През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Zuzi, групата е тайна и за това не се вижда, както всички такива групи, защото се споделят много лични неща и включитлено голи снимки на децата при здравословни проблеми. Добавят се само родители на деца родени съответния месец и година. В противен случай влизат всякакви, крадат снимки и информация, имаше много сериозни проблеми преди години. Включително снимки на деца ползвани за просене на пари уж детето е с проблем или пък в педофилски сайтове.
Разбирам, а как става добавянето, бих искала да се присъединя Simple Smile)) на кого и къде да пиша

# 361
Изпрати ми мейла, с който си регистрирана във ФБ, и ще ти пратя покана.

# 362
Момичета от тези , които са били вече мами използвали ли сте полски колички ? Чета тук във форума , че много ги хвалят . Като цена , качество , визия .

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 08:36 от mmoira

# 363
Момичета от тези , които са били вече мамо използвали ли сте полски колички ? Чета тук във форума , че много ги хвалят . Като цена , качество , визия .
Gusio Carrera полска количка беше на дъщеря ми , 3 в 1 голяма грешка . Много неудобна , качество никакво . Избирам си нова количка за второто дете , тази е на тавана и няма да я свалям изобщо .

# 364
Миналия път взех Krasnal City go. Ставаше, изкара 2 години през пресечен терен (софийските улици). Сега е малко раздрънкана.
Плюсове - големи гуми. Количката е голяма и без проблеми побираше детето и като порасна. Голям багажник. Пълно легнало положение. Сравнително здрава. Удобна за сгъване.
Минуси - на летния кош като му се свали сенника, провисва. Някой гений е направил пласмасови винтчета на сенника и към втората година се отвиваха сами и трябваше да ги завивам. Трудно е да се сваля плата да се пере. Не ми харесва цвета (тъпо е, но тази количка ще я гледам по цял ден).
Момичета от тези , които са били вече мами използвали ли сте полски колички ? Чета тук във форума , че много ги хвалят . Като цена , качество , визия .
[video][/video]

# 365
Да,писах вече на няколко пъти Adbor Zarra,полска е.Уникална количка,няма разочарован от нея.След мен няколко приятелки я харесаха и взеха за техните деца и останаха адски доволни.Сега аз исках за второто да купя нова количка,но колкото и да гледам искам абсолютно същата количка 😄 Не знам какво да правя-пък да купя нова същата ми изглежда смешно..може би ше я Освежа и ще я ползвам пак тази

# 366
А мама с количка Cosatto ? Така ми харесва един модел от тях ... и само чета , че се катурвали с бебчо и не знам си какво.  Много жалко . http://newviva.bg/kombinirani-kolichki/1110-bebeshka-kolichka-co … wow-fox-tale.html А е толкова красива ❤ От малкото , които не са черни , сиви и тн и са равни отдолу а не са като сапунерка , хич не харесвам заоблени .

# 367
Странно, не изглежда лека, че да се катурва. 7 кг рама си е стандартно тегло. Но не съм я виждала наживо (или не съм разбрала).

# 368
Хахаха, “като сапунерка”. Аз пък точно харесвам малко по-заоблени (е не чак така като някои от полските например) иначе ми изглеждат пък като някаква кутия. Но всеки с вкуса си. Защо се катурват децата? Това е изключително важно, не само естетиката. Около тази цена мога да препоръчам Peg Perego или Inglesina. Нашата е Peg Perego и е изключително здрава, маневрена и качествена, не е мръднала. Нямат шарени десени, но и аз не исках в никакъв случай тъмни цветове и взех светло сиво и бяло.
Втората разцветка също я смятам за много шик. Моята е от 2016-та. Сега сигурно имат и нови цветове.
Платът много ми харесва също.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 11:19 от Anastasiya_S

# 369
  • Благоевград
Момичета, на 01 и 02 юни ще има училище за родители, което ще се проведе в НДК. Слагам линк. Ние сме на сватба, няма да мога да присъствам, темите ми се струват полезни.
http://www.izamama.com/index.php?page=kurs-za-bremenni-sofia_06-2019_programa

# 370
Здравейте момичета, искам и аз в групата във ФБ, някой ще ме добави ли? И можете ли да ми кажете какво значат резултатите ми за токсоплазмозата, а съм на лекар в четвъртък, за да ми види всички изследвания, че до сега не бях правила никакви..

# 371
Здравейте момичета, искам и аз в групата във ФБ, някой ще ме добави ли? И можете ли да ми кажете какво значат резултатите ми за токсоплазмозата, а съм на лекар в четвъртък, за да ми види всички изследвания, че до сега не бях правила никакви..

Отрицателни са ти, тоест сега не си болна от токсоплазмоза, но и не си я прекарала, тоест нямаш антитела и трябва да имаш едно на ум.

# 372
Доколкото ми е известно значи, че в момента не си болна и че нямаш имунитет.
Скрит текст:
[/spoiler

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 23:57 от Juicyyy

# 373
Gusio Carrera полска количка беше на дъщеря ми , 3 в 1 голяма грешка . Много неудобна , качество никакво . Избирам си нова количка за второто дете , тази е на тавана и няма да я свалям изобщо .

Силвия, можеш ли да споделиш конкретно ако си спомняш кое не ти хареса? На мен може би ще ми дадат тази количка и са били доста доволни от нея.

# 374
Аз също бих искала да се присъединя към ФБ групата. 🤗

Иначе за храненето .. изхранвам се с картофи ( варени, пържени и всякакъв вид /чух че много се пълнеело от тях/) .. също спагети, доматки и сандвичи и сиренце .. горе долу на това я карам друго не ми се яде (особенно зелени неща като краставица, маруля и зеле 🤢)

Да ви питам вас кръста започна ли да ви боли ? Защото мен доста често си ме наболява гърба като цяло особенно ако стоя права или седнала дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт