През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 402
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
А БХС ще правите ли или само фетална морфология?

# 526
Аз няма да правя БХС . Първият ми беше с добри резултати и правих и неинвазивен тест .

Ривър при всеки е различно наистина . И от бебчо зависи и от мястото на плацентата . Скоро ще усетиш бебка ❤ Аз се надявам това което усещам да е бебето де 😂.

А и момичета , ако не сте решили да правите 4д направете ! Аз бях писала по-рано , не очаквах да е такава магия ❤

# 527
За се чудя за БХС... Уж правих и пренатален тест, но нали освен всичко се изследват и ЧХГ и плацентарен протеин (май беше)...

# 528
Само ФМ.
Ако се види някой дефект, така или иначе ще се пускат пълни изследвания.

# 529
  • Наблизо
Хъм на мен следващата фетална ще ми се падне в 24 седмица,тогава ми каза лекарката,но май при нас е различно.Засега всичко е наред,не се виждат аномалии.
Иначе ходя на преглед всеки месец.

# 530
Моята втора ФМ ще е 19+5, доктора при който ще я правя иска 18-20 г.с. Чудя се и аз за БХС, АГ ми каза че няма нужда ама 😁

# 531
Втората ще я правя в 19 и в 23г.с.при двама различни лекари. БХС не съм правила нито с предишната бременност, нитонс тази

# 532
Аз бебето го усещам доста ниско, може би около 5 пръста под пъпа. Мислех, че вече трябва да е по-нагоре, но не.... Нисичко си е още доста сякаш.

На 4Д може и да отида, но по-нататък, може би към 8-ми месец, искам да видя хубаво, оформено човече, не че сега не е, ама.... Друго ще си е тогава.
Ама, ако пак не могат да ми кажат пол на следващия преглед на 18.06, може да ида и по-рано.

# 533
То и сега е много оформено за седмиците си Simple Smile)) бях в 17та и той си отваряше устата , мърдаше с ръчички и си играеше с пъпната връв ❤😄

# 534
Вчера и днес вдигам лека температура към 37.8 - 9, но с нея има и много лошо главоболие лекаря ми каза, че мога да пия парацетамол, но не ми каза колко често. Дали мога днес да пия след като вчера вечерта пих понеже Т. пак се качва.

# 535
Здравейте, момичета Simple Smile Днес бях на преглед и май ще си имаме момченце 💙 Срамуваше се и се криеше...😁 Тежи 217 грама. Аз съм 17 г.с + 2 и все още не усещам бебо. Дори когато го гледахме с моя доктор, беше доста активен и шаваше доста, но нищо не усещах. Казвам го, за да успокоя всички мами, които се притесняват, че все още не го усещат Simple Smile

# 536
Вчера и днес вдигам лека температура към 37.8 - 9, но с нея има и много лошо главоболие лекаря ми каза, че мога да пия парацетамол, но не ми каза колко често. Дали мога днес да пия след като вчера вечерта пих понеже Т. пак се качва.

Поли максимум до 3 на ден.

# 537

Поли максимум до 3 на ден.

Благодаря

# 538
Момичета, благодаря ви за съвети! Справих се с болките в гърло само с тантум верде спрей. Пръсках вчера преди да лягам и днес сутрин и вече няма нито Т нито болка. Сега ще съм само на чайчета 🤗
За фм още не съм питала моя лекар, на 18ти имам преглед при него и предполагам ще ме насочи към някой от Пловдив. Бих ходила при Янкова в София... но не ми се пътува толкова. А и няма с кой да оставя детето.
Някой от Пловдив да ми посъветва добър лекар за 4д? Намерих информация за само за Стоилов и Амалиев.

# 539
Момичета, благодаря ви за съвети! Справих се с болките в гърло само с тантум верде спрей. Пръсках вчера преди да лягам и днес сутрин и вече няма нито Т нито болка. Сега ще съм само на чайчета 🤗
За фм още не съм питала моя лекар, на 18ти имам преглед при него и предполагам ще ме насочи към някой от Пловдив. Бих ходила при Янкова в София... но не ми се пътува толкова. А и няма с кой да оставя детето.
Някой от Пловдив да ми посъветва добър лекар за 4д? Намерих информация за само за Стоилов и Амалиев.

Да. Чувала съм от приятелки че Стоилов е добър. Също и Борислав Иванов. А аз ходих при Апостолова във Селена. Останах много доволна. И сега в 20та седмица пак ще ходя при нея.

Общи условия

Активация на акаунт