Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 079
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и успех на всички ! 🤗
Аз чакам лелката утре (дано не дойде) .
Кръста ужасно ме боли , гърдите също като преди Ц , но по принцип кръста много рядко ме боли в годината 1 път 2 пъти дано да е на хубаво.  
Пожелавам ви на всички по едно такова пухкаво февруарско мъниче ! 🙏🍀❤

# 76
Сънче00, къде сиии? Simple Smile
Има ли хубави новини, или съм пропуснала нещо?

# 77
За съжаление днес сутринта ми дойде , Меги .

# 78
Уфф Сън чумата да я тръшне тая леля, както викаше Буболеска! Нов месец, нова тема, нов късмет. Ще вървим заедно този месец! Кураж.

# 79
Иве , днес изпратих баба ми , така че лелката да си гледа работата този месец . Не мога и нея да я мисля .

# 80
Здравейте, момичета! Пиша ви за да се оплача малко, като гледам гадната лелка няма да ме пропусне и този месец, започна да прекапва, а имам още два дни до МЦ. Надявах се този месец чудото да е станало, нооо както и да е... Ще работим пък за февруарче! Хубав ден!

# 81
По въпроса с матката - и аз съм с обърната.

При мен Update - получи се БХ... Бледите ми черти спаднаха до 10 чхг, после и до 0... Кога да очаквам да прокървя?

# 82
Ех, Лилакче...това е най-кофти. Затова и някои от момичетата не обичат ранното тестване. На кой ден си пуснала първото ЧХГ? Най-вероятно ще си дойде на датата (дано). Аз БХ съм хващала само след закъснение. Дойде ми на 11 ден закъснение.

Аз съм завъдила пак гъби. Тази сутрин направо е страшно. Нямам парене или събереш, но много обилно течение се появи. Какво става вече, не знам. 

# 83
И аз мисля, че ще дойде на датата или по-скоро с няколко дни закъснение евентуално, защото бледите черти бяха доста скоро след О, демек по мое мнение няма много да забави цикъла...кофти е. Съжалявам Лилак, наистина аз затова тогава писах, доста момичета се включиха след мен, но целта ми беше просто ако има как да си спести сдух човек....

Меги пууу мн кофти с тия гъбаци. Ама прави ли микробиология или само по течението съдиш?? Пий имуностимуланти, аз по едно време доста влачех някви мизерии и си е от имунитета. Слагай си и лактаджин или силвърджин профилактично, док ми ги предписа, може да прочетеш в нета, те са за флората, доста съм доволна. Дано размине бързо.

# 84
Дано е навреме :/

Тествам рано, защото съм отрицателна кръвна група и при всяка Б образувам антитела.

# 85
Аз да се запиша ..
Онзи ден имах много силно придърпаване долу . На моменти направо не ме свърташе  на едно място . Дърпането спря и се появиха болки в гърдите. Не са нетърпими ама са много подути .Каквото и са стане този месец (и да има цикъл и да няма ) ще посетя лекар .Защото такова придържане не бях усещала до сега.
21 ден съм от последен цикъл.След 7 дни е датата на другия .

# 86
Не съм пускала микробиология. Миналия месец излезе Кандида и пих Флукорик + едно Гиназолче, а тогава даже нямах никакво течение, което да ме накара да мисля, че има нещо. Сега си мисля, че не съм се отървала и е настъпила инвазия 😂. Ще видим какво е положението скоро.
Лилак, сега вече напълно те разбирам.
Сега ще биеш ли Анти-Д-Гамаглобулин?
То, ако всеки месец излиза БХ ще е разточително да ги купуваш. Баси омагьосания кръг.. пфууу
Edit: сега се сетих, че преди време ми бяха изписали силвърджин (профилактично), ама аз не го взех, т.к. мразя да ме лекуват на око, без микробиология и антибиограма. Ама щом ми е изписано, значи няма проблем да си го взема.

# 87
Не съм пускала микробиология. Миналия месец излезе Кандида и пих Флукорик + едно Гиназолче, а тогава даже нямах никакво течение, което да ме накара да мисля, че има нещо. Сега си мисля, че не съм се отървала и е настъпила инвазия 😂. Ще видим какво е положението скоро.
Лилак, сега вече напълно те разбирам.
Сега ще биеш ли Анти-Д-Гамаглобулин?
То, ако всеки месец излиза БХ ще е разточително да ги купуваш. Баси омагьосания кръг.. пфууу
Досега 3 пъти съм била, вкл. след раждането. Супер смотано е така...
Иначе сега пак чакам резултати за антитела. Не че не знам какво ще покаже, но все пак.

# 88
Дано този път твоя Rh е надделял и следващото биене да е след раждане 💕
Че не си е работа. Аз не си знаех кръвната група до скоро. Преди кюретажа разбрах...та докато четях за ш**ания резус фактор, се надявах силно да съм +.
Гуш, Лилак.

# 89
Ами Меги те тия “джините” дефакто не са лекарство, те са лактобацили и други такива за флората. Не лекуват, но са чудесна профилактика, слагам си 3 пъти в годината някъде...успех, дано не е инвазия!

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 16:19 от Ivied

Общи условия

Активация на акаунт