Връзка с мъж, който те крие

• 18 670
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
Е. ,то и никой не е длъжен..
Мисля,че топката е в полето на биологичния родител и неговите ясни условия.
За мен просто не съществува мисълта,че ще имам за партньор човек,който не желае да се грижи за детето ми.Абсурд.

Така , де, ясно, ама готова ли си ти да го направиш за детето на мъжа?

Не.
Поради тази причина и съм се спряла на парньор който няма деца

blackblink,за всичко което преживява едно дете,отговорност носи родителя.
Има жени,за които е по-важно да имат какъвто ще да е парньор,отколкото никакъв.
Въпрос на приоритети.

# 256
Прекалено много има изписано, ще кажа моето виждане към авторката, което може да е казано някъде по трасето, за което се извинявам, ако се повторя:

Един мъж срамува ли се от това да покаже партньора си, то всичко е само временно, ние показваме жената, с която сме, ако сме решили да имаме бъдеще с нея, това като първо
За второ: Не ми е работа, но имах една добра приятелка, която така и не хареса зрял мъж, само на такива с разлика 10-15 години под нейните налиташе и после рев, рев.....искаш ли това?! На различни етапи сте, може да си го ползваш за хубав секс (ако се справя), но за повече не се и надявай, затова не забърквай децата, рядко се случва да се реши някой мъж да се отпусне срещу наложения стандарт, по-стар с по-млада се случва, но обратното са мнооого редки случаи. Отделно една жена на 50 е много по-износена физически от един мъж на 50, затова след 13 години разликата ще е много очебийна, а и ще поиска деца, с две на ръцете ще родиш ли трето.
Забавлявай се, вземай си готините мигове и после се огледай за човек, който може да ти бъде сериозна опора, ще откриеш, че и мъжете на около 37-42 също стават Simple Smile
Късмет!

# 257
Това с износването на жените спрямо мъжете не е вярно, поне не и при поврчето хора. По-скоро е обратното, тъй като жените се грижат повече за здравето си, по-малко злоупотребяват с алкохол и вредни храни, а и чисто еволюционно са по-малко податливи на някои заболявания от мъжете, напр. сърдечно-съдовите, които са причина номер 1 за смърт и износване при хората над 50-60 г.

Освен това в такива теми ми е много странно 20-30-годишни с 10-20-години по-възрастен партньор от тях да се кахърят какво щяло да стане, като станат на 50-70 г., след 20-30 години, колко щяло да е зле; Ами те хората и на близка възраст рядко изкарват заедно 20-30 години, но това не ги спира все пак да започват връзка, да се женят, да рждат деца. Да зарежеш някой сега, при положение, че се чувстваш добре с него, защото евентуално след 30 години може да е на памперси, с алцхаймер, импотентен или умрял. Доста по-вероятно е  поради съвсем различни причини от раз;иката във възрастта да се разделите и след няколко месеца или 1-2 години., отколкото да изкарате заедно над 20 години.

# 258
Ще разводня малко темата, но провокирана от последните постове - жените над 30 г. в България изглеждат в пъти по-добре от мъжете на тази възраст. Около мен е пълно с поддържащи се, спортуващи, стегнати и хубави жени на тази възраст, че и нагоре, докато мъжете над 30... за съжаление рядко изглеждат добре, но за сметка на това са пълни с претенции.
Пуснали са шкембетата от няколко години, но все още се мислят за много вървежни младежи. Айде няма нужда!
На авторката пожелавам успех в любовта и никога да не страда за неориентиран мъж, който не знае какво иска и не я оценява подобаващо! Да започне тя сама да се цени и обича повече и нещата ще си дойдат на мястото.

# 259
Както и да се наконтиш, ако в душата си страхлива комплексарка, която не може да живее без мъж - всичките усилия за контене са нахалос.

# 260
За мъжете около 40 да не говорим Rage

# 261
  • Пловдив
Това за физическото износване го вярват една прослойка мъже, които в "износването" виждат естествено оправдание за търсене на все ново и ново младичко, по-подходящо за снажен левент на 50 като тях. Не е ясно защо физически износените жени умират по-късно, но сигурно защото.... аааа... предавам се.
То нужда от оправдание няма, разбира се - в днешно време и партньори се зарязват, и изневери на всяка крачка...

# 262
Жените умират по-късно, защото Господ ги компенсира за загубеното време за паркиране. 🤣
Сори за спама, но не се сдържах.

# 263
  • София
Ще разводня малко темата, но провокирана от последните постове - жените над 30 г. в България изглеждат в пъти по-добре от мъжете на тази възраст. Около мен е пълно с поддържащи се, спортуващи, стегнати и хубави жени на тази възраст, че и нагоре, докато мъжете над 30... за съжаление рядко изглеждат добре, но за сметка на това са пълни с претенции.
Пуснали са шкембетата от няколко години, но все още се мислят за много вървежни младежи. Айде няма нужда!
На авторката пожелавам успех в любовта и никога да не страда за неориентиран мъж, който не знае какво иска и не я оценява подобаващо! Да започне тя сама да се цени и обича повече и нещата ще си дойдат на мястото.

И аз не издържах:

Жените след 30 г. влизат в клуб "Аз нали ти казах", а мъжете след 30 г - в клуб "100+" (килограми ще да е).

# 264
Ех, колко хубаво щеше да бъде, ако всичко това, което пишем беше истина...
Добре се успокоява е, ама реалността е съвсем друга.

# 265
Бивша колежка преди малко  се оплака ,че откача,внукът на 18 сключил брак с голяма  ,поне с 10, но е повече години жена с две деца ,то децата около 10.Радведена ,но съпругът в чужбина и  купил къща да не е при свекърва, да е мир.Знае, че тя хойка , преди този  внукът на друга  , преди него пак този ,напусна в 10 клас заради нея, ходи в чужбина ,изкарал за кола на старо и дограма на една стая , при баща си, и той на разведени родители. И има  полубрат , и  дъртите  си скубят косите,накрая все до тях опира да берат грижа.Понякога ме е яд за децата ,като не се харесвате , не правете деца  си казвам.Те се харесват докато ги правят ,после  става нещо.Пълно е с трагедии, децата при бабите, майките им в детската стая,  кеф да ти е .

# 266
Какво станало? Не се разбира много.

# 267
И аз се ядосах и за това не се разбира.
Р  евнук на  бивша колежка.Има полубрат, майка му не е вземала издръжка ,голямата работа , но се натресе на мама в детската стая, помага и много жената ,почти го отгледа , тя ходи на училищни срещи,  тя много неща прави , хвали го колко е умен,майката да работи,  сега и с второто дете е без мъж, да не говорим за брак, пак не дава издвъжка ,не е искала.То в детска градина.Този Р е на 18 , зимата ги навърши.Преди  време ,в 10 клас се влюби в голяма жена с две деца.Тя го заряза като се върна мъжа и с пари от чужбина ,човекът и купил къща да не е при свекърва ,че тя поблем,но са разведени.Р бе влюбен и заряза училище в 11 клас ,началото ,  почна да работи , че има жена.Как го взеха непълнолетен не знам,сряза си пръста и се наработи,  но баща му , го прибра с готината мацка на години с две деца.Поне с 10 е по-голяма ,мога да питам ,но не е важно. Та отиде Р в чужбина ,изкарал за кола на старо и сменил дограма на една стая , подготвил се и преди два дни сключил брак с любимата.През времето дето го нямало тя била с друг пак такъв .Баба му  се оплаква ,че не е на себе си,  всичко се е срутило.Умен пък не завърши средно поне.И пълнолетен ,та и брак сключил, но ще увисне пак  на главата и скоро ,както всеки път.На това отгоре и синът и  е разведен скоро, и той  при мама.Разправя ми че щяла да умре ,  ми викам мри  като ще мреш като ги прибираш всичките и береш грижа.Страшно става.

# 268
Ко? Аз пак нищо не разбрах Simple Smile
Малко си оправете словореда и пунткуацията, че така написано ми е като индийски сериал. Даже там е по-ясно кои са главните герои и какъв е сюжета. Нищо лично. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 13:56 от pazpadila

# 269
Единадесетокласник зарязал училище, за да се ожени за 30-на годишна жена с две деца и двамата се наврели при неговите родители. Правилно ли разбрах, Бор_яна?

Общи условия

Активация на акаунт