Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 118
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
WIld boys mom, аз ходя във Варна при д-р Ангелина Симеонова, доволна съм.
Този месец с мъжа ми ходихме при андролог - доц. Андонов, в Майчин дом беше, но и в клиника Нова приемал, доколкото разбрах. Д-р Симеонова има частен кабинет до Макдрайв, а иначе и тя приема в клиника Нова и Олимед.

# 526
WIld boys mom, аз ходя във Варна при д-р Ангелина Симеонова, доволна съм.
Този месец с мъжа ми ходихме при андролог - доц. Андонов, в Майчин дом беше, но и в клиника Нова приемал, доколкото разбрах. Д-р Симеонова има частен кабинет до Макдрайв, а иначе и тя приема в клиника Нова и Олимед.

Браво, Сънче! Казах ти, че е добър избор като репродуктивен специалист и мила жена! Ще стигнете до успех, докторката носи късмет, поне на мен ми донесе май.. Heart

# 527
Силно вярвам в нея, дано ме доведе до успех! Казах и на този доцент при коя лекарка ходя и той също реагира положително. Simple Smile

# 528
Трябва ли предварително да си запишеш час в дадена клиника отрано или отиваш на място и всичко се случва?

# 529
Трябва ли предварително да си запишеш час в дадена клиника отрано или отиваш на място и всичко се случва?
ако е нещо спешно може и да те вместят, но навсякъде по принцип е с час.

# 530

Тъкмо си направих тест. До сега не съм имала с толкова тънка черта. Сега не мога да разбера положитилен ли е или не 🙄.
Тестовете са One step. Знам,че контролната ставаше по-наситена. До вчера бяха мега отрицателни.

# 531
Здравейте, мили момичета! В последните дни не съм мрънкала в темичката.. Трябваше да ми дойде вчера все още няма нищо.. Обещах си, че тест ще взема едва на 3тия ден закъснение (да бе да преди час хукнах до най-близката аптека) Отворих гадния тест направих го и видях най-самотната чертичка и в гърлото ми заседна буца.. Нарочно си взех от тези на Престо за ранна бременност, които са по 2 теста в опаковка.. С надеждата, че ако има нещо ще се види колкото и рано да е.. По-горе бях писала, че отписвам месеца, защото преди седмица си имах всички ПМС.. Обаче от вчера нищичко освен силна болка в главата и лека болка в левия бъбрек.. Мръънн

# 532
  • Dope Reach
Мрън, Ангелче, ама докато не дойде лелката не ти е позволено да се оплакваш. Може пък да получиш най-неочакваната изненада! Heart

# 533
Sunflower, имам приятелка, която има 2 деца с ендометриоза. А една позната с тази диагноза забременя инвитро. Стискам палци скоро да си стане чудото без външна намеса и да ни се похвалиш Flowers Hibiscus
Angell, има надежда, щом още не ти е дошло. Помрънкай си спокойно Smiley Стискам палци! Flowers Hibiscus
Janetm, не съм много сигурна, тъй като не можах да се разбера с тестовете за овулация, но моето мнение е, че е отрицателен още. Но тези дни ще се насища най-вероятно. Flowers Hibiscus
Rochellka, на теб изписаха ли ти нещо за поликистозата? Flowers Hibiscus

Тъй като идва време за нова тема, ще трябва да се спрем на заглавие. Успях да разгледам някои от минали години.. Йо не влиза, та анкета май няма да има. Може да гласуваме с номер.

Скрит текст:

1. Райски дъжд ще ни вали от бебеносни две черти!

2. В слънчево-дъждовни юнски дни да развеем две черти!

3. Идват дните летни, хайде всички към отчетни!

4. Юнско слънце и море носят ни чертички две!

5. Юни хващаме яйцето, февруари/март раждаме детето!

6. Хайде, юни, донеси чаканите две черти!

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 16:58 от Анонимен

# 534
Скрит текст:

1. Райски дъжд ще ни вали от бебеносни две черти!

2. В слънчево-дъждовни юнски дни да развеем две черти!

3. Идват дните летни, хайде всички към отчетни!

4. Юнско слънце и море носят ни чертички две!

5. Юни хващаме яйцето, февруари/март раждаме детето!

6. Хайде, юни, донеси чаканите две черти!

На мен ми харесват 1,4 и 6 Simple Smile

Здравейте, мили момичета! В последните дни не съм мрънкала в темичката.. Трябваше да ми дойде вчера все още няма нищо.. Обещах си, че тест ще взема едва на 3тия ден закъснение (да бе да преди час хукнах до най-близката аптека) Отворих гадния тест направих го и видях най-самотната чертичка и в гърлото ми заседна буца.. Нарочно си взех от тези на Престо за ранна бременност, които са по 2 теста в опаковка.. С надеждата, че ако има нещо ще се види колкото и рано да е.. По-горе бях писала, че отписвам месеца, защото преди седмица си имах всички ПМС.. Обаче от вчера нищичко освен силна болка в главата и лека болка в левия бъбрек.. Мръънн
Не се отчайвай. На кой ден направи теста? Преди дата на МЦ ли?

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 13:56 от AnMary

# 535
Страхотни заглавия , но мен ме грабнаха 4 и 6 🙏🍀❤

# 536
Номер 2 и 3.
И на мен са ми излизали по-тънки черти, но така или иначе си личи,че е отрицателен. Не се напрягай излишно, няма смисъл. Wink 😘
Ангелче, не се знае, може да е някоя позакъсняла изненада! 😊❤

# 537

Теста направих днес, 1ви ден на закъснение.. 🙂

# 538

Теста направих днес, 1ви ден на закъснение.. 🙂
Щом има закъснение има и надежда. Опитай пак със сутрешна урина. Стискам палци! Simple Smile

# 539
На мен ми харесаха  4 и 6 👌👌👌
BrokenAngell,  не губи надежда, стискам ти палци! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт