През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Шоколадче аз имах същите оплаквания със сърбежа (но не за първи път) и веднага разбрах от какво е (алергия към ежедневни превръзки и то ароматизирани). Започнах промивки с тетра (по скоро само киснене😂) и след 1 ден ме успокои веднага но профилактично продължавам всяка вечер напълно безвредно е и до колко знам работи за всякакви инфекции и за гъбички също.

# 466
Шоколадче, с Nuna Pepp  съм. Сега ще си взема само столчето за кола към нея. Тъкмо излиза нов олекотен модел.

За другото - нормално е според мен. Кожата и окосмението много се променят при бременност. Защо не опиташ с подстригване, примерно. Има тримери и приставки към епилаторите, които са като машинки за подстригване и поддържат къси косъмчетата. Така може и да не се дразни кожата в интимните зони.

# 467
Благодаря, момичета! Засега пръскам със сребърна вода и май е малко по-добре положението. А за обезкосмяването, на първо време реших да пробвам още веднъж, но с нова самобръсначка, на която ѝ махнах овлажняващата лента. Ако и това не помогне, ще пробвам и с приставката на епилатора или тример.

Момичета, не знам дали и вие като мен обичате да си лежите и да си цъкате на лаптопа, но на приятеля ми хич не му харесваше, че половината лаптоп е върху корема ми, че на всичкото отгоре и излъчва топлина. Та, намерил в интернет малка масичка за лаптоп и реши да я поръча. Аз много се дърпах в началото, казвах му, че са излишни пари, че ще го държа далеч от корема, но накрая неохотно склоних. Та, ползвам въпросната масичка вече близо месец и трябва да призная, че беше доста удачна покупка. Освен това, приятелят ми също я ползва, та разходът е съвсем оправдан Simple Smile Ето такава е: https://www.amazon.co.uk/Avantree-Adjustable-Foldable-Breakfast- … ble/dp/B01A81FBQS Просто споделям нещо, към което бях предубедена, а се оказа чудесно Simple Smile Аз така бях против и покупката на робот за почистване. Че колко му било да почистя с прахосмукачка, 10-15 минути, нямало смисъл и т.н. Е, след време си признах и за робота, че си си струва всеки един лев Grin Добре, че като реши, си прави какво си знае Joy

# 468
Здравейте, някой беше ли на този курс и ако да как ви се стори? Simple Smile
Момичета, на 01 и 02 юни ще има училище за родители, което ще се проведе в НДК. Слагам линк. Ние сме на сватба, няма да мога да присъствам, темите ми се струват полезни.
http://www.izamama.com/index.php?page=kurs-za-bremenni-sofia_06-2019_programa

# 469
Какво мислите за махането на космите на корема с кола маска? Някой ходили?

# 470
Аз преди ги махах с фотоепилатор и бая бяха оредели... Сега вече пак си имам една черта, всичко си се върна Sad С коламаска не бих, това дърпане точно в областта на корема би ме притеснило.

Май ще ходя на гинеколог днес, сърбежът си продължава...

Момичета, какво ще кажете за количките Hauck? Някой проучвал ли ги е? Цените са им приятни... Например, този комплект: https://www.online4baby.com/hauck-rapid-4x-everything-you-need-m … mickey-cool-vibes

# 471
А ходите ли на кола маска на бикини зона, дали е вредно...

# 472
На мен така ми харесват Mutsy , но не знам дали си заслужава толкова много да се отделя за количка . Вчера ходихме до Хиполенд на живо са много хубави , следя и аз в този сайт , че да хванем някоя промоция , но пак излизат скъпо и от там .😒

# 473
Скъпи са Мутцитата (що за име, за Бога Joy)...  На мен не ми се дават толкова пари, мисля че може да се намери нещо за по-малко, което също да покрива критериите ми (които все още не са съвсем изкристализирали Joy )

Разгледах няколко сайта, но филтрацията им почти липсва... Не може да кажеш до колко кг да тежи, дали гумите са помпащи се или не, дали кошчето може да бъде обърнато в дветв посоки и разни такива... В най-добрия случай ще има филтриране по цена, марка и дали да бъде с 3 или 4 гуми

# 474
Аз преди ги махах с фотоепилатор и бая бяха оредели... Сега вече пак си имам една черта, всичко си се върна Sad С коламаска не бих, това дърпане точно в областта на корема би ме притеснило.

Май ще ходя на гинеколог днес, сърбежът си продължава...

Момичета, какво ще кажете за количките Hauck? Някой проучвал ли ги е? Цените са им приятни... Например, този комплект: https://www.online4baby.com/hauck-rapid-4x-everything-you-need-m … mickey-cool-vibes
Тази и на мен ми хареса. Само не намирам инфо какви са й гумите, май са пластмаса, което не е ок и рамата е 9кг, което си е тежичко. Иначе е супер. Аз също не мисля да дадам 1000+ за количка. Да не говорим, че чисто на външен вид все ми харесвар евтините Joy

# 475

Момичета, аз ще ходя на същия този курс, но в Пловдив този уийкенд. Ако някоя пловдивска мама не е разбрала, още има време да се регистрира. После ще споделя впечатления.

За кола маската - още преди да забременея редовно махах триъгълник и цял корем, сега си продължавам и не съм спирала. Няма опасности, разбира се козметичката е по-внимателна просто на корема, когато издърпва лентата.
Док ми обясни още на първия преглед, че няма проблем да махам косми, стига да не е с фотоепилация.

# 476

Момичета, аз ще ходя на същия този курс, но в Пловдив този уийкенд. Ако някоя пловдивска мама не е разбрала, още има време да се регистрира. После ще споделя впечатления.

За кола маската - още преди да забременея редовно махах триъгълник и цял корем, сега си продължавам и не съм спирала. Няма опасности, разбира се козметичката е по-внимателна просто на корема, когато издърпва лентата.
Док ми обясни още на първия преглед, че няма проблем да махам косми, стига да не е с фотоепилация.
И моето доки така каза и позната бременна си ги маха, но реших и тук да питам.

# 477
Аз ходих тук в София и ми хареса. Някои лектори бяха доста интересни и обясняваха подробно (най-вече д-р Чавеева). Разбира се, имаше и някои, които набързо претупаха нещата. Но донякъде е разбираемо, все пак е интензивен курс и трудно се събира толкова много информация за толкова кратко време.
Гледам, обаче, че в Пловдив програмата е различна (темите и лекторите).
За мен беше полезно, че отидох, защото си “сверих часовника” за някои неща, които съм чела, а за други установих, че съм доста неподготвена и трябва да почета повечко Simple Smile

# 478
Здравейте. Коя от  вас приема магнезий и на коя фирма. Изписаха ми 3×2, но забравих да питам какъв, а не мога да се свържа с лекаря.

# 479
Здравейте. Коя от  вас приема магнезий и на коя фирма. Изписаха ми 3×2, но забравих да питам какъв, а не мога да се свържа с лекаря.
На мен ми изписаха Магнерот. Няма кой знае какво значение какъв ще вземеш, особено щом не е уточнено.

Общи условия

Активация на акаунт