Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 105
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Много неща могат да се научат от нашата темичка. Аз лично доста информация получавам и мисля, че е полезна. Simple Smile
Чувствам се добре, когато вляза и нямам търпение да ви изчета, когато видя коментарите Simple Smile
Силно се надявам късметът да е тук, в нашата група. Много ми се иска мечтите ни да се сбъднат бързо и всичко да е наред. Simple Smile
Ние започнахме опитите. Днес ми е 14-ти ден. Овулация още нямам и не знам дали ще имам.. Ще пробваме няколко месеца и ако не стане, ще ходя на лекар. Три цикъла минаха от аборта, този ми е четвърти и първи на опити. Поне няма да даваме пари за предпазни средства вече  Simple Smile Силно се надявам да дойде скоро период на радост!

Скрит текст:

Гласуване до момента:
За 1. - 3 гласа
За 2. - 3 гласа
За 3. - 3 гласа
За 4. - 8 гласа
За 5. - 0 гласа
За 6. - 7 гласа

# 601
Момичета, аз НЕ чакам на 12.06, макар че този месец малко се обичахме с ММ, но нищо не изключвам-нито се навивам, нито го отписвам. 3-4 месеца подред ми идваше на 27-28 ден и веднага сле 14-ия ден започваха да ме болят гърдите зверска, сега нямам абсолютно никакви симптоми за цикъл.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:04 от МамаНаПринцеса

# 602
Момичета❤Имате ли наблюдение вас кога започват,да ви болят гърдите?Преди овулация или след нея?

# 603
Момичета❤Имате ли наблюдение вас кога започват,да ви болят гърдите?Преди овулация или след нея?

Мен винаги след.
Понякога е един ден,  друг път е седмица, но винаги е във втората половина на цикъла.

# 604

По принцип след О. Аз имах много силно изразен ПМС. Сега пак ме болят но по-малко.

Когато забременях си спомням ,че нямах никакви симптоми на ПМС. Гърдите ме заболяха само 1 ден около 1 седмица след овулацията. Спомням си го много добре защото си водих и дневник. :Д

Чудя се сега като стане чудото дали ще разбера ,че съм забременяла преди теста. ЕЙ така просто от усещане като вече знам какво е.

# 605

По принцип след О. Аз имах много силно изразен ПМС. Сега пак ме болят но по-малко.

Когато забременях си спомням ,че нямах никакви симптоми на ПМС. Гърдите ме заболяха само 1 ден около 1 седмица след овулацията. Спомням си го много добре защото си водих и дневник. :Д

Чудя се сега като стане чудото дали ще разбера ,че съм забременяла преди теста. ЕЙ така просто от усещане като вече знам какво е.
Онзи ден имах + тест за овулация,а днес доста ме наболяват...стана ми интересно 🙂

# 606

Здравей, лично мен не ме болят много и то особено преди О. Има леки болки след О в продължение на 2-3 дни макс и то само зърната като че ли Simple Smile

# 607
Мен ме болят около овулацията.

Но мисля, че гърдите много сме ги бистрили, супер индивидуално е дали ще болят или не и кога. За мен те са показател за различно нещо при всяка жена. А често за себе си не ги и отчитам за показател.

# 608
Така е, имала съм много месеци с никакви неразположения и усещания, имала съм и месеци с много силна болка в гърдите, която продължава, дори когато ми дойде. Последните месеци пак ме болят (включително и в момента) и всеки месец усещам придърпвания и бодежи в матката (че и това много се е обсъждало) и не съм забременяла още. Grinning Както казваха и преди момичетата, сигурно, когато забременеем, няма да имаме никакви индикации, че се е случило.

# 609
Така е, имала съм много месеци с никакви неразположения и усещания, имала съм и месеци с много силна болка в гърдите, която продължава, дори когато ми дойде. Последните месеци пак ме болят (включително и в момента) и всеки месец усещам придърпвания и бодежи в матката (че и това много се е обсъждало) и не съм забременяла още. Grinning Както казваха и преди момичетата, сигурно, когато забременеем, няма да имаме никакви индикации, че се е случило.
Така е,два пъти съм била бременна и двата пъти не усетих нищо.

# 610
Sunflower, точно както при теб бях!
Тъпчеха ме с АБ да я лекуваме тази киста , ама то не става така. Лапарото си показа какво имам , така и кандидатствахме в ЦАР (те парите не стигнаха до никъде , ама и аз съм виновна , че се набутах в Селена😠)
Много ме е яд на мене , ама много!
Помисли си с този срок който сте сложили. Не губи време ...знам че е свързано и с пътувания и финанси , но заради бебето/тата си струва .

И май ти споменах за ДХЕА . Защото ЕМ скапва много яйчицата.

# 611
Росе, ДХЕА ми беше в норма, то и аз разбрах, че ЕМ скапва яйчниците, не знам колко е навредила вече на левия, ще настоявам на прегледа да се вземе решение за действие, още се чудя, за да преценя, дали не искам направо да подхождаме към операция и после, ако е възможно да бебеправим, че нещо четох разни неща, че после се спирал цикъла за няколко месеца, ако не забременея до началото на другата година, тогава да мислим за ин витро, но не знам, много хипотези и размисли ми станаха. Май ми се иска да ходя всяка седмица на преглед и да си задавам въпросите, за които се сещам, а не така цял месец да мъдря разни неща.. Simple Smile

# 612
А пушач ли си ?
Ако си ги спирай веднага!
Туморния маркер ми беше завишен когато пушех. Спрях ги и след месец/два дори в норма ...ама той май не е фактор защото съм  с 3ти стадий ЕМ , но поне да не го мислиш и него

# 613
Не, нито пуша, нито пия. Simple Smile

# 614
Слънчогледче, дано се повлияят кистите от Оргаметрила. Ако не, може би както казва Роуз, действайте с лапарото. Не разбирам много от тези неща, но ти стискам палци в най-скоро време да се похвалиш!  ❤
 Относно болките съм забелязала, че когато имам О ме болят доста. Миналият задържах Ф, този съм от 10 ден на Дуфастон и болки няма..
Аз в момента съм по течението като Сънфлауър - нито тестове, нито нещо следя. Пия хапчетата и се моля по-бързо да дойде гадната лелка... А и с моето високо тсх (4.960) мисля, чв скоро време няма да имам хубави новини... Абе малко съм се отчаяла, момичета, ама не може все да съм весела я! 😁 И те така те, лека нощ от мен и желая много +! 😊❤

Общи условия

Активация на акаунт