няма тайна с която да държи този мъж. Дори самата тя го каза - хората се съират на база дефицитите си. Ами просто тя има в повече от това, което той никак няма и това е ...айде да го нарека егоизма, макар че мразя тая дума. Покрай егоизма обаче вървят и много други екстри. Тези хора обикновено са с много по-ярка индивидуалност и много по-мощна енергетика именно поради самия факт, че не хабят енергия напразно. И за някого може да е изключително зареждащо да стои до такъв човек защото се заразява и той и става по-жизнен. Е такива неща са, а не че тя има някакъв чалъм или специална екстра.

Общи приказки - говорите като мачмейкърите от Женените. Не ме убеди, че е с нея заради егоизма и енергията и. Освен ако под енергия не разбираш курв... ко поведение, което много мъже може би харесват. Но и това е конкретна причина. Освен това тя не ми звучи като такъв човек. Забулена ми е  в тайна

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 13:18 от Skrekkelig

# 107
Защо така упорито я търсиш и чскаш тази тайна, и поради каква причина се ровите с такова постоянство в живота на хората?
То само да те прочете човек в частта с курвенското и е достатъчно, де.
Simple Smile

# 108
Ти на разкрепостено и уверено в себе си поведение,  к...ско ли го наричаш?

# 109
  • Sofia
Няма тайна. Има химия и когато тя пасне нещата се получават. Понякога може да има силна химия между двама привидно неподходящи един за друг хора, която е абсолютно необяснима за околните, но на тях си им е добре. Ето пример, на който му се чете.
Скрит текст:
Имаме приятелско семейство с две малки деца. Жената е прилично изглеждаща, без да е особена красавица. Мъжът също. Жената работи от 9 до 17 на бюро (не копае въглища). 3 пъти седмично ходи на йога, 2 пъти на фитнес. Всички делнични дни се прибира в 21ч. През това време мъжът (който също работи) е взел децата от гладина, разходил ги е, нахранил ги е, изкъпал, напазарувал, сготвил и сложил масата. Децата чакат по пижам майка си, да им обръща внимание, което продължава 20 мин. После мъжът ги приспива, а тя си взема дълга вана, защото е "уморена". В събота тя цял ден е на козметик, фризьор, маникюр, кафе с приятелки... В неделя децата са при свекървата, защото майка им има нужда от "почивка".  Joy И това е винаги.  ooooh! ooooh! ooooh! Отиваме на море със същите хора. Пристигат на плажа. Мъжът носи 2 огромни торби, под едната мишница табла, под другата - два чадъра и две деца за ръце, в устата - чаша кафе. Жената носи кафе (1 бр.) и вестник. Стоварват багажа. Мъжът 30 мин постила кърпи, забива чадъри, съблича деца, маже деца, маже жена си. Накрая плувнал в пот, сяда, пали цигара и жена му казва: "Е не виждаш ли, че сянката се е преместила и съм на слънце". Той хвърля цигарата и вместо тя да си премести задника с 10 см, той вади чадъра и го забива наново.  ooooh! ooooh! ooooh!
Всичко това мъжът прави супер спокойно, с усмивка и не се дразни. Не знам какви нерви трябва да имаш и защо този човек търпи това, но на мен ми идеше да я удавя тази.  ooooh!
Та мисълта ми е, че една връзка отстрани може да изглежда много странно и нелогично, но на хората в нея да си им е добре.

# 110
  • София
Не си им в къщата. Simple Smile
Има връзки, които пред другите изглеждат супер хармонични като отношения, макар и рязко дисбалансирани, но на 4 очи са други.

"Тайната" е следната: хора с изразен егоизъм обикновено са с голямо самочувствие, поне привидно, обичат да си угаждат и обичат да се изтъкват. Тези неща понякога убеждават що- годе нормалните хора, че човекът си заслужава. Който постоянно повтаря и полазва чрез егоизма си колко е ценен, и малко по- податливите хора започват да си мислят, че наистина е ценен. И на мен ми се е случвало да си съставя по- високо мнение за някого, отколкото наистина струва.

# 111
Скрит текст:
Не си им в къщата. Simple Smile
Има връзки, които пред другите изглеждат супер хармонични като отношения, макар и рязко дисбалансирани, но на 4 очи са други.

"Тайната" е следната: хора с изразен егоизъм обикновено са с голямо самочувствие, поне привидно, обичат да си угаждат и обичат да се изтъкват.
Тези неща понякога убеждават що- годе нормалните хора, че човекът си заслужава. Който постоянно повтаря и полазва чрез егоизма си колко е ценен, и малко по- податливите хора започват да си мислят, че наистина е ценен.
А защо това непременно да е лошо качество?
"Скромността краси човека!" отдавна не важи.
Ако човек сам не се уважава, ако се подценява, ако не се цени, ако не изтъква колко е добър, как очаква другите да го уважават и ценят?
Така е, откакто "свят светува"...не откриваме топлата вода.

# 112
Не дълбая за никаква тайна, и всъщност дори не ме интересува. Имам за себе си няколко евентуални версии като обяснение и съм сигурна, че една от тях. Но не са за казване пред публика и затова Alexa ще ни ги спести. Представя история достойна за завиждане, но съм сигурна, че го прави, защото иска да и завиждат. Но реално и тя сама си знае, че не е завиждане и образът който представя е нереален или най-малкото непълен. Изобщо няма как да повярвам че някой отдава живота си на егоистично същество и го обича заради егоизма му. Най-вероятно е да го работи със секс и той като типичен мъж за единия гол секс дава мило и драго. Може и друго да е - квото и да е има нещо или може би много спестени неща в историята и. Но вие си е вярвайте щом ви влече.

# 113
Няма тайна. Има химия и когато тя пасне нещата се получават. Понякога може да има силна химия между двама привидно неподходящи един за друг хора, която е абсолютно необяснима за околните, но на тях си им е добре. Ето пример, на който му се чете.
Скрит текст:
Имаме приятелско семейство с две малки деца. Жената е прилично изглеждаща, без да е особена красавица. Мъжът също. Жената работи от 9 до 17 на бюро (не копае въглища). 3 пъти седмично ходи на йога, 2 пъти на фитнес. Всички делнични дни се прибира в 21ч. През това време мъжът (който също работи) е взел децата от гладина, разходил ги е, нахранил ги е, изкъпал, напазарувал, сготвил и сложил масата. Децата чакат по пижам майка си, да им обръща внимание, което продължава 20 мин. После мъжът ги приспива, а тя си взема дълга вана, защото е "уморена". В събота тя цял ден е на козметик, фризьор, маникюр, кафе с приятелки... В неделя децата са при свекървата, защото майка им има нужда от "почивка".  Joy И това е винаги.  ooooh! ooooh! ooooh! Отиваме на море със същите хора. Пристигат на плажа. Мъжът носи 2 огромни торби, под едната мишница табла, под другата - два чадъра и две деца за ръце, в устата - чаша кафе. Жената носи кафе (1 бр.) и вестник. Стоварват багажа. Мъжът 30 мин постила кърпи, забива чадъри, съблича деца, маже деца, маже жена си. Накрая плувнал в пот, сяда, пали цигара и жена му казва: "Е не виждаш ли, че сянката се е преместила и съм на слънце". Той хвърля цигарата и вместо тя да си премести задника с 10 см, той вади чадъра и го забива наново.  ooooh! ooooh! ooooh!
Всичко това мъжът прави супер спокойно, с усмивка и не се дразни. Не знам какви нерви трябва да имаш и защо този човек търпи това, но на мен ми идеше да я удавя тази.  ooooh!
Та мисълта ми е, че една връзка отстрани може да изглежда много странно и нелогично, но на хората в нея да си им е добре.
От всички мнения това най-много се доближава до моето.
Каквото и да ти говорят, винаги става дума за секс или пари. Савина твърди, че разковничето е в секса - т.е. химията. Или е това, или жената е с възможности и затова я търпят мъжете, а тя си играе с тях и ги разиграва. Просто няма какво друго да е. Това е тайната - секс или пари.

# 114
  • София
По-скоро са много кратки връзките и са на фаза 'гадже' - мисля, че Сийка го написа напред. Ще има някаква тайна за разгадаване, ако жената продължи да се държи свински, а мъжът й да я обожава, след 10 години и две малки деца, както в примера на Савина. Ей там е истинското интересно Simple Smile

# 115
Ми секс или пари + леки мазохистични наклонности и готова манджата с грозде.

# 116
  • София
Брех, па тоя секс да издържи 10 години тормоз? Simple Smile Simple Smile
Аз по-скоро залагам на това, че човекът си обича децата, не иска да се разделя с тях, а знае, че ако се разведат, ще останат при безхаберната си майка. И гледа да държи мира.

# 117
Ми, мъже са, какво да ги правиш ... /за секса де/.
За децата също, разбира се, че много мъже това ги спира. Това за случая на Савина, а за другата мацка, която още няма деца, секса.

# 118
Ще видиш ти, като дойдат децата - ех, тази заплашителна реплика, отправена от малко по-тясно скроените Simple Smile

# 119
Много интересени дебати са се развихрили, засягащи и моя коментар. А темата всъщност беше зададена главно към мъжете, жалко, че не осмелиха да се включат много такива. Колкото до мен - аз тайна нямам, просто представих моята гледна точка, че когато човек поставя себе си на първо място и не прави компромиси за щяло и нещяло се чувства много по-щастлив и удовлетворен и не е нужно да се примиряваме или подмазваме на някого, само за да не ни зареже, тъй като колкото и прекрасни да сме, ако някой е решил да ни зареже, ще ни зареже, дори и с перфектно държание, щом не намира нищо в нас, което да кореспондира с нуждите (дефицитите) му. Не е нужно да изкарваме светици само жени, жертващи всичко и обезличаващи се в името на мъжете си, има и други типове жени, живеейки щастливо с партньорите си. За 20-30 годишни бракове няма да се изказвам, ясно е че там са нужни компромиси, ако се цели просъществуване на имагинерната картинка за семейство, само се питам - кому е нужно това, при положение, че лично аз не виждам как може да си щастлив с един и същи човек 10 или 20 години, при непрестанните промени, които търпи човешката психика, физика и желания, все някъде там по трасето ще се разминете и разведете благополучно. В този раздел има доста примери за това. Нямам сключван брак, по простата причина, че никога не съм искала нито деца, нито конвенционален тип семейство, нито съм си мечтала някой да ми предлага. Във връзките си търся щастие и човек, който ме прави щастлива ,да се забавляваме и да си живеем живота заедно, докато ни е ок, не да връзвам някого по какъвто и да било начин, както не бих искала и аз да се чувствам в окови. Нито пък съм целяла да остарявам с някой, та не разбирам защо им е толкова трудно на някои жени да повярват, че един мъж може да ги обича заради това, което са, да се грижи за тях, без да иска нищо в замяна и да е щастлив просто, виждайки усмивката им. Колко ще продължат едни отношения, било то узаконени или не никой не може да предрече. Знам само, че покрай себе си съм видяла доста свестни и зарязани жени.
А теорията за задържането на мъж със секс ме уби, евалата, ако някоя е успяла така да задържи някой мъж с години.

Общи условия

Активация на акаунт