Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 115
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
Wild, съжалявам мила.
Дано ти е за последно.
Ако искаш да те презапиша в списъка ми пиши на лично. Kissing Heart

# 556
Добро утро момичета,теста ми е категорично положителен🍀От тук нататък трябва да избледнява вече,нали?И снощи беше положителен,но чертичките бяха еднакви.

Ив, според мен теста ти не е положителен, ако искаш ще ти изпрата моите положителни на лично, с които и забременях. Blush

# 557
Ив, абсолютно положителен е теста. Тестовата черта е видимо по-наситена от контролната. Действайте си тези дни!

Често се бъркат тези тестове, защото понякога снимани на обратно, се бъркаш кое е контролна, кое тестова. Но при теб определено е +.

# 558
Офф, Божеее, Рокетче , верно теста е наобратно, много съм глупавааа... Извинавай, Ив , категорично положителен е, хванала си направо ПИКА!!
Съжалявам отново!

# 559
С два дни закъснение лелката дойде.. Тихо мълком (казвам тихо мълком, защото няма болка няма неразположение) до сега винаги е било ад първите 2 дни.. Дано е за добро! И все пак момичета, благодаря за подкрепата която давате, за успокоителните хубави думи и за това, че давате частица надежда от вас на тези, които сме загубили нашата! Прекрасни сте! Ние с мъжа излизаме отпуска и този месец няма са следя овулаций и кога трябва и кога не трябва да се обичаме.. Ще се оставим на течението..пък ако е писано ще стане! 🍀💓🤗

# 560
Относно заглавията всички са страхотни, но най ми допада 4 Blush

# 561
И аз залагам на заглавие номер 4 Simple Smile

# 562
Всичките са много хубави, но сякаш най-подходящото за месец юни е номер 4 Blush
А, иначе, Рокетче, не се притеснявай толкова от ИР (въпреки че не е сигурно въобще), защото съм убедена, че само с малки промени в начина си на хранене, човек може да забрави за това състояние Hug

# 563
Вчера беше овулацията и ми иде да гръмна ММ... много бил изморен и си легна... Днес също няма секс, защото пътувам. И остана да се надявам на двата поредни дни секс преди ову-то. Дали има шанс? Sad Супер много ме е яд, че следих тъпата овулация откакто Ц спря и накрая за какво?

# 564
  • Dope Reach
Еее, има там някакъв материал, който може да свърши работата. Преди да е дошла лелката няма да се отчайваш! Аз като слушам какви истории има за забременяване в какви ли не "неподходящи" дни и моменти. Гуш! Hug

# 565
И на мен вчера ми беше овулацията обаче бях на работа ма ден преди О, правехме секс, дано стане някое чудо.

Други нечакащи имали, къде се изгубихте? 😉😉😉🙃🙃🙃

# 566
Вчера беше овулацията и ми иде да гръмна ММ... много бил изморен и си легна... Днес също няма секс, защото пътувам. И остана да се надявам на двата поредни дни секс преди ову-то. Дали има шанс? Sad Супер много ме е яд, че следих тъпата овулация откакто Ц спря и накрая за какво?
Ееее ти пък. Шанса е дори огромен. Човечатата издържат доста време стига средата да е благоприятна. А нали ползвахте и лубрикант? Simple Smile

# 567
Да, pre seed-a. Каквото такова де, ако стане, поне ще е изненада.

# 568
Lilac, има, има шанс!
Ти по колко от лубриканта слагаш?
Аз този месец слагах по 1/2 спринцовка, но не знам дали другият няма да слагам цяла.

# 569
Секс денят преди О е с най-голям шанс за зачеване от секс в деня на О.

Общи условия

Активация на акаунт