Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 117
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Днес си взех 2 теста . Единия направих преди малко в началото видях 1 черта и след това съвсем съвсем видима чертичка едва се долавя.  Опитах да снимам ,но не стана . На слънце повече се отразява.  колко дни според вас да изчакам за следващия? Не се радвам още

# 541
Hristena, мила, не съм експерт в тестовете за бременност. Аз самата никога не съм виждала две черти.
Но ако днес, със следобедна урина, виждаш чертичка, значи трябва да се види и утре с първа. Кой ден от Ц ти е?

# 542
За заглавие ми допада 3 и 6.

# 543
Мулан много якиии заглавияяя!
Всички ми харесват, но хайде 2 и 6!

# 544
Mulan, супер си се сетила за заглавие на новата темичка. Flowers Hibiscus
За жалост, майче не можем да пуснем анкета, затова на око ще гледаме кое е най-харесвано.
Аз съм за 1.

Иначе, малко ъпдейт от мен. Днес бях на изследвания и сега си гледам резултатите, но съм на доктор чак вторник. И като си ме знаете каква паника съм... не знам как ще ме свърти дотогава.
Пуснах да ги погледнат в темата в хормоните и според момичетата там имам Инсулиова резистентност. Ако Док го потвърди другата седмица и с това ще трябва да почваме тепърва да се борим. Flushed

# 545
  • Dope Reach
Rochellka, на теб изписаха ли ти нещо за поликистозата?

Муланче, само Инофолик Комби, ако този месец няма лелка - пак противозачатъчни. Но аз няма да ги пия.
Давайте анкетката, че аз вече си харесах за какво да гласувам. Relaxed

# 546
От заглавията на мен ми харесват 2 и 3.
Ангелче, няма да те надъхвам излишно, знам колко е гадно. Само ще ти кажа, че до последно ще стискам палци и ще се надявам да не ти дойде по хубав повод.
Христена, имаш ли закъснение? И аз съм на мнението на Рокетчето, че щом следобед виждаш чертичка, би трябвало и утре сутрин да я има. Макар, че съм чела и изказвания на момичета, при които сутрин са им отрицателни тестовете, а следобед има чертички, та не знам.
Рокетче, как се установява тази ИР? Ще ти погледна резултатите в темата.

# 547
....
Пуснах да ги погледнат в темата в хормоните и според момичетата там имам Инсулиова резистентност. Ако Док го потвърди другата седмица и с това ще трябва да почваме тепърва да се борим. Flushed

Рокет, това да е! Изписват Глюкофаж и Метфогама за ИР (мисля). Добре, че си направила изследвания. Simple Smile Не е нещо страшно и за месец се повлиява. За ИР момичетата пият Инофолик. Може да попиташ ендокринолога за него Simple Smile
Рочелка, аз също го пия. Това, което забелязах при мен, е, че ми смъкна тестостерона, което беше и целта. Simple Smile
Не можем да пуснем анкета, защото това може да направи само Йоана, тъй като тя е автор на темата, но тя не влиза сега.
Аз гласувам за 1 и 6

Скрит текст:
За момента гласуването върви така:
За 1. - 3 гласа
За 2. - 3 гласа
За 3. - 3 гласа
За 4. - 4 гласа
За 5. - 0 гласа
За 6. - 6 гласа

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 00:17 от Анонимен

# 548
Вмъквам се тихо и аз Simple Smile След днешния положителен ову тест, действахме добре. Взех и от гелчето, което нашумя в предишните страници.😁

# 549
  • Dope Reach
Муланче, пиши едно гласче за 4. Simple Smile

# 550
Вмъквам се тихо и аз Simple Smile След днешния положителен ову тест, действахме добре. Взех и от гелчето, което нашумя в предишните страници.😁

Preseed ли?Много е любовен! 😆 Фенка съм му. Мин път забременях от 1 опит с него. Стискам ти палци

# 551
Добро утро момичета,теста ми е категорично положителен🍀От тук нататък трябва да избледнява вече,нали?И снощи беше положителен,но чертичките бяха еднакви.

# 552
Добро утро момичета,теста ми е категорично положителен🍀От тук нататък трябва да избледнява вече,нали?И снощи беше положителен,но чертичките бяха еднакви.
Оуу аз от тестове не разбирам ама тоя определено е +++!
Айде успех! Flowers Four Leaf Clover

# 553
Супер е ❤🐥🐥🐥
Сутринта направих и аз един тест чертичките са еднакви. Вероятно утре ще е положителен. Следобед ще пробвам с още един.
Ние си следваме "правилото" любов през ден и няма къде да избяга 😆

# 554
Аз гласувам за 4 и 6. При мен лелята дойде вчера, 5 дена по-рано!!!! За първи път ми се случва такова нещо, нямам никакво обяснение.... та така, чакаме следващия шанс...

Общи условия

Активация на акаунт