През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
После и като го гушнеш ще е още по-реално 😊 Аз също още някак не мога да усетя, че съм бременна, освен разбира се заради гаденето и леееекото коремче. Следващият петък съм на преглед. Дано всичко е наред и ни кажат и пола.

# 496
На нашата количка е с 3 степенен наклон от напълно легнало до седнало. До последно ползвахме и трите. Така, че моят глас е за пълно легнало положение.

# 497
И аз мисля,че е най-добре с три степени-напълно легнало,средно и седнало.Хубаво е да има напълно легнало,защото често спят навън в количката.

# 498
Не намирам снимка на icandy на спящо дете след 6месец ... но ето Mima пак е така , за това говоря :

Гръбчето ляга напълно , може и в легнало съвсем хоризонтално само крачетата не .

# 499
Моето разбиране за дизайн за колички май е застинало някъде преди 10-15 години Simple Smile)) А тази ми прилича на пластмасовите куфари, които монтират върху колите Simple Smile))

Добре, че вчера имаше въпрос в общата тема, че да разбера, че това втвърдяване на корема  са подготвителни контракции и май е рано за тях. Снощи ми се случи поне 5 пъти, поне доколкото бях будна и доколкото съм уцелвала момента да си опипам корема... Защото, ако не го пипна или видя визузално отместения вдясно корем, аз реално не усещам нищо... Има ли и други с контракции толкова рано? Чудя се на лекар ли да ходя или да пробвам с магнезий днес и да видя дали ще има подобрение. Лошото е, че за да разбера, трябва да го наблюдавам цял ден, а това ми е постижимо само с лежане с оголен корем, за да мога да хвърлям по един поглед

# 500
Mmoira, щом кошът може да се отпусне още повече назад, крачетата въобще не са проблем. Все пак не говорим за новородено бебе. Всъщност и на двойната количка, която взех (baby jogger) и се води сред най-добрите в тази категория, крачетата остават в същото положение. Ако количката ти харесва по други критерии, това не е проблем. Хубаво е според мен да е подвижна частта при крачетата, но не е задължително.

# 501
BeautifulM първото го усетих към 17-та седмица някъде, за второто нямам спомен Simple Smile
Взех си ето тази количка- хареса ми,че кошът й е голям, понеже обичам да ходя пеша и да си пазяря плодове и зеленчуци от пазара... Също ще ми е нужен и за снараженията и топките на батковците като ходим в парка. Предишната ми количка, която много обичах и изгледах с нея батковците, беше Quinny Buzz- много малък кош за багаж и помпащи гуми, които постоянно ми се пукаха... Та сега си взех тази, (като кошчето за кола си имам от батковците на Макси Коси) :

# 502
Това кой модел на Макси Коси е ? Много е хубава . Не е ли тежка ?

# 503
Това кой модел на Макси Коси е ? Много е хубава . Не е ли тежка ?

Модела е Maxi-Cosi Adorra Stroller. Аз съм по-едра и за мен не е тежък като я вдигах и разглеждах, иначе пише че е 13кг.

# 504
момичета, някой май лекуваше болно гърло... какво ви изписа лекар? в момента пия чай шипка, лимон, витами С, но май трябва да включа и още нещо. Лекаря ми не вдига...
от два дни не ми се гади, но все още не усещам бебчо, гърдите ми не болят толкова силно, когато имам натоварен ден като вчера и позавчера ми борят срамните кости (болят само когато се движа основно във втората половина на деня и затова го свързвам с умората)... Знам, че в началото на 2ри триместър при някои жени това е норма, но пустата тревога не ме оставя Sad имам преглед чак след две седмици. Не знам как ще издържа ако няма да има промяна до тогава.

# 505
  • Наблизо
Не си сама,Юлианка!И аз не го усещам;иначе болки си имам и болки в срамните кости и всичко.Гърдите ми отдавна не са чувствителни обаче.

# 506
И аз съм с болно гърло от снощи а днес и със сополи ...😕 смуча лукчета/мед и лимон/чай и се надявам да мине по - бързо...

# 507
Юлианка, и моите гърди отдавна не са чувствителни, даже и поспаднаха леко. При доста момичета е така. Гадене имам от време на време. 16+5 съм. Усещам нещо, но най-вероятно са червата. Болки си имам, ту боцване, ту опъване, ту ляво, ту дясно.
След 2 седмици съм на доктор и аз вечв нямам търпение.

# 508
И аз съм с болно гърло от снощи а днес и със сополи ...😕 смуча лукчета/мед и лимон/чай и се надявам да мине по - бързо...
за сега съм без хрема и кашлица. просто боли и се чуствам пребита... Head Band

# 509
На мен ми предписаха хомеопатия за гърлото- може да потърсите нещо в аптеките за смучене. Лукчетата ми се струват много леки за болно гърло... Аз много бързо направих фарингит като неглежирах болящото гърло... АГ ми каза,ме може да пием много май с мед също. Успех и оздравявайте бързо!

Общи условия

Активация на акаунт