През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 416
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Магнерот

# 481
Здравейте. Коя от  вас приема магнезий и на коя фирма. Изписаха ми 3×2, но забравих да питам какъв, а не мога да се свържа с лекаря.

Аз пия магнерот 3х2.

# 482
И аз съм на Магнерот 3 х 1

# 483
  • Благоевград
Аз съм с този, 2х1 саше
https://sopharmacy.bg/magnezium-diasporal-derect-250mg-20sash.html

# 484
И аз съм с Диаспорал 400 мг

# 485
  • Наблизо
Днес бях на кола маска за първи път откакто забременях.Ами болеше си ме доста повече от преди,нищо че козметичката е много внимателна - цял час се въртя че да е възможно най-внимателно и леко.Сега леко ме стяга корема,явно от съкращаването на мускулите ми принболезнените места.
Но ще си ходя защото иначе сама вече не мога да се огъна.

# 486
Аз си ходя на кола маска и нямам никакви проблеми.
Май съм най - лудата тук, купихме количка. Беше намалена и доста изгодна. Не робувам на поверия и други простотии.  Муци не бих купила. Ужасно тежка, направо като кон. И ми се вижда доста натруфена, но вкусове всякакви.
Бебе е доста дебел и върви 6 дни напред. Беше около 150гр. Animal Pig

# 487
И моята количка пристигна, кошарата и матрака както и термометър си взех ☺☺
На кола маска си ходя и аз постоянно, никаква промяна от преди Simple Smile
Днес усетих бебето за първи път 🥰 Беше една хубава серия ритници 16седмица и 3 дни 🥰

# 488
Какви колички купихте ? Simple Smile)

Имам голям въпрос и се нуждая от помощ ! 😀 От вече тези били мами , как мислите коша за след 6месеца по-добре е да е напълно легнал или анатомичен ? И защо?

# 489
Какво ще рече пък анатомичен кош? След шестия месец бебето няма нужда от пълно легнало положение, както е в първите месеци от живота му. Да, ще спи в количката и трябва да му е удобно, но даже и кошът да не става легнал като права линия, пак може да си му е удобно.

# 490
Каквито са на icandy примерно , днес гледахме колички и на едни имаше легнало положение на другите както го нарече човека в магазина "аматомично" . (Леко свито в краченцата )

# 491
След шестия бебето опознава света и иска да си зяпа, а и вече може да стои седнало...нашия летен кош имаше няколко положения, като му е интересно, седи и зяпа, като му се доспи го полежавам да му е удобно, за краченцата също имаме няколко положения, супер е

# 492
  • Наблизо
Нищо не усещам още аз Sad Не знам и какво да очаквам.Мама мия на теб второ дете ли ти е?

# 493
Трето е, да подшушна 😊

# 494
  • Наблизо
Аа добре,така може.Сега съм се вманиачила и чакам да го усетя.Някак ще стане реално бебето,не само на екран по прегледите.

Общи условия

Активация на акаунт