Любители на Котки - Тема 133

• 23 011
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Двете ми момичета са превзели леглото ми😉

# 181
  • Варна
Въх, защо пък пилешкото да е отрова? Това само за Бегинс ли важи или изобщо? Навремето пък се спрягаше свинското за "отрова" точно защото е по-мазно. Макар че и свинското може да бъде чисто без мазнини, но специално за мъжките котараци имам такъв спомен от едновремешния ни лекар. Но на пилешкото какво му има? Моите само такова ядат, плюс риба, но само Кетята.

# 182
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Добро утро Animal Heart Eyes Cat "Разтягам краче и ставам да закусвам."

# 183
  • на брега на морето
Месечинка, нали на индустриално отглежданите кокошки дават антибиотици. Навремето баща ми се беше побъркал от стомашни проблеми, оказа се, че е от пилешкото, ние го купуваме от магазините. С домашните пилета няма проблеми.

Зуки, доктор Велев поначало не е скъпчия. Няма проблем, че не си питала за пръстена.
Браво на Бегинс, добро котенце е.

# 184
Въх, защо пък пилешкото да е отрова?
Вероятно заради всички хормони и антибиотици, които им инжектират. Пилешкото от магазина е ужасно и за хората по мое мнение ... ама пак си го ям 😁

# 185
  • София
Предполагам, че защото, ако не е домашно пиле, е много вероятно да е бъкано с "подобрители" - хормони, фосфати и н`ам какво още. Свинското също не е "девствено", ама май по-малко някак.

# 186
  • Велико Търново
Спинкаме си по сестрински😊😍

И езичета естествено 😁

# 187
Леле, че са сладки тез спящи сестрички. Heart Heart Eyes

# 188
  • Стара Загора
След като в 6 часа по график има бягане,
скачане и мяукане/лаене,  в 11 се спи. 

# 189
Да не би малко работа да са свършили в 6 часа? Естествено, че им трябва почивка в 11, какво толкова се възмущаваш Joy Joy Heart Eyes

Bubalesa, сестричките са прекрасни  Heart Eyes Hug

# 190
Какво мислите за покупката на фонтан за вода ?

# 191
  • Страната на чудесата
Не виждам смисъл, Демон пие от кухненската мивка. Вече оставям чаша с вода там, явно иска да е човек и той.
Също така се е научил да пуска водата в тоалетната🤔
И си мие лапите там😂

# 192
  • Варна
Чак пък фонтан, да се чудя къде и него да слагам... Не виждам смисъл и аз. Сменям водата в купите редовно и толкоз.

# 193
  • София
Един спинкотко и от мен Heart

Много обича да се шмугне в спалнята (иначе спят с Маци в леглата си в друго помещение) и докато се съблека, толкова дълбоко е заспал, че нищо не е в състояние да го събуди (и изкара от леглото ми)

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 14:24 от AnyHr

# 194
Моите предпочитат течаща вода и редовно пиеха от малките аквариуми. Сега лятото им пълня един ма терасата да си бръмчи по цял ден с филтър и го предпочитат пред купите си с вода, макар същата да сменям по два пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт