През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 397
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
На мен Тантум Верде спрей много ми помага за гърло.

# 511
И аз съм с Тантум Верде спрей, по-малкия процент. Доволна съм, много ме болеше гърлото, но за ден ме поотпусна.
Иначе за настинката си взех Осцилококцинум. Хремата и тя взе да поотпуска сякаш.

Иначе аз съм в 18 г. с. + 1 ден, но още си повръщам сутрин от време на време. Днес се напих с вода преди да съм яла и повърнах.

Бебето мисля, че го усещам поне от седмица. Даже напоследък все по-често и осезаемо.

# 512
  • Наблизо
Лили,какво е чувството в тази седмица?
Аз влизам в 18та седмица в събода и нищо не усещам все още.

# 513

Ми, не знам и аз как да ти го опиша, честно казано. В началото все едно си мърдаш ръката под вода, едно такова чувство.... Сега вече малко по-силно усещане, все едно мускулите ти потрепват..... Зле съм с описанията Joy

# 514
Да, все едно нещо трепти в теб или подрасква.

# 515

И аз в събота влизам в 18та, значи сме заедно Simple Smile))

За усещането, както моята доки ми каза: както ти трепери окото покякога(на всеки се е случвало) и наистина при мен си беше точно такова, треперене и пърхане около/под пъпа.
Тия дни се е затишила госпожицата и малко се шашкам, но се надявам всичко да е наред.

# 516
И аз в събота влизам в 18 г.с Simple Smile Това май се води и началото на 5-ти месец.

# 517
момичета, някой май лекуваше болно гърло... какво ви изписа лекар? в момента пия чай шипка, лимон, витами С, но май трябва да включа и още нещо. Лекаря ми не вдига...
от два дни не ми се гади, но все още не усещам бебчо, гърдите ми не болят толкова силно, когато имам натоварен ден като вчера и позавчера ми борят срамните кости (болят само когато се движа основно във втората половина на деня и затова го свързвам с умората)... Знам, че в началото на 2ри триместър при някои жени това е норма, но пустата тревога не ме оставя Sad имам преглед чак след две седмици. Не знам как ще издържа ако няма да има промяна до тогава.

За гърлото пробвай с Кофлет (за смукане). Хомеопатични са няма как да ти навредят.Малко са неприятни на вкус, но действат.Струват около 2,50лв.

# 518
Момичета аз усещам това трептене, но по ниско от пъпа...Сега къде точно е разположено бебето? Ниско долу нали? Аз в събота влизам в 17 седмица Simple Smile

# 519
И аз усещам същото под пъпа като потрепване даже кожата ми се помръдва..Blush

# 520
Аз преди усещах по-леко , а от няколко дни ритмично по няколко пъти . Мъжа ми също го усеща ❤ Никога не съм усещала нещо по-хубаво .

# 521
Едно странно като бълбукане и вечер доста често...до преди няколко дни усещах само като си сложа ръцете, а сега си го усещам и без да са там Simple Smile Това наистина е супер вълнуващо Heart Нямам търпение да усетя вече и ритничетата. Момичета Вие кога ще правите втора морфология? Между 18 -23 се прави нали?

# 522
Аз реших 20та седмица , през тази седмица също искам да отида на фетална ехокардиография Simple Smile

# 523
И аз ще ходя в първия ден от 20та седмица, тогава имаше час.

# 524
И аз искам вече да я усещам Cry Започвам 19 седмица и нямам бълбукане, гъдел, пеперудки и т.н. Единствено понякога в покой усещам придръпване вдясно от пъпа и все си мисля, че тя като се мърда и опъва, но самото мърдане не го усещам Confused

Четох, че освен всичко друго и позицията на бебето има значение за усещането - при някои позиции се усеща по-рано и/или по-силно и в различни точки. При мен следва я да усещам под пъпа, но за сега само тези придърпвания, които може и нищо да не значат Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт