С какво ви дразнят свекървите – 110

• 37 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И аз не  харесвам да спя с животни.Просто не мога да почиствам и поддържам.Но са ми идвали гости с куче , изтърпях го ,може  и да съм се намръщила леко , не контролирам винаги чувства.Но чак пък да припадна-едва ли.Имам кучета навън .А едно котегтъкмо приех в къщи и взе та се натрови , пуснах го да наточи ноктите навън и не се върна, след дни дойде, но късно да го спася.Та доказвам ,че се предадох и аз на котката, на терасата , хайде за малко  и почти  остана в къщи, ако не бе  яло някъде отрова.
Теб пък това ли те дразни?Че не харесва котки в къщи.

# 91
  • София
Дааа, не си струва ...
Ама пък, като не понася куче в къщи, поне у вас да не идва пак е кяр!

# 92
  • София
Идва бре, идва! Но у нас се насилва да се мазни на кучето и даже се обръща към него с "на баба момчето". Joy Наясно е, че вкъщи важат моите правила и внимава в картинката. Хитрушка ми е тя. Grin
И не че не понася кучета, все пак гледаше ротвайлер! Не понася моето куче.

# 93
  • София
Идва бре, идва! Но у нас се насилва да се мазни на кучето и даже се обръща към него с "на баба момчето". Joy
Joy Joy Joy

# 94
И на мен вече не ми е приятно да идват с куче вече. На свекърите всяко следващо е по-трудно да го научат да ходи на тоалетна. Това е на 6 месеца и опика матрака на дивана в хола миналата седмица. Чака ме сериозно пране като се прибера вкъщи.

# 95
  • София
Събирахме се на вили с двор и кучето на свекър ми се 'качваше' на децата, а то е доста едро. Целите крака на дъщеря ми бяха надрани. Търпяхме, търпяхме, на втория ден мм го помоли да го контролира. Мале какво врътване получи, подминаване после, цупене... За спуканите топки нищо не сме казали. Има висока част на верандата без парапет (метър и половина примерно) и там е и опасно като се качва. Догодина малката ще е проходила и ще трябва да започна война като помоля за едно 50 метра въже да го вържат, за да делят двора с децата безопасно.
Аз попринцип обичам кучета, но 1. не желая да чистя след чужди такива, 2. смятам, че трябва кучето да се съобрази с детето, а не обратното и 3. това точно има едни дълги козини по муцуната, по които винаги се стичат лиги. Повече ме е гнус от мокри лигави козини, отколкото обичам кучета. И вкъщи мокрите косми от банята не чистя, защото това ми е от най-противните неща на света.

# 96
Привет Нели! Завръщам се без Хамстер. Загинал е след като е ял чипс горкичкият. Заподозрян е знаете кой.
Вярно ли?Жалко..Бях му фенка.Светла му памет,легендарно същество си беше.

Снощи,какво ми разказва една позната..
Били при свекито  на гости,на село..И свека издебва снаха на мивката докато мие чиниите и с потайно изражение я
 застрелва с въпрос : "Х като беше по-малък(сега са по 40,ма карай) и пацата му беше на криво и казваше,че го боли,още ли му е така?"..
Отговорът : Счупена стъклена чаша и дълбоко срязан показалец с 4 шева..Мацката ми вика "Добре,че стана тъй,унак  сигурно щях да я трясна с чашата по главата"..

# 97
Събирахме се на вили с двор и кучето на свекър ми се 'качваше' на децата, а то е доста едро. Целите крака на дъщеря ми бяха надрани. Търпяхме, търпяхме, на втория ден мм го помоли да го контролира. Мале какво врътване получи, подминаване после, цупене... За спуканите топки нищо не сме казали. Има висока част на верандата без парапет (метър и половина примерно) и там е и опасно като се качва. Догодина малката ще е проходила и ще трябва да започна война като помоля за едно 50 метра въже да го вържат, за да делят двора с децата безопасно.
Аз попринцип обичам кучета, но 1. не желая да чистя след чужди такива, 2. смятам, че трябва кучето да се съобрази с детето, а не обратното и 3. това точно има едни дълги козини по муцуната, по които винаги се стичат лиги. Повече ме е гнус от мокри лигави козини, отколкото обичам кучета. И вкъщи мокрите косми от банята не чистя, защото това ми е от най-противните неща на света.
Аз в подобна ситуация :не само че ще ми е през оная работа дали и колко се цупондри свекъра, ами и очите ми (и на внуците си най-вече) няма да види, докато не се цивилизоват, и той, и кучето му.

# 98
Пропуснала съм горното..Принципно,все гледам да отсвирвам ситуациите,но описаната не е сред тях.Толеранса ми към хора,които поставят животните над човешките същества,е точно 0.
И да,най-вероятно това ще е причина да не ходя там,децата също.Докато,както е казала Франсоаз : "нещата не се цивилизоват"

За спуканите топки нищо не сме казали.

А е трябвало..Не говорите за куче бебе,което тепърва да бъде възпитавано,а за възрастно животно без никакви навици.

# 99
  • на брега на морето
И не че не понася кучета, все пак гледаше ротвайлер!
Ха, ротвайлерите са най-големите тъпанари.

# 100
Били при свекито  на гости,на село..И свека издебва снаха на мивката докато мие чиниите и с потайно изражение я
 застрелва с въпрос : "Х като беше по-малък(сега са по 40,ма карай) и пацата му беше на криво и казваше,че го боли,още ли му е така?"..
Отговорът : Счупена стъклена чаша и дълбоко срязан показалец с 4 шева..Мацката ми вика "Добре,че стана тъй,унак  сигурно щях да я трясна с чашата по главата"..
Joy Признавам си, че аз щях да викна сина ѝ и да му кажа: "Сваляй гащите. Майка ти иска да ти провери най-драгоценното."

# 101
Били при свекито  на гости,на село..И свека издебва снаха на мивката докато мие чиниите и с потайно изражение я
Отговорът : Счупена стъклена чаша и дълбоко срязан показалец с 4 шева..Мацката ми вика "Добре,че стана тъй,унак  сигурно щях да я трясна с чашата по главата"..
Joy Признавам си, че аз щях да викна сина ѝ и да му кажа: "Сваляй гащите. Майка ти иска да ти провери най-драгоценното."

Баси гледката..Гошее,ела да покажеш на майка ти, дали още ти е крива пишката,че се притеснява.. Joy
Не,бе човек,ти представяш ли какви инфантилни жени има?

# 102
  • София
И мъже. Май в тази тема преди време съфорумка се беше оплаквала, че като им се родило детето (момче), свекърът карал нея ли беше, мъжът ѝ ли, да му снимат "достойнството" и да му пратят снимката.

# 103
Не инфантилни, ами малоумни.

# 104
  • София
Какво, събирането го организираме ние, той е в качеството си на поканен 😁
Има проблеми с алкохола, на мм му е много криво и някак си си затварям очите за нещата, които говори и прави. Макар всичките му изцепки да са когато е трезвен. Като пие дърдори глупости, но мм ме предпазва от всичко казано, взема телефона ако звъни на мен и т.н. Рядко се виждаме.

Тази свека с пишката ме уби. Трябваше да я пита "по време на секс ли, в коя поза точно?" 😁

Общи условия

Активация на акаунт