С какво ви дразнят свекървите – 110

• 37 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Имам си седмокласничка за възпитаване и  нЕАм нерви и дърти хора в добавка да ъпдейтвам. Синът ѝ и снаха ѝ да се оправят с нея.
Не виждам с какво лелята ще попречи на възпитанието на 7-класничката. Идеята ми е, като страничен човек може да те послуша и че ще направиш добро на братовчед си. Но твоя работа, тъкмо си по темата.
С това че от няколко месеца денонощно учим и някак си нямаме време да се занимаваме и с лели. Явно и Уиш е като мен, няма свободна секунда. Откраднеш оттук оттам по нещо и така.

# 76
Не виждам с какво лелята ще попречи на възпитанието на 7-класничката. Идеята ми е, като страничен човек може да те послуша и че ще направиш добро на братовчед си. Но твоя работа, тъкмо си по темата.
С нищо няма да попречи. Аз нямам нерви да превъзпитавам възрастен човек. Предпочитам да си избирам битките и да си пазя нервите за неща, които са ми наистина важни.

# 77
Темата съвсем замря.Толкова празнични дни,няма ли поне една свекърва да има някоя изцепка?Ей,превъзпитахте ги тези свекърви!

# 78
  • Варна
Мъм. Смее ли някой!

# 79
Аз се оплаквам от моята, че явно ЕГН-то си казва думата и все нещо чопли ММ да се скарат, а той колкото повече се старае да не се качва на провокациите й тя още повече издивява.

# 80
  • София
Айде, ще я съживя малко. Не съм се оплаквала от свекито от години, просто защото вече рядко се виждаме и не й обръщам внимание.
След като купихме по-голямо жилище, от продаден мой апартамент и този на майка ми, свекървата обяви на всеослушание, че единият от техните апартаменти Е наш. Наскоро обаче разбрах, че са дали въпросният апартамент под наем, заедно с още един, и си прибират по живо и по здраво наемите. То не че има лошо, но мисли преди да правиш гръмки изказвания. Даже не се и дразня, смешни и жалки са със свекър ми.
Сега ни се налага да ходим за 2 нощувки при тях, защото сме на бал, а няма къде да спим, тъй като къщата им е малка, а "нашият" апаратамент е зает. Мъжът ми пак ще спи на походно легло, а кучето ми ще е на кучешки хотел. Май на него ще му е най-добре. Grin

# 81
Тонка,
Предполагам, че ако бяхте отишли на хотел, свекърва ти щеше да мрънка, че не ги уважавате и затова не искате да спите у тях. Няма угодия. Нищо, радвай се на абитуриент/ката и си свиркай.

# 82
  • София
Дени, ако не отидем в тях, ще е тотал трагедия, смъртна обида ще им нанесем. Аз затова тези две нощувки ще ги преглътна и надявам се в близките години да не ми се налага да ходя отново.

# 83
Тонка , помня те тук като влязох ,сега те прочетох и си мълча.Имах идея да отидете на хотел, бе време да е срамно да отидеш, когато имаш някакви роднини наоколо.Но мина това време , та не е срамно ,напротив.Но като е  сцени после , не бих гледала спектакъл ,още повече един на десетилетие.Артистите губят форма и преиграват.Правилно си решила,  но бих вързаал кучето на прага и на тази.Няма лошо да си взема наемите  и да се издържа.Има по-зле от теб , на моите деца няма кой  на шега да подари  банан ,камо ли жилище.Но и аз не харесвам лъжите , изхвърлянвето.Все едно на голия ми г"з да се фукам какво съм дала, дадох всичко дето имах и можех.Нямам , това е проблемът и на мен не са дали.Но сега да  ви кажа , как без мен  нищо не могат и нямат , добре че съм аз да давам , не мога,защото не е вярно.
Има хора , които не могат да дишат без да се представят  красиво пред другите, с лъжа.Свекърва ми бе такава, мъжа ми имаше пориви , кеф му бе да " преметне" да представи в красива светлина нещата , като търговец.Аз не ставам за това.Не преча на другите, но се дразня,що ме смятат за  родена в гората.
Ще мине балът, моли се да се крепят без помощ  и грижи ,че  зор става иначе,да си в контакт  непрекъснато.

# 84
  • София
Боряна, никой не им иска имотите, ние си имаме и сме си доволни. А и те не са длъжни. Но още веднъж каже ли, че това е нашият апартамент, ще се разсмея гръмогласно. А относно това, че си помагат с наемите... Дай боже всички пенсионери да получават пенсията, която взима свекър ми. Една испанска и една българска. За тях не е важно, че няма къде да спим, когато ходим у тях, по-важно е да карат нова кола. Ние с моя мъж сме по-практични. Караме стара кола, но вкъщи има място за 10 човека да пренощуват. Интересно ми е когато ни се изсипят вкъщи, а те идват няколко пъти в годината, дали ще им е все тая дали ще спят на легло или на пода, както няколко пъти му се наложи на мъжа ми да спи по този начин при родителите си. На пода!!! Поне аз като не ходя, спи на легло. Така че моето отсъствие е по-скоро желателно. Blush Този път наистина ще си свиркам заради бала и няма да си развалям настроението. А и след толкова години, все по-трудно могат да ме изкарат от равновесие.
Дано свекървата изкара някой бисер, че да има какво да споделя тук. Joy

# 85
Ми което каза първо  не ти е проблем , той  е  друг.
Бих отишла на хотел все пак , той да си спи   у мама.Но това сега, на тези години и опит.Те пък за какво идват по няколко пъти годишно?И за тях има хотели.Явно детето им не може да ги  покани на хотел.Ходи се на гости с покана , по повод и с причина ,другото е слободия.Точно с гостито имах проблеми ,но разбрах   нещата,то и при моите само гости липсват с две деца са изкукуригали  вече.Колкото да съм била в тормоз със свекъри  ,можех да отида където поискам за два часа, поне след 3-те години майчинство   вързана ,  в един двор няма да ги оставят да запалят нещо.Вече   много млади са сами.Стигат им  дертовете , та и добавени да има.
Но това е друга тема.Твоят проблем е друг.Ти си наясно , просто  повече е смешно.

# 86
  • София
Тонка, аз обаче бих се натресла с кутрето!
  Joy

# 87
  • София
Люска, не ми се искаше да зачеквам кучешката тема. Свекърите ми не понасят кучето и не искат да влиза в стаите им. Според свекърва ми то може да спи затворено в банята. Аз с удоволствие бих я затворила нея да спи там, вместо да плащам по 30 лв за кучешки хотел, но уви не мога да се разпореждам в чужд дом.
Миналото лято го играх тоя филм със спането на кучето в банята им. То беше бебе, виеше по цяла нощ, аз ставах по 10 пъти да му правя компания и да го извеждам на двора. В този кошмар не бих се вкарала доброволно втори път.

# 88
Моя вика, че ако майка му види как котката спи между нас,  кучето при детето ми щяло да и стане лошо и да я водим в спешното 😁

# 89
  • Варна
Направо да води мама си на ветеринар. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт