През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 403
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
При мен както някой беше споменал 4д беше функция на ехографа . Бях на преглед гледаха ме на нормалният и с едно копче стана 4д и започна самият накрайник леко да вибрира .

# 571
При мен както някой беше споменал 4д беше функция на ехографа . Бях на преглед гледаха ме на нормалният и с едно копче стана 4д и започна самият накрайник леко да вибрира .

Точно така, но не всички ехографи имат тази функция.

# 572
Ехографът на моя доктор е с 4D. На всеки преглед първо оглежда плода на 2D, прави ми клипчета и снимки, после оглежда на 4D, но за по-кратко, пак клипче и снимки и приключва. Преди да се запиша на ЖК струваше 60лв, а сега като съм по каса, си го плащам пак всеки път, но по 50 лв. Така че предполагам в този диапазон варират цените.

# 573
Останалите , които сме по-малко компетентни разбрахме какво е нали ? 😂
Благодаря ти Зузи добре , че си ти за да ни обясняваш за всички неща от живота с които се сблъскваме по време на майчинството . Казвам какво съм усетила , но както винаги си най -разбираща ! Simple Smile)) Хубав ден .
Извинете момичета, но това се учи в училище...а тук се пишат безумици...просто ми е интересно като идете на обикновено 2д кино и сложите 3д очилата, автоматично филма става 3д, нали? Поне се разсмях..

Е виж някой умен човек е казал: Някой хора са родени художници и не разбират от математика. 😂😂
Не може всички по всички теми да сме компетентни. Хора сме все пак. Нека не се съдим за некомпетентност в някой сфери все пак сме тук да обменяме опит. Важното е да се разбираме. 🙂

# 574
Нищо общо няма професионалният ехограф за ФМ, но да. Както и да е. Trollface На теб Зузи, може и да ти го правил твоя гинеколог, но по принцип се прави от специалист по ФМ. Да не ставам многословна, ама на стандартен ехограф ще пуснеш кръвооток, ама точно другият път. Нищо, че според теб то е едно и също. Стандартен. Laughing Повечето стандартни ехографски уреди, които ползват стандратните, нормални, простосмъртни гинеколози нямат 4D. Но виж, тези за ФМ си имат съвсем нормално и тази функция, много ли е трудно да се направи разлика?
Естествено, че има и такива гинеколози, които могат да ти пуснат 4D, просто, защото техните уреди са с повече опции.
Тука стана като по - по - най. Ама само един е най, другите сме глупаци. Добре, че си ти да ни просветлиш.

# 575
Нищо общо няма професионалният ехограф за ФМ, но да. Както и да е. Trollface На теб Зузи, може и да ти го правил твоя гинеколог, но по принцип се прави от специалист по ФМ. Да не ставам многословна, ама на стандартен ехограф ще пуснеш кръвооток, ама точно другият път. Нищо, че според теб то е едно и също. Стандартен. Laughing Повечето стандартни ехографски уреди, които ползват стандратните, нормални, простосмъртни гинеколози нямат 4D. Но виж, тези за ФМ си имат съвсем нормално и тази функция, много ли е трудно да се направи разлика?
Естествено, че има и такива гинеколози, които могат да ти пуснат 4D, просто, защото техните уреди са с повече опции.
Тука стана като по - по - най. Ама само един е най, другите сме глупаци. Добре, че си ти да ни просветлиш.
Много точно написано.И моя др ме гледа на 4д всеки път(на частно ходя при него) и отделно по ЗК в същата болница,но за ФМ ме препращат към друга докторка в същата болница,която е специалист по ФМ и съответно и при нея е 4д апарата,но не е същия,като този в кабинета на моя лекар.

# 576
Всички знаем, че ФМ е преглед на ЕХОГРАФ.

Искам да отида САМО на преглед при някой, който има ехограф с такава 4D функция. Отделно ще си ходя на ФМ.
Прегледа на 4D няма нищо общо с феталната.
Преглед като всеки друг, само че не на 2D, а на 4D. Това искам и ме интересува само цената на този обикновен преглед на 4D ехограф.
Моля, момичето, което е ходило, да поясни, че явно не можем да се разберем.

Лили, др. Цонев в болница Темелков гледа на 4Д ехограф. Условието за час е да си в 24 г.с., струва 120 лева. Това е за гр. Варна Simple Smile

# 577
Мойто вчера не пожела да  си отвори краката....и съответно да покаже какво се крие между тях Grinning Та ще разбера за пола другия месец...
Доки предложаи да ида пак скоро, но не ми се дава излишно зор, щом не е пожелало да се покаже, ще го почакам колкото е нужно Heart

# 578
  • Наблизо
Моето всеки път се показва доста гордо - отдавна се разбра,че е момче.

# 579

Те мъжете така се перчат с атрибута си 😂Някак генно им е заложено. Светая светих😂

# 580
И нашата госпожица миналия месец беше кръстосала краката и се криеше.
Вече няколко пъти я усещам, един път доста осезаемо и два- три пъти като леки потупвания. Днес не се е обаждала, чак ми е странно. Четох обаче, че е възможно в тези седмици да не се усеща всеки ден .

# 581
  • Наблизо

Те мъжете така се перчат с атрибута си 😂Някак генно им е заложено. Светая светих😂
И аз така съм забелязала.Имам си нещо като страх - като му сменям памперса и да ме опикае хахаха

# 582
Да се надявам тогава на срамежлива мома аз Joy
Предния път се беше скрило мнооого хубаво, ще видим на 18.06 дали пак ще се крием.

Моето от няколко дни определено много си го усещам да шава.
Тая седмица съм на работа заради подновяване на договора, а работя в ДГ и са сборни групи, та шумът е просто.... Ужасен Joy  Та като се прибера на спокойствие и седна да си почина, се започва великото шаване. Явно и на него му е кеф, че най-сетне е на тишина и спокойствие Grinning

# 583
Имам си нещо като страх - като му сменям памперса и да ме опикае хахаха

Доста е вероятно да ти се случи, почти неизбежно Grinning Една приятелка разправя, че редовно докато сменя памперса от наакано, малкият господин доволно я опишква Grinning

# 584
Имам си нещо като страх - като му сменям памперса и да ме опикае хахаха

Доста е вероятно да ти се случи, почти неизбежно Grinning Една приятелка разправя, че редовно докато сменя памперса от наакано, малкият господин доволно я опишква Grinning

Леле, и аз съм го чувала това, но нямам момченце и незнам. Сега хем си мисля, че е добре да имаме и едно момченце, хем съм свикнала с момичета, пък и няма да ми опикават тоалетната някой ден 😄 Това последното пак съм чувала че се случва на момченцата докато се учат да ползват wc.

Общи условия

Активация на акаунт