През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 393
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, а ориентировъчно колко горе - долу струва един преглед на 4D?

# 541
Ако питате за фетална морфология, между 50-80лв е във Варна

# 542
А тая фетална морфология следящия доктор ли ви я предлага(назначава) или вие питате и искате да отидете. Аз съм вече в 19 г.с + моя док нищо не казва. На преглед съм на 17.06. Тогава ще съм в 21-ва.,а знам че се записва за час мн по-рано и мисля че тогава ще е късно, а аз искам да отида.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 20:19 от gabito_86

# 543
Аз съм на платен пакет и ми правят на мястото където се следя , но понеже знам че е хубаво да се направят ФМ и от по -рано си запазвам час на друго място .

# 544
А тая фетална морфология следящия доктор ли ви я предлага(назначава) или вие питате и искате да отидете. Аз съм вече в 19 г.с + моя док нищо не казва. На преглед съм на 17.06. Тогава ще съм в 21-ва.,а знам че се записва за час мн по-рано и мисля че тогава ще е късно, а аз искам да отида.

Да, следящият гинеколог я назначава. В днешно време си е задължителна. Поинтересувай се, важна е!

# 545
Следящия ви напомня, накои може и да не казват, предвид че се плаща в България,в чужбина си е задължително изследване..правят се определени замервания и така се правят заключения за вродени аномалии...гледат се органи и други неща..

# 546
Не е задължителна,но е препоръчителна.Моя доктор ми каза в 20-тата седмица,че ще я направим.След това ще ходя и на късна ФМ (мисля,че около 30-тата седмица беше).Може би някои доктори не я споменават,защото се заплаща отделно.

# 547
Благодаря ви момичета. Още днес ще звънна да си запазя час. Важно ни е да разберем как се развива бебо Kissing Heart

# 548
Момичета, правих си изследвания кръв и урина. Стойностите на желязото са ми малко под референтните обаче АГ то каза, че било нормално и да не пия нищо. В момента взимам Прегнакеър витамини,   те са комбинирани, ама се чудя дали са достатъчни и дали наистина е ок.

# 549
Във FB групата едно момиче попита свързан въпрос - защо при ниски стойности са й предписали желязо + вит.С. - защото желязото се усвоя добре в условия на вит. С.

Казвам го като съвет, защото аз винаги съм била на долната граница с желязото; дори сега. Но никога не съм пила добавки.

Сега... зависи колко са ниски твоите стойности Simple Smile но ако ще те успокои освен Прегнакер-а можеш да хапваш повече месо, яйца, варива (боб, леща),  зелени листни зеленчуци (най-вече спанак - не заради Попай, а защото му е сезон). Отделно повечко плодове, богати на вит. С - портокал (сок например), лимон (изцеден във вода), киви... Чай от шипка (тя е страшно богата на вит С) - но има голяма опасност да те запече Sad , а плодовете са с фибри и няма. Те ще помогнат на усвояването - защото може да приемаш много желязо, но то да не се усвоява напълно. Програмирани сме така, че усвояваме по-добре веществата от храната отколкото от изкуствени добавки. Така че можеш спокойно да хапваш тези неща. Естествено не очаквай чудеса - няма от долна граница да ти скочи на горна. Просто така ще си сигурна, че си го набавяш. Надявам се помогнах.

# 550
На мен при последния преглед, АГ ми  каза на 25-ти да отида на ФМ- тогава ще съм в 19-та седмица... За пазих си час и аз при Апостолова в Селена където се и следя и ще раждам пак Simple Smile

# 551
На мен при последния преглед, АГ ми  каза на 25-ти да отида на ФМ- тогава ще съм в 19-та седмица... За пазих си час и аз при Апостолова в Селена където се и следя и ще раждам пак Simple Smile

Аз съм на 28ми. При кой доктор се следиш

# 552
Момичета, а ориентировъчно колко горе - долу струва един преглед на 4D?
Аз ще ходя на ФМ след десетина дни и ще ми струва 110 лв (в частна болница в Стара Загора).

# 553
За ФМ знам, но благодаря все пак.
Питам само за преглед на 4D ехограф, защото ФМ, доколкото знам е 3D.
Имаше едно момиче, което сподели, че е ходило, ако може за цена ориентировъчно... Щото, ако е колкото ФМ.... Няма смисъл от още един подобен преглед.

# 554
Момичета, моцарелата от "забранените" сирена ли е?

Общи условия

Активация на акаунт