Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 073
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
Привет момичета!
Лелката дойде! Blush Още снощи усетих симптомите.
Сега следва чуденето, кога ще ми е овулацията този месец, защото не знам дали сегашния цикъл (евентуално) ще е 30, 32 или 34 дни. Ще пробвам  да я засека с тестове и ЦС. С две думи ще бъде интересно. Grinning  Вас няма да ви занимава с тази тема, т.к има доста писано из форума.
Надявам се да се похваля в новата тема! Flowers Four Leaf Clover
Успешна сряда! Relieved

# 661
ROSSE, на 3 юни са ми подадени документите Grinning. Твърде оптимистично от моя страна знам, но имам позната, която ги подадоха първата седмица на май и вече стартираха с опита си.

Куки-Муки, аз си бях дала твърде голям срок и все отлагах. Няма да скрия, че ме е страх и не исках да се стига до тук, но съм готова на всичко, за да станем родители. Съжалявам за изминалите години в опити, но явно съм имала житейски уроци да уча през това време.

Ще се радвам да имам възможността да ви държа в течение какво се случва около мен, въпреки че ще съм вече за друга тема Heart

# 662
Успех , Мариянка Hug

# 663
Ехеееее, това си е Чудо! Като знам как чаках 6 месеца за първата ми заповед  и как не минаваше времето 😏.
Хайде да се похвалиш скоро 🍀
Какъв е проблема при вас?
Знам , че.момичета от Варна ходят при Александров  (май така беше)

# 664
Много ви благодаря за подкрепата.
По принцип кандидатстваме с мъжки фактор, но и при мен нещата не са много ОК. Липса на О или по-скоро много рядко имам такава. Преди първата инсеминцаия на третия месец след стимулация реагирах, тъй като първите месеци пробвахме с по-ниска доза на лекарставата, за да избегнем хиперстимулация. Не съм от Варна, но ходя там. Оптимистично съм настроена и се надявам за по-дълго да си остане така хахахахахха Simple Smile

# 665
Успех, Мариянка! Дано и при теб нещата се случат бързо! 🍀😘

# 666
Marianka, както каза Роуз, важното е, че сте предприели действия. Стискам палци още другият месец да ви стартират нещата и скоро да се похвалиш! Heart

# 667
Марианка, инвитро или не, пиши и при нас. Ние сме си свои и ще се радваме на хубавите новини около теб.

Иве, и аз го харесвам това Поморие. Там ни беше първото моренце с ММ, още преди двайсет години, като ученици. Малко сантиментално ни е Hug
Пък дано се окажеш пророк Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
  • Dope Reach
Здравейте, момичета, днес имам леко кървене, не искам да се хваля прекалено рано, че е лелка, но какво да е...

# 669
На двайсет километра от Бургас...сияеше едно градче пред нас...Notes тя за вас писана тая песен бе Куки! Да не си от Бургас ?? Grinning

Рочелка остана сама в клуба на чакашите лелка, аз го напуснах, вече не я чакам гадината, нооо ще ти стискам всички палци!!
Марианка хайде палци и за тебе за бърза процедура. Приятелка минала съвсем скоро по този път казва, че са олекотили и забързали процедурата, дано!

# 670
Марианка, стиснати палци и от мен и много успехи, вярвам, че ще се случат нещата. Аз също четох, че се олекотява процедурата вече и се случват малко по-бързо нещата, надявам се да е вярно! Simple Smile
Много ми е приятно да виждам някои от по-старите момичета тук, макар че ми се иска всички да се връщат от отчетни и да ни ръсят с прашец, а не да притихват в отчаянието си, че много време вече се е забавило бебето и се отказват да пишат, а само четат и се включват от време на време. Аз това лято навъртам годинка в темата... кога мина...

# 671
Аз минах годинката в темата, Сън. Колко бебета се родиха вече, а ние все тук си тъпчим. Господ си знае, това е...

# 672
И ние ще се отчетем, Джулс, и нашият ред ще дойде, сигурна съм! Heart

# 673
И аз гоня годинката момичета, записах се в темата септември 2018.
Чак ми е смешно в началото като мислех, че ще стане от първия път. Ама какво да се прави. Hug

# 674
Да, и аз живеех с идеята, че ще стане максимум от 2-3 опита, съдба... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт