Връзка с мъж, който те крие

• 18 681
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Гал, пропускаш разликата между не-запознаване и умишлено криене. Тя може изобщо да не държи да я запознава с техните, но ако той не им казва нищичко или лъже каква е тя, това вече е проблем.

# 211
Елора, така е, просто от цялата тема ми лъха едно противопоставяне на зряла лелка с две деца и бездетен пикльо-използвач и лъжец.
Ето, и това 'нечия играчка' е с такава конотация.
Аз пък, може да ми се обиди някоя, ама имам големи съмнения за акъла, морала и здравия разум точно на жените в такива двойки. Доколкото съм общувала с мъже, те рядко виждат такива жени като нещо повече от приятна компания с екстри. А жените масово са с очаквания за заместник-татко...

Elunaria, не го пропускам. Твърдя, че няма как да знаем искат или не искат. Щом децата познават тъпкача, значи всички знаят, че има връзка между двамата.

# 212
Момичета, ето и развръзката. Проведохме сериозен разговор. Най-накрая изплю камъчето. Изгоних го и си взех ключовете. Game over!

# 213
И какво беше камъчето?

# 214
Че е била само за секс.

# 215
И какво беше камъчето?

Че не се е наживял, че не е имал друга любов, демек аз съм първата такава голяма (и не може да направи сравнение дали е истинска или не), че би искал да живее с мен, но не и с децата ми. Че след 10г аз ще съм на 47 , а той на 37 и вероятно тогава ще сме се изчерпали и ще започне да заглежда по-млади, защото любовта не е вечна. Такива неща. Изгоних го и затръшнах вратата под носа му.

# 216
Човекът е бил откровен. Това заслужава малко уважение, не изгонване, но разбирам, че емоциите те владеят сега.
Повечко лично щастие ти пожелавам занапред.

# 217
Тъжно! Но за теб е добре, че си се отървала. Има още хляб в теб, ще срещнеш някой по-истински. А дори и да не срещнеш, животът не е единствено с мъж около теб, без такъв е даже по-интересен, повярвай ми!

# 218
  • София

Че не се е наживял, че не е имал друга любов, демек аз съм първата такава голяма (и не може да направи сравнение дали е истинска или не), че би искал да живее с мен, но не и с децата ми. Че след 10г аз ще съм на 47 , а той на 37 и вероятно тогава ще сме се изчерпали и ще започне да заглежда по-млади, защото любовта не е вечна. Такива неща. Изгоних го и затръшнах вратата под носа му.

Все неща, които на теб трябва да са ти били ясни още преди да започнеш връзка не с него, ами с предишния- приятелят му.

# 219
Човекът е бил откровен. Това заслужава малко уважение, не изгонване, но разбирам, че емоциите те владеят сега.
Повечко лично щастие ти пожелавам занапред.

Проблема е ,че го молех месеци наред да бъде откровен. Той мълчеше. Както и да е. Всичко приключи.

# 220
Проблемът е друг. Споменаваш, че сте заедно от 8 месеца, ако не ме лъже паметта. В същото време от месеци го молиш да е откровен. Т.е. излиза, че от 3-4 месец си започнала да го “молиш”.
Мислиш ли, че в началото на подобна “връзка” с колежка и бивша забежка на приятелче ще навлезе в дълбокомислени откровения за чувства, планове за бъдещето и подобни. Аз лично не бих, независимо, че съм 7 години по възрастна и от теб.

# 221
Проблемът е друг. Споменаваш, че сте заедно от 8 месеца, ако не ме лъже паметта. В същото време от месеци го молиш да е откровен. Т.е. излиза, че от 3-4 месец си започнала да го “молиш”.
Мислиш ли, че в началото на подобна “връзка” с колежка и бивша забежка на приятелче ще навлезе в дълбокомислени откровения за чувства, планове за бъдещето и подобни. Аз лично не бих, независимо, че съм 7 години по възрастна и от теб.

Проблем вече няма.

# 222
Откровен, трънци. Просто  го е притиснала и е изплюл камъчето.
И казаното означава, че е била за секс.
Просто няма достатъчно смелост да си го признае.

И какво беше камъчето?

Пълни глупости.
Когато си истински влюбен и обичаш някого въобще не ти трябва и не се и замисляш да сравняваш с други. Може много да те харесва, но дотук.
И ако наистина те обичаше, това пък за децата също нямаше и да си го помисли.

# 223
Откровен, трънци. Просто  го е притиснала и е изплюл камъчето.
И казаното означава, че е била за секс.
Просто няма достатъчно смелост да си го признае.

И какво беше камъчето?

Пълни глупости.
Когато си истински влюбен и обичаш някого въобще не ти трябва и не се и замисляш да сравняваш с други. Може много да те харесва, но дотук.
И ако наистина те обичаше, това пък за децата също нямаше и да си го помисли.

Наясно съм. Предавам само неговите думи. Ако ме обичаше, само ако ме обичаше, както твърдеше.... Sad

# 224
Ама добре, то реално какви са ви били дългосрочните планове? Имали ли сте въобще такива? Обещавал ли ти е нещо конкретно или просто сте били на голото обичам те.

Общи условия

Активация на акаунт