Връзка с мъж, който те крие

• 18 721
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз примерно абсолютно никакви снимки не качвам.
Стига с тоя фейс, че се излагаш.
На никой не му влиза в работата с кой съм се снимала, къде съм ходила.
И приятелите които съм имала и тях не съм ги качвала.
Ако имам снимка във фейса, то защото с някой съм била някъде и решил да я пусне, но с моето съгласие да ми пусне снимката във фейса.
На много места като ходя се снимам, но не качвам снимки във фейса.

Въпроса не е в това, че държа да качва. А в това, че не би го направил. Ако знам, че би и не му пука няма да има значение. И това е само част от факта за криенето. Можеше и да няма фейс и все тая. Говоря принципно. Както качва снимки с приятели бих искала и с мен да няма притеснения. Но има и винаги ще има. За какво ми е мъж, който се притеснява от връзката си с мен? Не във фейса, а в живота?!

Проблемът е, че нямаш ВРЪЗКА с МЪЖ. Имаш ЗАБЕЖКА с ХЛАПЕ.
И е плашещо, че именно хлапето е по-зрелият от двамата.
Никиак не би било страшно, ако просто си подслаждаше малко живота с агнешко. И той не го възприема като герантофилия, а като необичайна екзотична подправка.
Но.
Много добре осъзнава, че един ден ще иска да се пребере у дома и да си хапва познатите мадджи, с добре познати и предвидими подправки, и няма да въздиша с копнеж по чуждите вкусове- един вид, вече ги е пробвал, всичките, дори и особено неочакваните.
Проблемът не е в него и неговото поведение, а в теб и в твоето - вместо да се държиш подобаващо на възрастта и опита ти, ти се опитваш да го играеш нимфетка и да се отдаваш на подхвърчащи пеперудки. Ами, не става. Колкото са хвърчали - хвърчали, от тук насетне следва да се вслушваш в гласче, идещо от малко по-нагоре. Честно да ти кажа, ако бях на бащата на децата ти и знаех за това фриволно поведение - и безотговорно, с/о тяхЧ - щях да си ги прибера и да те допускам до тях само с придружител - че току-виж си им представила някой потенциален "приемен тати" по-малък и от тях... Така не се прави!! На децата си можеш да покажеш мъж само ако имате вече насрочена дата за сватба след 8-10 месеца - или ако си бременна от него (второто - евевнтуално). Как може да треперкаш за своята крехка психика и да не помислиш изобщо за тях!? Ама той извадил бил ключ от дома ти - а че е извадил ключ от дома ИМ и има достъп до ТЯХ - и, колкото и да е честен и добронамерен и (за разлика от теб) отговорен... е чужд човек! - за това изобщо не помисли?
И продължаваш да си играеш на "ама ние се разделихме, пък се събрахме пак, щото то той толкова ме обича, пък аз съм влюбена"...
Щом не си в състояние да поддържаш чисто физическа връзка без емоционална окраска, това хлапе НЕ е подходящо за теб - и, най-вече е противопоказно за децата ти. Ако те все още имат някакво значение за теб, извън чисто физиологичните нужди, и можеш да чуеш гласовете им през пеперудите.

# 181
  • Варна
Един мъж не може ли да подсигури поне терен за интимност, за нищо не става....

# 182
  • София
Дадох пример със себе си, че когато има истинска любов, тя не признава ограничения като възраст или  обществено мнение. Ако е само "един гол" секс, тогава бих си обяснила нежеланието на младежа да разкрива ситуацията. Авторката да се опита да си даде отговор, с този младеж какво я свързва, дали е само гушкането, или разговорите, подкрепата, опората. Дали в негово лице има човек, който споделя с нея всичко и тя дали споделя с него всичко. Под споделяне нямам предвид да си разказват разни работи Simple Smile, а буквалния смисъл на "споделяне".

Шарки, не й давай напразни надежди. Твоят случай не е единствен - за Мими Балканскаи Тодор Младенов се сещам - ама, да си го кажем честно, колко двойки си срещала в живота си и от тях какъв процент са като вас (голяма разлика в годините в полза на жената, жената - с деца от предишен брак, без общи деца)? И каква е вероятността - чисто статистически - да не говорим при такъв старт ("криене") авторката да се окаже едно от тези исключения?

Cute Ofelia, една жена, разведе ли се, е добре да се заглежда в мъже от собствената си "категория". Както възрастова, така и семейна - мъж, който не е имал предишно семейство, по всяка вероятност ще иска да има деца, жената на 37 дали е готова да ражда отново и отново? И категорично да не въвежда всяко случайно гадже в живота на децата си. На любовниците мястото е в спалнята, не в детската.

# 183
Аз примерно абсолютно никакви снимки не качвам.
Стига с тоя фейс, че се излагаш.
На никой не му влиза в работата с кой съм се снимала, къде съм ходила.
И приятелите които съм имала и тях не съм ги качвала.
Ако имам снимка във фейса, то защото с някой съм била някъде и решил да я пусне, но с моето съгласие да ми пусне снимката във фейса.
На много места като ходя се снимам, но не качвам снимки във фейса.

Въпроса не е в това, че държа да качва. А в това, че не би го направил. Ако знам, че би и не му пука няма да има значение. И това е само част от факта за криенето. Можеше и да няма фейс и все тая. Говоря принципно. Както качва снимки с приятели бих искала и с мен да няма притеснения. Но има и винаги ще има. За какво ми е мъж, който се притеснява от връзката си с мен? Не във фейса, а в живота?!

Честно да ти кажа, ако бях на бащата на децата ти и знаех за това фриволно поведение - и безотговорно, с/о тяхЧ - щях да си ги прибера и да те допускам до тях само с придружител - че току-виж си им представила някой потенциален "приемен тати" по-малък и от тях...

С всичко друго съм съгласна, но ме съмнява бащата въобще да иска да се грижи за децата, майката май е оставена да се оправя както може с тях - и финансово, и всякак. Работи на 2 работи, живее под наем и когато децата не са при нея, явно ходят майка ѝ да ги гледа - не бившият ѝ мъж и/или родителите му. Как да я заплаши, че си прибере децата, след като вероятно е абдикирал от грижите по тях и не иска да ги прибира изобщо?

# 184
В тази тема коментираме кой колко лайка има във ФБ ли?
Шарки, с цялото си уважение към теб, ама според мен пиронът в програмата тук не е във възрастовата разлика. Иначе добре си описала нещата, вкл. и с (не)зрялостта на 26-годишните.

# 185
Коментирам само заглавието на темата, защото и аз се озовах в подобна ситуация. Малко след 30-те съм, а той е на 39. И двамата сме несемейни (не сме били), без деца и с огромно привличане помежду ни. Познаваме се от 7-8 месеца и напоследък ми направи впечатление, че и аз съм в ролята на "скритата жена". На приказки и на околосветско пътешествие би ме завел, но на практика се виждаме в неговия или в моя дом и прекарваме няколко нощи месечно заедно. През останалото време си пишем или се чуваме (по-рядко). Опитах всичко, давах време, проявявах разбиране и нищо, останах си с усещането, че съм за домашно разнообразие от време на време. Комуникацията куца, няма и как да не е така, след като нямаме общи преживявания, общи планове и теми, не става само с единия секс. Ултиматуми не съм поставяла, няма и смисъл. Затова, вчера приключих всичко. Без излишна драма. Да, боли ме в момента, цяла нощ се чудих дали не съм сбъркала, привързана съм, но не можах да търпя повече. И затова, не съдете само по годините, в случая аз бях по-млада, по-красива, достатъчно независима и готова на истинска връзка, което съм показала директно и индиректно, просто мъжът се оказа недорасъл и несигурен за сериозни отношения. Той си искаше свободното време, хобитата и т.н., а може би е имало и друга. Съгласна съм с мненията, дадени на авторката, но категорично не смятам, че е въпрос само на възрастовата разлика в случая. Иначе, и аз не бих се чувствала комфортно с човек, който е с 10 години по-млад от мен. Но пак казвам, възрастта не гарантира зрялост, желание за семейство и чувство на отговорност към партньора. Авторке, успех, достатъчно разумна си в изказа и мисленето си, необходима ти е само воля!  Peace

# 186
Абе, стига сте давали някакви изключения. Ние говорим в по-глобален план и съдейки от изнесената информация от авторката, нейния случай не е от изключенията.
Плюс това, като годините не са фактор, ти анонимна, как си обясняваш поведението на 27 годишното гадже? Разбрахме, че авторката не е грозна и не я крие заради това.
А и не схващам какво искаш да ни кажеш. Че гаджето на авторката може да не иска сериозна връзка, като стане и на 37 ли? Ми нея това грам не я сгрява.

# 187
Кой говори за разликата в годините, очевидно го е срам от статуса й на самотна майка с две деца. Годините са по-надолу в класацията.
Че си по-млада, ясно, но как разбра, че си и по-красива?

# 188
  • София
Няма смисъл да се заяждаме с последната анонимна- неготови за сериозна връзка мъже винаги има и то не зависи от възрастта.

Моя приятелка беше в точно същото положение- разведена, 2 деца, а той с 11 години по- малък и ерген.
Ами, получи им се, общият им син вече порасна и също си пое по пътя, а тя си замина, внезапно....на 65г.
Те бяха пример как може мъж да остане с жена си И в диапазона 40-50 годишната си възраст,когато ги хваща кризата и вършат глупостите.
Но, тези случаи са толкова редки, та само потвърждават правилото, че толкова неравностойни бракове са си обречени.

# 189
Коментирам само заглавието на темата, защото и аз се озовах в подобна ситуация. Малко след 30-те съм, а той е на 39. И двамата сме несемейни (не сме били), без деца и с огромно привличане помежду ни. Познаваме се от 7-8 месеца и напоследък ми направи впечатление, че и аз съм в ролята на "скритата жена". На приказки и на околосветско пътешествие би ме завел, но на практика се виждаме в неговия или в моя дом и прекарваме няколко нощи месечно заедно. През останалото време си пишем или се чуваме (по-рядко). Опитах всичко, давах време, проявявах разбиране и нищо, останах си с усещането, че съм за домашно разнообразие от време на време. Комуникацията куца, няма и как да не е така, след като нямаме общи преживявания, общи планове и теми, не става само с единия секс. Ултиматуми не съм поставяла, няма и смисъл. Затова, вчера приключих всичко. Без излишна драма. Да, боли ме в момента, цяла нощ се чудих дали не съм сбъркала, привързана съм, но не можах да търпя повече. И затова, не съдете само по годините, в случая аз бях по-млада, по-красива, достатъчно независима и готова на истинска връзка, което съм показала директно и индиректно, просто мъжът се оказа недорасъл и несигурен за сериозни отношения. Той си искаше свободното време, хобитата и т.н., а може би е имало и друга. Съгласна съм с мненията, дадени на авторката, но категорично не смятам, че е въпрос само на възрастовата разлика в случая. Иначе, и аз не бих се чувствала комфортно с човек, който е с 10 години по-млад от мен. Но пак казвам, възрастта не гарантира зрялост, желание за семейство и чувство на отговорност към партньора. Авторке, успех, достатъчно разумна си в изказа и мисленето си, необходима ти е само воля!  Peace

Анонимна, твоят случай се покрива с №3 на случаите с мои познати, които изброих по-напред. Просто не си била "идеалната" за онзи мъж.
Браво, че си имала смелостта да сложиш край!
Дерзай и дано следващия път се получи!

Уф, в другата тема съм ги написала, за това ги копвам и тук.
Варианти:
1. Гаджето на моя много близка приятелка (разведена с две деца, които живеят при нея; професионалист със собствена практика; напълно материално и жилищно осигурена) си позволил да и каже, че е "втора категория стока" и за това не иска да се показва публично с нея. След това откровение стана много бързо бивш.
2. Братовчедка (госпожица на средна възраст без деца; професионалист със собствена практика; финансово и жилищно осигурена) сподели, че си има гадже, което "не е за пред хора". Аз съм толерантен човек и на въпроса ми защо така мисли и какво има предвид тя отговори, че той нямало да се чувства комфортно с нас, защото нямало да имаме общи теми за разговор. Аз  #Crazy newsm78
3. Колега, влюбен в "перфектната" по негови думи жена (която обаче не е свободна) ходи на уредена среща с госпожица. Е, понеже тя не е "перфектната", която той очевидно иска да чака, казал, че иска да запазят срещите си в тайна. Големи, възрастни, самостоятелни хора, тайна от кого?
Та така ...

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 18:43 от delia

# 190
Може би момчето се бои най-вече от реакцията на родителите си. Има хора, способни да направят голям панаир в такъв случай. И той може да си ги знае, че няма да реагират културно.

# 191
Иска да чука без ангажименти.Хвани си кака да те отрака.Няма лошо.Това обаче,съвсем не значи,че има желание да става татко на две големи деца ..
Ама той говорел за чувства?Е,и?Ми те всички говорят,особено когато имат изгода
Че и с приятеля му си била..Изобщо,не очаквай нищо сериозно,без значение колко ти се иска.

# 192
  • Linz
Не годините са проблем. И аз на 42 имах гадже на 32... ами на целия свят разправяше за мен и се натискаше да го запознавам с децата ми и да живеем заедно.
Този просто не е сериозен. И колкото по-големи са приказките му, толкова по-несериозен е. От мъж, който много говори и обещава, нищо не очаквай. Затваряш си очите за големите червени лампи и после се чудиш какво става... а той просто е въздух под налягане. Сериозния мъж си личи от самото начало.

# 193
  • София
Хайде да се опрем на фактите- този мъж нищо не ѝ обещава.
Казва ѝ, че я обича, но не свързва чувството с брак и каквото да е афиширане на връзката.

Реално, авторката би трябвало да знае, че не може да очаква нещо друго, освен секс, след като преди това е била с негов приятел цели 2 години. Малко или много, са ѝ ясни вижданията им за отношенията в такава конфигурация.
И прехвърлянето от единия приятел на другия, също не ѝ прави добра услуга.

# 194
  • Linz
Няма значение този конкретно обещава ли нещо, въпросът е, че приказките му за любов не струват 5 пари.

Общи условия

Активация на акаунт