През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Леле това звучи направо като китайска количка.

# 451
Утре влизам в 16 седмица, на 24 май си бях легнала и си сложих ръцете на корема и гледах тв, когати по едно време много ясмо усетих нещо между ръчичка и краченце, което ме побутна...от тогава така си дебна постоянно и доста често усещам! И да според мен не са газове или черва, а е малката ми принцеса.

# 452
  • София
И аз да се похваля че вече от два дни усещам подритвания а съм 17+5 г.с. Heart Eyes основно вечер и даже се опитвам да покажа на баща му, но той не усеща още. За съжаление обаче с усещанията за бебето почнаха и нещо като контракции, които хич не са приятни. По веднъж на ден ми се случва също вечер и се чудя дали има смисъл да ходя на лекар Thinking

# 453
Най-накрая се наканих да ида до личната за направление за женска консултация. Лекарят, когото си избрах пък ми записа час и съм много доволна, защото се опасявах, че може и да няма възможност да поема още бременни за следене. Много мил човек, усетих толкова позитивизъм и добрина в него, много съм впечатлена.

Снощи пък усетих нещо като три подритвания, но не мога да съм сигурна дали бяха червата или не Joy Повече клоня към бебешки движения, ама кой знае Simple Smile

# 454
И аз да се похваля че вече от два дни усещам подритвания а съм 17+5 г.с. Heart Eyes основно вечер и даже се опитвам да покажа на баща му, но той не усеща още. За съжаление обаче с усещанията за бебето почнаха и нещо като контракции, които хич не са приятни. По веднъж на ден ми се случва също вечер и се чудя дали има смисъл да ходя на лекар Thinking
За контракциите на мен ми изписаха Биолектра магнезии. Също в 17 г.с започнах да ги имам, все още ги имам в 22г.с. Най - вече като легна по гръб за това само на страни. Не трябва да се претоварваш, повече почивка.

# 455
И на мен ми изписа Биоелектра магнезий да пия, защото миналата седмица направих фарингит и кашлях доста и явно съм си предизвикала контракции 😞 Важното е,че ги хванахме на време и сега като си разтворя едно хапче сутрин, хем не ме присвива корема като се поизморя, хем ми дава пауър за през деня 🙂✌🏻
Някой да е ползвал бебешката козметика на Dove? Сестра ми в Щатите каза,че я ползва сега с малката си дъщеря и е много доволна... Принципно за мен Мустела и Биодерма са си супер,но се зачудих дали и други имат добри отзиви за Dove...

# 456
Аз още преди бях чела кофти отзиви за Dove, но не за бебешката серия де.
Аз лично също съм ползвала, но се обривам от техни сапуни и лосиони.
 За бебето съм се спряла на Oscar Organics. И за Биодерма се чудех. Но искам като съставки да е ок, да няма парабени, химии. Уж всичката бебешка козметика се води такава, ама май хич не е така в действителност.

# 457
Често бебешките неща са с повече химия. 🙈 Предния път взех шампоанче на базата на масло от ший с натурални съставки. Сега пак ще е нещо подобно.

# 458
Памперс, а и ако има някой, който разбира.... Бихте ли казали как ви се струва като състав тази козметика?

# 459
Ползвала съм и ще ползвам отново медицинска козметика-  Uriage, Bioderma Aderma

# 460
Виждам, че вече засягате темата за бебешката козметика, аз пък тези дни започнах да гледам всякакви видове бебешки колички. Знам, че е рано, но идкам да се ориентирам от сега. Имам въпрос относно една количка, на която попаднах, казва се QUICK - MUUVO.
Има много оскъдна информация в интернет за нея, само в два сайта я открих, а количката ми изглежда много добра. Та някой чувал ли е нещо за тази количка? Ако някой има някакви отзиви от личен опит или от познати много ще се радвам да разбера нещо повече.

# 461
И на мен много ми допадна външно , но за жалост във Варна не намирам къде да я видя на живо . Ще се радвам ако наистина има отзиви за нея.

Тази ми допадна на мен Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 06:16 от mmoira

# 462

С първото си дете използвах Себамед и Судокрем за подсичане . Аз използвам Мустела за стрии и след раждането предлагат стягащ крем . За количка съм се спряла на тази , има преносим сак за новородено .

# 463
Как сте, момичета? Почивате ли, пазарувате ли, ритници усещате ли? Grinning

Аз порових в тази и в предишната тема за коментари за колички като отправна точка и мисля вече да почна да се запознавам с материята Simple Smile)) Подготвям се психически за голямото четене на стари теми за количките. Памперс, би ли споделила ти с какъв модел си? Може и да си споменавала, но с бързото сканиране не видях да си писала. 

И да се оплача, че ми се появи сърбеж по срамните устни Sad  А когато не ме сърби, усещам лееек дискомфорт. Не е както, когато всичко е наред и забравяш, че имаш такова част Grinning Подозирам, че е от самобръсначката... В началото на месеца пак имах сърбеж, но само по краката, направо ги разраних от чесане. След това си дадох малко почивка с бръсненето, за да се поуспокои малко кожата, космясах прилично, ама ми попремина. Но като се минах със самобръсначката, пак ме засърбя. Само че този път и в деликатната зона. Замислям се утре да ида за една микробиология...

А докато се мажех вчера, видях стрии на дупето и на кръста. Май си ги нося отпреди, но понеже не се гледам много често отзад Joy не съм много сигурна. Много ми се скофти настроението, но поне се стреснах и почнах да се мажа по-често.

# 464

Вчера видях Chipolino Electra в един магазин и много ми хареса въпреки че не са от най - предпочитаните по това което чета. Беше намалена на 800лв от 900лв. Конкретно за тази не намирам мнения според мен защото е модел 2019 но на място доста ми хареса на вид и на фукции и изглеждаше не много тежка.

Общи условия

Активация на акаунт