През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 393
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Наблизо
И не само учещите се - има едни ненаучени на по 40 и отгоре.Аз се надявам да го науча моето ,все пак няма само домашната тоалетна да ползва.

# 586

Имам си нещо като страх - като му сменям памперса и да ме опикае хахаха

Брат ми има момче и снаха ми беше казала, че толкова много пъти й се е случвало, че вече не й прави впечатление 😆 Така че няма страшно - ще свикнеш 😆

На мен за сега най-страшно ми се струва повръщането - като видя. някой да повръща, мога като нищо да го последвам. Ама предполагам и с това се свиква...

# 587
И не само учещите се - има едни ненаучени на по 40 и отгоре.Аз се надявам да го науча моето ,все пак няма само домашната тоалетна да ползва.

😂 Ужасссс, така мразя мизерии в тоалетната. Иначе като ходя (само в много краен случай) по обществени тоалетни, си вадя изводи, че и доста женски индивиди ненаучени има. Даже и водата “забравят” да си пуснат.

Мирчева, със всичко се свиква. То да е само бебешкото повръщане. Голямата ми дъщеря е повръщала и по време на вечеря на столчето ако не е сдъвкала хубаво. Знаеш ли колко е приятно да станеш да чистиш столче, под и да къпеш преди още да сте си довършили вечерята. За инцидентите с памперс да не говорим. За щастие, не се случват често.

# 588
С риск да разбуня духовете още повече, да питам - винаги съм се чудела какво значи 4D ехограф - кое е 4тото измерение освен 3те които си знаем по принцип Confused На мен доктора ми показва бебето уж на 4D ама ми се видя като триизмерен образ, без допълнителни “екстри”.

# 589
С риск да разбуня духовете още повече, да питам - винаги съм се чудела какво значи 4D ехограф - кое е 4тото измерение освен 3те които си знаем по принцип Confused На мен доктора ми показва бебето уж на 4D ама ми се видя като триизмерен образ, без допълнителни “екстри”.

До колкото знам (без претенции за компетентност) е същотото като 3д ама в реално време

# 590
Или съм късметлийка, или съм действала много бързо, но моят младеж никога не ме е опишквал при смяна на памперса.

Иначе продават едни като шапчици/фунийки за тази цела. 😂

# 591
  • Наблизо
Като видим мъжката гордост за трети път,ще сиг и сложа тези шапки в бебешкия списък.

# 592
И нашия е младеж, вече 3ти път ми го казват и желанията за мома се изпариха Grinning има някаква схема да им слагаш нещо като салфетка на пишлетата докато сменяш, за да не те опикават, но ще тестваме дали работи.
Не спорете за ехографа, според мъжа ми ФМ е фертална хидрология, тъй че всичко е точно Joy типично по мъжки, нищо не запомня.

# 593
На мен при последния преглед, АГ ми  каза на 25-ти да отида на ФМ- тогава ще съм в 19-та седмица... За пазих си час и аз при Апостолова в Селена където се и следя и ще раждам пак Simple Smile

Аз съм на 28ми. При кой доктор се следиш

При Петрова съм за втори път Simple Smile Ти при кой се следиш?

# 594
На мен при последния преглед, АГ ми  каза на 25-ти да отида на ФМ- тогава ще съм в 19-та седмица... За пазих си час и аз при Апостолова в Селена където се и следя и ще раждам пак Simple Smile

Аз съм на 28ми. При кой доктор се следиш

При Петрова съм за втори път Simple Smile Ти при кой се следиш?

Когато ме приеха да лежа в болницата, ме пое професора. След което каза че ако искам по ЗК да се запиша при Ставрев младши. А при проф. да си ходя допълнително ако искам.

# 595
За 4Д съм чувала, че вземат между 100 и 200 лв. Доста хора си го правят, защото е готино да го видиш малко по-реалистично.
Аз понеже не съм в България и тук нещата не се наричат така. Сега съм в 16 седмица и в 12 това, което правих си беше first trimester screening - с вземане на кръв и ехографско изследване на носната кост и нухалната гънка за аномалии. Има и second trimester screening, което май е за органите, но още нищо не са ми казали, защото втория ми преглед ще е на 4 юли ... тук много рядко се гледа в началото ако не се водиш с рискова бременност. Може ли да ме светнете, кое от тези неща са фетална морфология и другите неща, за които говорите? Нямам никаква идея кое как се казва хахаха аз го знам само като скрининг Joy

# 596
За 4Д съм чувала, че вземат между 100 и 200 лв. Доста хора си го правят, защото е готино да го видиш малко по-реалистично.
Аз понеже не съм в България и тук нещата не се наричат така. Сега съм в 16 седмица и в 12 това, което правих си беше first trimester screening - с вземане на кръв и ехографско изследване на носната кост и нухалната гънка за аномалии. Има и second trimester screening, което май е за органите, но още нищо не са ми казали, защото втория ми преглед ще е на 4 юли ... тук много рядко се гледа в началото ако не се водиш с рискова бременност. Може ли да ме светнете, кое от тези неща са фетална морфология и другите неща, за които говорите? Нямам никаква идея кое как се казва хахаха аз го знам само като скрининг Joy

В 12гс са ти правили първата фетална и БХС. Този "за органите" дефакто е втората ФМ.

И аз съм в чужбина. Тук са задължителни изследвания за всяка бременна. Ако вече се наложи, назначават още.

# 597
  • Наблизо
И при мен е същото.Единствено втората ФМ ми я назначиха доста по-късно от на вас,не знам защо.
Ох това гадене,но май май сама съм си виновна защото ми се получава ако съм спала по корем или се наведа...

# 598
Аз вече гледам да не спя по корем. Спях по гръб, ама последните два-три дена гледам да е настрани. Така обаче ме заболява рамото Weary

# 599
Бюти, и при мен се усилва гаденето при навеждане, но не това го предизвиква. Просто го влошава. При мен последните 2-3 дни е маааалко по-добре. Все още имам гадене, но поне не е по цял ден, а по-скоро вечер и сутрин преди закуска.

Общи условия

Активация на акаунт