Връзка с мъж, който те крие

• 18 666
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Аз само разбрах, че внукът не завършил, защото се оженил и трябвало да работи. То като цяло едното не изключва другото. Аз в 12 клас имах трима съученици, които работеха, братовчед ми също последната година работеше и учеше, то си е до човек.
Тук явно става въпрос за слаб контрол, но май и самите му родители много не хаят, само бабата.

# 271
Бившата колежка на Боряна има дъщеря, с две деца от различни бащи. Едното дете е в детска градина, а Р е другото дете, на 18, не изкласил, защото се влюбил в жена поне 10 години по-голяма от него, и тя с две деца. Живеят в къщата, която бившият съпруг на каката купил, за да не живее тя при свекървата. Та, Р отишъл да работи в чужбина, изкарал колкото за кола и смяна на дограмата на един прозорец и се прибрал. Докато го нямало обаче, каката си правила кефа с друг. И бабата приема много тежко всичко, та чак й се умира

# 272
  • Варна
Боряна, от цялата трагедия ми е жал, единственно за колежката ти. Май само тя е с ясна преценка. Жалко, че младо момче е жертвало образованието си за дърта мастия. Умишлено го е вързала с брак, ще му роди, напълно да го обвърже.
Момчето има дефицити във възпитанието. Иначе във всеки квартал има по една застаряваша, гротеска мръсница ,която се е вживяла в ролята на сексинструкторка на млади, неосъзнати момчета. Ако някой балък им върже на театъра, сменят ролята, с тази, на всеотдайна майка.

# 273
Син на колега на ММ, едно дете на мама и тате, завърши училище и се взе с по-възрастна жена с три деца от трима различни мъже. Сключиха брак, той отиде да живее при нея и децата. Тя си има собствено жилище, от родителите и.
Колегата на ММ и жена му понесоха по различен начин действията на сина си и стигнаха до там, че се изпокараха и разведоха (малко след това тя почина, а той се премести в друг град).
Младежът обаче си живее безметежно с жената и децата и. Още нямат общо.
Та така...

# 274
Шоколадче точно с едно  пояснение,баща му си е тук, при него  ще живеят явно,  до сега е била отделно мацката,  той на баща си в къщата е ремонтирал стая да я заведе ,че баба не дава вече при нея.
Родителите  имат сага голяма, няма да успея да я разкажа ясно.Бащата прави зло на майката ,да се върне при него, но  не стана ,тя роди от друг,живя с него.Само че бащата съсипа детето си, учеше при майка си ,премести се при баща си, и заряза учението.Майка му се върна и тя тук, с новото дете.

# 275
Аз пък не бих се хванала с по-млад мъж, защото искам да си старея спокойно. Да не се напрягам да си броя калориите, да се тревожа какви бръчки ще се появят и да се меря с момите, които ще имам за конкуренция. Ама аз винаги съм си била мързелива... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 276
  • София
Защото си мислиш, че мъжете ни избират по външност.

# 277
  • София
Ех, колко хубаво щеше да бъде, ако всичко това, което пишем беше истина...
Добре се успокоява е, ама реалността е съвсем друга.

Вчера друго прочетох:

До 30 години всяка жена си знае цената, а после- кой колкото даде.

# 278
Шоколадче точно с едно  пояснение,баща му си е тук, при него  ще живеят явно,  до сега е била отделно мацката,  той на баща си в къщата е ремонтирал стая да я заведе ,че баба не дава вече при нея.
Родителите  имат сага голяма, няма да успея да я разкажа ясно.Бащата прави зло на майката ,да се върне при него, но  не стана ,тя роди от друг,живя с него.Само че бащата съсипа детето си, учеше при майка си ,премести се при баща си, и заряза учението.Майка му се върна и тя тук, с новото дете.
Е, ти само едната страна на историята знаеш. Реално бабата е прибрала само собствената си щерка в детската стая. Внукът ѝ е при баща си, заедно с жена си, бабата няма ангажимент с него или със заварените (доведените?) деца от  жената на внука. Сега, че е дърта клюкарка и обсъжда интимния живот на жената с  наборките и се ядосва, е друг въпрос. Нея никой не я е ангажирал с нищо. А и сигурно не е чак толкова лоша новата, щом бившият ѝ е подарил (оставил да живее след развода?) къща. Те доста от мъжете се стискат да платят повече от стотина лева издръжка, за да не би бившата им жена да ги похарчи за себе си или за друг мъж, а тази тук хойка, не само не ѝ искат тестове за бащинство, ами и къщи ѝ подаряват, че и следващите мъже са ок с хойкането, че ѝ свекърът я прибрал. Евала, ако е истина, а не клюки на бабите, докато седят на пейката.

# 279

Вчера друго прочетох:

Защо да е друго? Същото е горе долу. Аз имах в предвид, че щеше да е хубаво да са вярни размислите ви относно това, че мъжете се "скапвали" по-рано  от жените.

# 280
Явно си зависи от обкръжението. В моето това е точно така. Жените се поддържат много добре, мъжете - не.

# 281
Да, всичко зависи от обкръжението. В моето хората нямат проблеми с възрастта, външността, а с личността на отсрещния. Контактите ми са с хора между 25 и 65 години. Общуваме по интереси и общи забавления.
Като прочетох горните мнения с индийските и турски сюжети, да не се обижда никой, но това са сценарии на битие, присъщо на хора с нисък интелект и образованост. Подобни драми са присъщи за хора с определен начин на живот и мислене.
Децата не са виновни, те са само естествено продължение на средата и семейството си.

# 282
  • Варна
За съжаление децата често са подценени и обременени от грешните и импулсивни решения на създателите си.(личните им битки, капризи и хаотични търсения)

# 283
Явно си зависи от обкръжението. В моето това е точно така. Жените се поддържат много добре, мъжете - не.
Говорех в по-общ план, но дори и поддържането влиза в него. Като се сетиш, че има жени, които не го правят заради себе си, а за да угодят на някой мъж...
Както се пееше в една чалга песен "все накрая мъжете излизат печеливши". Ето, виждаш и темите във форума - все страдащи жени. Вярно, че сме в женски форум, ама то и затова няма аналогичен мъжки. Просто повечето  мъже не си го слагат присърце.
За съжаление жените сме по-губещата страна. Та това имах предвид под "скапваме се" по-рано.

# 284

Вчера друго прочетох:

Нищо подобно.
Точно след 30 вече си знаех цената и не правех компромиси.

Общи условия

Активация на акаунт