През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 427
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Днес ми излязоха резултатите  от миркобиологията и изследването на антитела  понеже съм отрицателен резус фактор.в момета съм в друг град та мъжа ми ги взе  какво ще кажете той ще ги занесе до аг то ми де но не мога да чакам

# 376
Пише стафилококи, трябва да ги лекувате, най-вероятно ще ви изпишат АБ, антитела-не виждам, само микробиология и антибиограма

# 377
Антителата са негативни затова не ги качих. Тези ме притесниха

# 378
Да, супер, че са отрицателни, но за стафилококите се пие АБ, няма страшно ще ви изпишат подходящ за бременни

# 379
И мен много ме боли кръста и гърба и се усложнява положението, защото в много позиции седнала или легнала не се чувствам комфортно и се кривя. Например не знам дали и при вас е така, но аз от 2 месец насам не ми е комфортно да спя чисто легнала, трябва да съм леко повдигната като на шезлонг. И съответно като натрупам възглавници и спя настрани се кривя много и оттам болките в гърба. Знам, че не е хубаво, но иначе не мога да заспя... И няма как да отида на масаж, защото не мога да легна по корем хахаха така че чакам с нетърпение полета ми скоро, че да отида на онези масажни столове на летището Joy

# 380
Има масажи за бременни, при които лежиш настрани. Аз понеже съм малко манияк на тази тема и обмислям да си взема такъв масажен стол за вкъщи Blush имам юбилей и не мога да измисля какво искам и мъжа го предложи, само не знам по време на бременност дали може да се ползва, а си представям погледа на АГ като питам, ама ще трябва Grinning

# 381
Пък аз питах. Директно забрани всякакъв масаж. А масажистката има и някакъв специален стол, на който съм коленичила. Мислех, че поне така ще може.
От друга страна, мен ме водят по-рискова бременност и може би затова.

# 382
Ууу не знаех, със сигурност ще си потърся такъв масаж. Мислех, че само легнали има. А за такъв стол и ние щяхме да взимаме миналата година, но след реално търсене да си харесаме модел установихме, че са просто огромни и ще е прекалено гигантско за апартамента. Така че първо си харесай модел, после провери дали ти е ок Wink

# 383
  • Пловдив
Момичета, здравейте!

Някой по-нагоре питаше за Cosatto. Ние имахме този модел: https://www.hippoland.net/cosatto-kombinirana-kolichka-air-trave … m-my-space-163162

Лека, маневрена, удобна. Не се е случвало детето ми да се катурне. Малко недостатък според мен е, че кошчето не е много широко и липсата на амортисьори прави качването и слизането по стълбите голямо приключение.

Аз също бих искала да се присъединя към ФБ групата, май трябваше да пиша на Pampers? Simple Smile

Хубав ден Simple Smile Nature Sunny

# 384
Много е хубава Simple Smile на тази , която аз гледах има амортисьори. Но за широчината не мога да кажа не съм я виждала на живо Simple Smile Благодаря да отговора .🌷

Относно стафилококите и аз имах пих антибиотик .

Момичета днес видяхме бебчо на 4д ❤ Магия ! ❤

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:45 от mmoira

# 385
За количките - аз не мога да си харесам и това е. Всъщност харесват ми Cosatto, Jane, Peg Pereggo и Maclaren. Но всичките са ми малко над бюджета - не ми се дават повече от 700 - 800 лв., защото зимата няма да се ползва толкова активно, а лятото бебето вече ще тежи и не съм сигурна дали няма направо да минем на лятна количка.
Та съм в задънена улица.... Има и на Chipolino някои модели, които ми харесват, но не съм сигурна в качеството им.
Та май, ако купуваме някоя от горепосочените марки, ще е втора употреба.

# 386
Летните и зимните колички отделно ли се купуват? Не са ли със сменяеми кошове? Както е видно, още ред не съм прочела за количките, нямам и идея откъде да почна Anguished

# 387
  • Наблизо
Дарк,не си сама сестро.Аз оглеждам,ама никаква представа си нямам какво да купя.И аз искам комбинирана,да е хубава,но да не е скъпа.Не виждам смисъл да дам 2000 лева,а бебето дори а не ще да стои вътре.

# 388
  • Пловдив
mmoira, страхотно! Истинско вълнение Heart Decoration

Момичета, наистина не си струва да давате много пари за количка. Както каза Бюти, не се знае дали бебето ще седи в количката. Моето, например, търсеше близост и го носех в слинг/раница. Като порасна малко, почна да седи, но тогава стана и по-тежко, та трябва и това да се има предвид. Както и дали имате много стълби за преодоляване Satisfied

# 389
Шоколадче, имат летен кош, но от всичките си познати знам, че стават мнооого тежки, когато бебето стаме 7-8 килца и то. Или трябва хубава и лека количка, или поради неудобство ще се принудиш да вземеш лятна и лека.
Аз се изумявам като чета колко тежат някои колички, 12-15 кг., зависи от коша.
А аз искам с коша да не е повече от 10, че даже и те са ми множко, амаааа....

Общи условия

Активация на акаунт