Стига с тоя фейс, че се излагаш.
На никой не му влиза в работата с кой съм се снимала, къде съм ходила.
И приятелите които съм имала и тях не съм ги качвала.
Ако имам снимка във фейса, то защото с някой съм била някъде и решил да я пусне, но с моето съгласие да ми пусне снимката във фейса.
На много места като ходя се снимам, но не качвам снимки във фейса.
Въпроса не е в това, че държа да качва. А в това, че не би го направил. Ако знам, че би и не му пука няма да има значение. И това е само част от факта за криенето. Можеше и да няма фейс и все тая. Говоря принципно. Както качва снимки с приятели бих искала и с мен да няма притеснения. Но има и винаги ще има. За какво ми е мъж, който се притеснява от връзката си с мен? Не във фейса, а в живота?!
Проблемът е, че нямаш ВРЪЗКА с МЪЖ. Имаш ЗАБЕЖКА с ХЛАПЕ.
И е плашещо, че именно хлапето е по-зрелият от двамата.
Никиак не би било страшно, ако просто си подслаждаше малко живота с агнешко. И той не го възприема като герантофилия, а като необичайна екзотична подправка.
Но.
Много добре осъзнава, че един ден ще иска да се пребере у дома и да си хапва познатите мадджи, с добре познати и предвидими подправки, и няма да въздиша с копнеж по чуждите вкусове- един вид, вече ги е пробвал, всичките, дори и особено неочакваните.
Проблемът не е в него и неговото поведение, а в теб и в твоето - вместо да се държиш подобаващо на възрастта и опита ти, ти се опитваш да го играеш нимфетка и да се отдаваш на подхвърчащи пеперудки. Ами, не става. Колкото са хвърчали - хвърчали, от тук насетне следва да се вслушваш в гласче, идещо от малко по-нагоре. Честно да ти кажа, ако бях на бащата на децата ти и знаех за това фриволно поведение - и безотговорно, с/о тяхЧ - щях да си ги прибера и да те допускам до тях само с придружител - че току-виж си им представила някой потенциален "приемен тати" по-малък и от тях... Така не се прави!! На децата си можеш да покажеш мъж само ако имате вече насрочена дата за сватба след 8-10 месеца - или ако си бременна от него (второто - евевнтуално). Как може да треперкаш за своята крехка психика и да не помислиш изобщо за тях!? Ама той извадил бил ключ от дома ти - а че е извадил ключ от дома ИМ и има достъп до ТЯХ - и, колкото и да е честен и добронамерен и (за разлика от теб) отговорен... е чужд човек! - за това изобщо не помисли?
И продължаваш да си играеш на "ама ние се разделихме, пък се събрахме пак, щото то той толкова ме обича, пък аз съм влюбена"...
Щом не си в състояние да поддържаш чисто физическа връзка без емоционална окраска, това хлапе НЕ е подходящо за теб - и, най-вече е противопоказно за децата ти. Ако те все още имат някакво значение за теб, извън чисто физиологичните нужди, и можеш да чуеш гласовете им през пеперудите.
, а буквалния смисъл на "споделяне".