Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 078
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
6-та на брой обърната матка 🤣😂😜. Май наистина сме се събрали всички обърнати матки в тази тема. Аз, обаче, не забременях първия път в doggy style със сигурност (не ми е любима). Нито съм вдигала крака, нито съм лежала след това. Така че не мисля, че има толкова голямо значение позата! Удоволствието е важно и оргазъм също! ✌️

# 61
7ма обърната матка Grinning а като разбрах, че съм с такава мислех, че е рядкост Grinning

# 62
А аз разбрах случайно след като родих на контролния преглед преди изписването. Thinking малко като между другото. Явно не е чак толкова рядко и докторите дори не го обявяват...

# 63
То май е рядкост 🤣 Започвам да се съмнявам, че АГ-тата са толкоз компетентни.
Аз съм 50/50 - моя АГ ми каза, че съм с обърната (макар на цв.снимка да пише матка с нормални размери и форма), а репродуктивната ми каза, че няма такова нещо и матката ми е в правилно разположение ( но тя използваше медицински термин на латиница, който аз даже не запомних) 🧐
Та..знам ли вече и аз 😂

# 64
  • Dope Reach
Радвам се на новата темичка, моля се да донесе прекрасни новини, така както предната, че и в пъти повече. Heart
Аз чакам лелка утре, обърках се, че трябва да е днес и много ми стана тъпо, но сега смятах с 300 приложения и всички показват, че се пада утре. Хубаво е да не съм на 100% сигурна, че ще дойде точно на датата, от друга страна не искам да допускам подобни негативни мисли... Просто не искам да съм разочарована.
В последните дни ми беше съмнително спокойно и леко на душата, днес пак не съм особено добре психически. Май почвам да писвам и на малкото хора, които ми обърнаха някакво внимание след загубата ми... Сори, че влизам само, за да мрънкам, но в следващите месеци до след лятото, няма да имам с какво толкова да се похваля. Освен, надявам се, хубави изследвания и редовни лелки. Помолете се за мен да имам хубави новини утре или поне в близките дни, много ми е важно. Kissing Face

# 65
Благодаря ви за обратната връзка по темата за позата, момичета Simple Smile Надявам се, че наистина няма чак такова значение наистина. Чувала съм че doggy style не е много комфортна за жени с обърната матка, което е обяснимо, но пък е добра за зачеване при жени с обърната матка. Аз също на контролен преглед след раждането бях запитана дали много ми е отнело да забременея, защото съм била с обърната матка. Но в момента матката ми си сочи право напред към коремната стена. И на дватата ехографа се видя. Чела съм, че след раждане понякога се връща в нормална поза. Но ето че сега ми е трудно да забременея. Разбира се, минаха 9 години и най-вероятно има други фактори, които пречат.
Муланче, съвсем естествено е да те хване шубето след това което ти се е случило - нормална защитна реакция на психиката ти, която иска да те предпази от ново евентуално страдание. Знам, че е трудно да се събереш и позитивираш ситуацията, но и това ще се случи. Времето е лечител за всичко. Освен това сега си наясно кое може да го е причинило и лекарката ти ще вземе мерки Simple Smile
Rochellka, това и на мене, а предполагам и на другите момичета, ми е най-гадния момент, когато точно според приложението трябва да ми дойде на следващия ден, а аз вече си мисля, че ми закъснява  Satisfied и се надявам ли надявам. И си викам "Нека само утре да не ми дойде, Господи!!, да прескоча тоя ден" оххх...какво нещо е надеждата. Стискаме ти палци!! Hands V и сме се разбрали, че това си е тема за взаимопомощ и взаимомрънкане Smiley, така че не се притеснявай!

# 66
Тя Рочелка всъщност иска да й дойде. Wink
Стискам палци за редовни лелки! Знам какво е да чакаш, аз съм така покрай тази операция. Днес след 38 дни дойде най-накрая последната чакана лелка. Скачам в борбата. Преди това поръсвам с лелин прах Рочелка, и който друг иска (другите беш надалече Grinning)

# 67
Здравейте, момичета! 😊 За позата правим каквото искаме, но наирая съм му каза на моя аз да съм отдолу! 😁 По принцип си и полежавам, докато изпуша една цигарка. Ама тоя месец знаех и на къде да лежа. Иначе с БХ не лежах и май беше кучешката (не съм сигурна).
Рочелка, ти чакаш или не чакаш? Извинявай, но понякога не успявам да запомня ситуацията...

# 68
  • Dope Reach
Чакам, момичета, Иви се е ориентирала правилно, вероятно не бях много точна в предния си пост. Мерси за лелиния прашец, останалите наистина да бягат далеко от него. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Rochellka, аз разбрах, че чакаш редовни лелки, но не разбрах защо. Преустановили ли сте опитите? Извинявай, нещо съм изпуснала явно. При всички положения отново ти положелавам успех! Simple Smile

# 70
  • Dope Reach
Калиниста, трудно е да запомним историите си, вече не сме малко...
Аз съм почти 2 месеца след преждевременното ми раждане/кюретаж. Имах досега една оскъдна лелка. Ходих на второ мнение, където ми затвърдиха онези 6 месеца изчакване, които трябва да има преди зелената светлина. В момента чакам резултатите си за тромбофилия, другата седмица ще правя още 6-7 други. В началото на юни отивам с изследванията при доки и ще видим от там насетне какво ще правим, докато не мине нужното време.
Чакам редовни лелки, за да не ми се налага да пия противозачатъчни, тъй като съм с поликистоза.

# 71
Записвам се и аз в темата. Не чакам да ми дойде Ц на 30.05. Последен цикъл 30.04. и засечена овулация на 13.05. Дано е късметлийска за всички ни. 🍀🍀🍀

# 72
Добре дошла, anetoo. На късмет да ти е нашата темичка. При мен датите са горе долу същите. Надявам се да ни зарадваш с + резултат бързо.

# 73
Здравейте лейдис.... много хубава темичка. 😍

Точно в майската темичка бях развяла и аз 2 черти... супер носталгично. Този месец ни бяха първите опити и не се надявам много да е станало. Някакво апатично спокойствие ме е обвзело. Grinning "2 те ми черти" сега и растат кътни зъби и 4 те ден с едни температури едно чудо... направо ми иде да се гръмна.
Гледам за пози си говорите. Аз висях с краката на стената 😆😆😆. В месеца в който забременях използвах за 1 път гела на Pre-seed и сега се чудя дали да не си го поръчам пак. Ее никога не съм си мислила,че той помогна,но факт ,че стана точно тогава когато го използвах.

# 74
Благодаря MarianaKV. Дано и ти и всички останали сбъднем мечтите си в този прекрасен месец. Късмет на групата 🍀🐞

Общи условия

Активация на акаунт