Връзка с мъж, който те крие

• 18 700
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • София
...
Много хубава история. Но е рядко срещана. А той криеше ли връзката ви?
Не ме е крил. Но не ме и афиширал, във ФБ, например, и досега няма сменен семеен статус. Който ни познава в реалния живот, знае, че сме семейство, който не ни познава на живо, не му е работа да знае. Моят ФБ статус е само сменен на семейна, без уточнение за кого, с идеята да не ми се накачулват някакви "уж американски генерали вдовци".

С родителите си ме запозна 6 м. след като се събрахме, а няколко месеца по-късно им каза, че сме заедно, те не че не бяха се сетили. Драма не е имало. Един мъж ако позволява на родителите си или приятелчетата да му определят с кого да живее и кого да обича, изобщо не е мъж, ами мамино лекенце.

Общественото мнение ми е последна грижа. Още майка ми като почина, когато бях на 15, разбрах, че нито роднини, нито приятели ще се погрижат за мен или цинично казано:"ще ме нахранят". Моят живот и моето щастие е в моите собствени ръце, а който каквото си иска да си приказва.

# 136
...
Много хубава история. Но е рядко срещана. А той криеше ли връзката ви?
Не ме е крил. Но не ме и афиширал, във ФБ, например, и досега няма сменен семеен статус. Който ни познава в реалния живот, знае, че сме семейство, който не ни познава на живо, не му е работа да знае. Моят ФБ статус е само сменен на семейна, без уточнение за кого, с идеята да не ми се накачулват някакви "уж американски генерали вдовци".

С родителите си ме запозна 6 м. след като се събрахме, а няколко месеца по-късно им каза, че сме заедно, те не че не бяха се сетили. Драма не е имало. Един мъж ако позволява на родителите си или приятелчетата да му определят с кого да живее и кого да обича, изобщо не е мъж, ами мамино лекенце.

Общественото мнение ми е последна грижа. Още майка ми като почина, когато бях на 15, разбрах, че нито роднини, нито приятели ще се погрижат за мен или цинично казано:"ще ме нахранят". Моят живот и моето щастие е в моите собствени ръце, а който каквото си иска да си приказва.

Но в моя случай е друго. Не става въпрос за обществено мнение. А за това, че ме крие. Какво пък му пречи на твоя мъж да си смени статуса на семеен без да уточнява с кой, след като сте толкова време заедно? Не, че това ще промени нещо, просто ми е чудно каква е логиката. Аз не държа на това нещо. Но криейки ме, нямаме право да си качим обща снимка, а имаме страшно много. Нали ще разберат всички. Избягва да ми харесва снимки, просто е смешно. Побърква ме мисълта и не мога да продължавам така. Ще му бия шута.

# 137
Май ти си недорасла.

# 138
Авторке, ти се люшкаш от крайност в крайност – докато затваряш очи и се самоубеждаваш, че не е виновен, че те крие до "ще му бия шута".
Липсва ти здрава основа в собствените ти цели и желания. Ако наистина обичаш този човек, ще му покажеш какво и защо е важно за теб. И той вече е наред да направи избор, тогава идва развръзката. Отърси се от предразсъдъците и направи каквото трябва – бъди открита и достатъчно ясна какво очакваш от него. Ако не е готов, ще се оттегли. Така ще си на чисто, той ще е направил избора си, а ти ще си изчистила ситуацията пред себе си без да се чудиш след време "абе, аз ако бях му казала така и така, той дали нямаше да реши така и така".

Шарки, много хубава история. Усмихна ме.

# 139
Смешно за мен е да си на 37г. с деца на 9г. и 12г. и да дебнеш във ФБ дали ще ти лайкне снимка или не. Това, че не го прави заслужава дори уважение. Лично мнение. Не ти е давал напразни надежди, не ти е давал обещания, не ти създава усещане за сериозност на тези отношения, не ти лайква снимки и не си променя статуси. Поведението му е праволинейно и съвсем ясно. Предпазва те от всички негативи на афиширането на взаимоотношенията ви. Дали плащаш ''Данък общрствено мнение'' - явно да, щом лайковете във ФБ са ти критерии. Ако не беше така, то щеше да цениш и отбелязваш времето прекарано заедно, а не вниманието в социални медии.

# 140
  • София

Но в моя случай е друго. Не става въпрос за обществено мнение. А за това, че ме крие. Какво пък му пречи на твоя мъж да си смени статуса на семеен без да уточнява с кой, след като сте толкова време заедно? Не, че това ще промени нещо, просто ми е чудно каква е логиката. Аз не държа на това нещо. Но криейки ме, нямаме право да си качим обща снимка, а имаме страшно много. Нали ще разберат всички. Избягва да ми харесва снимки, просто е смешно. Побърква ме мисълта и не мога да продължавам така. Ще му бия шута.

Ти наистина ли си майка на 37 години, а не кифла на 16? newsm78
С кой акъл искаш да качваш снимки във Фейса?
Бий му шута и хвани друг с когото да се изтипосаш в мрежата, за радост и див възторг на децата си.
Гледай само да бъде не с 10, а поне с 15 години по- малък. doh

# 141
  • София
Е нали работите заедно и другите уж не знаят за връзката ви? Все сред приятелите ви има и общи колеги, ти и на работното място ли искаш да се разбере всичко?

# 142
  • София
Не става въпрос за обществено мнение. А за това, че ме крие. Какво пък му пречи на твоя мъж да си смени статуса на семеен без да уточнява с кой, след като сте толкова време заедно? Не, че това ще промени нещо, просто ми е чудно каква е логиката.
Защото нашата връзка  между нас двамата, а не аз, той и още 500-1000 души от ФБ.

Аз, честно си признавам, никак не държа да ме запознава с хора, чието име и външен вид ще забравя след 10 минути. Пък че някой това ми поведение ще го приеме за високомерие, изобщо не ми пука.

# 143
Смешно за мен е да си на 37г. с деца на 9г. и 12г. и да дебнеш във ФБ дали ще ти лайкне снимка или не. Това, че не го прави заслужава дори уважение. Лично мнение. Не ти е давал напразни надежди, не ти е давал обещания, не ти създава усещане за сериозност на тези отношения, не ти лайква снимки и не си променя статуси. Поведението му е праволинейно и съвсем ясно. Предпазва те от всички негативи на афиширането на взаимоотношенията ви. Дали плащаш ''Данък общрствено мнение'' - явно да, щом лайковете във ФБ са ти критерии. Ако не беше така, то щеше да цениш и отбелязваш времето прекарано заедно, а не вниманието в социални медии.

Не дебна дали ми лайква, просто ми прави впечатление, че не го прави. Обаче! В моментите, когато се разбираме да се разделим започва да лайква. Започва да става по-мил, започва по 100 пъти да ми повтаря, че ме обича, старае се да ми обръща повече внимание и т.н. и т.н Като сме заедно спира да лайква . То просто се набива на очи. Не ми пука за фейсбука дали афишира или не. Интересува ме само едно. Ако аз знам, че иска да е с мен не просто временно, и че е готов да открие връзката, аз самата бих го спряла да не го прави. Знам, че донякъде на този етап и за мен не е полезно.

# 144
Цитат
Е ако е истинска и нормална връзка няма ли да си качвате общи снимки?
Не, личният ми живот си е единствено моя работа. Във Фейсбук качвам единствено себе си и от време на време някой десерт, направен от мен. Simple Smile

И двамата сте мега несигурни, неуверени в себе си. Така няма да стане работата. Единият трябва да е по-окомуш.

# 145
  • София
Скрит текст:

Ти наистина ли си майка на 37 години, а не кифла на 16? newsm78
С кой акъл искаш да качваш снимки във Фейса?
Бий му шута и хвани друг с когото да се изтипосаш в мрежата, за радост и див възторг на децата си.
Гледай само да бъде не с 10, а поне с 15 години по- малък. doh

Е ако е истинска и нормална връзка няма ли да си качвате общи снимки?

"Истинска и нормална" при големи вече деца, с този младеж, не бих развявала във фейса.
Аз и без това усложнение не го правя, защото личните отношения затова са лични, а не обществени.

Колкото и добре да изглеждаш, разликата ви няма начин да не личи.
Да ти е минавало през ум, как би се почувствало детето ти на 12г., когато почнат да го закачат за баткото, с когото се прегръща майка му? newsm78

# 146
Аз примерно абсолютно никакви снимки не качвам.
Стига с тоя фейс, че се излагаш.
На никой не му влиза в работата с кой съм се снимала, къде съм ходила.
И приятелите които съм имала и тях не съм ги качвала.
Ако имам снимка във фейса, то защото с някой съм била някъде и решил да я пусне, но с моето съгласие да ми пусне снимката във фейса.
На много места като ходя се снимам, но не качвам снимки във фейса.

# 147
Аз примерно абсолютно никакви снимки не качвам.
Стига с тоя фейс, че се излагаш.
На никой не му влиза в работата с кой съм се снимала, къде съм ходила.
И приятелите които съм имала и тях не съм ги качвала.
Ако имам снимка във фейса, то защото с някой съм била някъде и решил да я пусне, но с моето съгласие да ми пусне снимката във фейса.
На много места като ходя се снимам, но не качвам снимки във фейса.

Въпроса не е в това, че държа да качва. А в това, че не би го направил. Ако знам, че би и не му пука няма да има значение. И това е само част от факта за криенето. Можеше и да няма фейс и все тая. Говоря принципно. Както качва снимки с приятели бих искала и с мен да няма притеснения. Но има и винаги ще има. За какво ми е мъж, който се притеснява от връзката си с мен? Не във фейса, а в живота?!

# 148
Като знаеш всичкото това, защо питаш тук?

# 149
Като нощна пеперуда около лампа си. Въртиш се все там. Наистина ли не разбираш. Не иска да те показва. Без значение от външния ти вид и личностните ти качества.

Общи условия

Активация на акаунт