Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 075
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
И аз исках голямо семейство, ама и ние с моя мъж се срещнахме на 30+ и трябва да прекарам остатъпа от 30те ми години раждайки! Но дори и това не е проблема, просто нямам доход, няма и държава да ги изгледам. Затова ще се спра на 2.
Добре дошла Валерия, адмирации и от мен! Flowers Hibiscus

# 46
Аз и за едно всичко давам!

# 47
Мили мои, минавам да поръся и аз с прашец с пулс Hug днес го видях и чух за първи път. Всичко изглежда нормално, а аз съм все така притеснена, още обработвам мисълта.
Heart

# 48
Ех , Джейче HeartHeartHeart Колко хубавооо

# 49
Мили мои, минавам да поръся и аз с прашец с пулс Hug днес го видях и чух за първи път. Всичко изглежда нормално, а аз съм все така притеснена, още обработвам мисълта.
Heart

Много се вълнувам, когато чета подобни коментари. Страхотно! Успех и занапред Kissing Heart

# 50
Ех, че хубаво ни ръсите, Джейче и Буболесче! Много се радвам за вас момичета! 😍❤
Дано скоро всички да преместим темата, но ще ми е някак мъчно да не си пиша точно с вас! ❤🍀

# 51
йоанка,страхотна се е получила темичката!  Розова и бебешка, дано е късметлийска за всички!  Heart

# 52
Йей, Йо! Simple Smile Страхотна тема. леле Simple Smile Нямам думи. Дано да донесе късмет Simple Smile
Колко много сте изписали... Аз следя други теми, един сериал, красота, астрология и докато изчета и тази тема...
Очаквах някоя да се е похвалила с 2 черти. Simple Smile Цялата ми енергия е към всички момичета, които чакат от най-много време. Simple Smile Момичета, моля се най-вече за вас и се надявам вие да сте първите, които да се похвалите! Simple Smile
 Малко ме е срам от вас, но ще ви кажа, че ме хвана шубето и sех по време на фертилния период не правихме. Преди това през ден. Язък за тестовете за овулация, само дето си дадох парите.. Много е гадна тази нерешителност, която ме е обзела. Нещо не съм готова май, май.., а и имам доста работа и ми се ще да я довърша поне до отпуската през август, а една бременност ще ме прати вкъщи Grinning Дано не ме линчувате. Тук повечето сте силно желаещи бременност, а моето желание май не е толкова силно и се чувствам много тъпо...  Дано не съм само аз така! Grinning
 След това, което ми се случи, забавих темпото (може би от страх). Не че преди това се бях разбързала де.
И да се оплача, че пак ми се развали колата... За кой ли път (Има една такава песен). Пари няма, в работата ядове, колата се разваля...
Пуснала съм се в момента музика за медитация, ама не от най-бавните, че ме хващат още повече лудите Grinning
Успех на вас!  :*
Пак пожелавам 2 черти и успех най-вече на дълго чакащите! Стискам палци Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 13:26 от Анонимен

# 53
Ааа няма нищо срамно, още по-малко да се чустваш тъпо, желанието за дете си е от най-личните избори на човек и даже е похвално, че имаш добра обратна връзка със себе си и си честна най-вече към самата себе си за това какво искаш и какво не! Simple Smile
Успех с колата, е това вече е тъпо и срамота! Grinning

# 54
Здравейте и от мен!
Джейче, страхотна новина! Време е да се успокоиш и да дадеш воля на хубавете емоции, които напират в теб.
Меги, за фолиевата мога да споделя следното. С първата си бременност я започнах веднага като разбрах, че съм бременна. Съвсем обикновена фолиева.
Тогава и идея си нямах, че може да се натрупва, че има вероятност да не я усвоявам и че вместо да е добре да се приема, може да навреди. Дори и доки тогава нищо не каза, само ми лаза да я пия. Сега (след 10 години) като се реших на второ и като започнахме опитите започнах да си я пия отново. Но като започнах да влизам тук, във форума, попаднах на коментар, че има вероятност фолиевата киселина да не се усвоява и че имало мета фолиева, която се разгражда на 100%. И така врднага я смених с такава и до ден днешен си я пия всеки ден. Не съм се изследвала, може и обикновената да ми понася, но за всеки случай пия мета.
Каланиста, за позата ще споделя моя опит. Когато бебеправихме преди 10 години се „мъчихме” осем месеца. Не става и не става. Единия месец имахме един опит в задна поза, тка наречената кучешка. И се оказа, че съм забременяла. Като отидох на първия си преглед, доки видя, че съм с обърната матка и ме попита дълго ли сме бебеправили и ми каза, че този тип матка кучешката е най-бебеносна. И така си и беше. Сега през овулационнте дни сме с тази поза, но вече година и малко- нищо. Така, че позата не е от значение, според мен. Ако всичко ни е наред здравословно, тя е най-малкоят проблем Blush
Съжалявам за дългия пост, лек и слънчев ден от мен!

# 55
Аз също съм с обърната матка и също първия път забременях в doggy style.
Но като цяло не смятам, че е чак от такова значение позата 🤔

# 56
Още една обърната матка и от мен Stuck Out Tongue Winking Eye На мен днес ми дойде лелката . Времето е прекрасно , забавлявайте се момичета Kissing Heart

# 57
Ей то тука станахме темата на обърнатите матки! Вече сме 4! Grinning

# 58
аз и двата пъти забременх в мисионерската с вдигнати крака на стената за 10тина минути Simple Smile. По стара бабина рецепта Simple Smile

# 59
И аз съм с обърната матка. Не съм имала проблем с позите. Честно казано и мен ме е малко страх, най-вече от не разположението в началото... Но каквото сабя покаже.

Общи условия

Активация на акаунт