Частни училища - информативна тема 27

• 56 678
  • 844
  •   1
Отговори
# 570
  • в страната на чудесата
Доколкото разбирам за иззи е обичайно да се хвалят с чужди успехи. Колко жалко. И ме вбесява използването на децата за маркетинг.

# 571
Доколкото разбирам за иззи е обичайно да се хвалят с чужди успехи. Колко жалко. И ме вбесява използването на децата за маркетинг.

Това с художествената и хвалбата май беше за еспа....те скоро писаха.... Но май просто поздравяваха - поне иззи, не че си приписват нещо. Това показва отношение към учениците също...ама може и да съм много толерантна

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 13:31 от e_to

# 572
  • София
...Цената на прогресивното е  6400 лв. БЕЗ Учебни системи по английски език, Допълнителни дейности след 16.00 часа, обяд и следобедна закуска, транспорт. Траспорта е още около 2000 лв. Храната - 8 лв. на ден. И цифрата доближила останалите училища.
Цената на Прогресивно от тази година е 8100 лв. без включена храна и транспорт, учебниците по англ. се доплащат наистина, сумата не е голяма, доп. дейности също се доплащат, но детето може да стои до 18 ч. без да участва в нищо без доплащане (обикновено играят в двора на близкото училище или вътре при лошо време). Предвид местенето тази година, вероятно повечето родители ще ползват организиран транспорт и услугата за тях ще се оскъпи. Т.е., като цена доближават и даже надминават други училища - ако сложим още 2000 лв за храна и към 2000 лв за транспорт, общо отива към 12 000 лв.

# 573
  • в страната на чудесата
Олив, на Твърдишки проход никой ли остава?

Тази такса е доста увеличена...
На сайта са обявени други цени:
https://school1.transform.bg/prices/

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 14:24 от Leika_moja

# 574
  • София
О, в поздравяването за успех няма лошо, даже е задължително да се похвали детето. Дразнещо е само когато се прави по начин, от който излиза, че заслугата е на поздравяващия. Нямах предвид ЕСПА за художествената гимнастика.

# 575
Бе можеха да напишат нещо от сорта: Поздравяваме за успеха на нашия бъдещ ученик....  Надяваме се заедно и занапред да ....

Словоредът и изразните средства понякога са съществени. Wink

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 19:25 от .♥.Fancy.♥.

# 576
  • София
Олив, на Твърдишки проход никой ли остава?

Тази такса е доста увеличена...
На сайта са обявени други цени:
Да, доста странно е обявеното на сайта, знам какво подписахме, може би не е осъвременено...въпреки че пише 2019/2020.
Прогресивно се мести в бившите сгради на Дрита в Симеоново, мисля, че окончателно го решиха.

# 577
  • София
е то така излиза, че е доста по-евтино да запишеш детето в Прогресивна паралелка в БШ. Хем базата по-хубава...

# 578
  • София
С транспорт или без? Мисля, че цифрите са сходни на повечето училища - отиват точно към 12 Хил лв годишно с храна и транспорт. Няма как БШ да е по-евтино.

# 579
  • София
Олив, 8500 лв е в БШ с храна. За транспорт не съм питала, ама колкото и да е транспорта не е 12000 лв.

# 580
9500 е БШ и х 200 лв. месечно транспорт.

# 581
  • София
Т.е. почти същото излиза. Това имах предвид - таксите са около тази сума средно.

# 582
  • в страната на чудесата
Може би наемът в сградите на Дрита е по-скъп. Въпросът е дали е ок услугата като се премества в следващ ценови клас. 12к е СС и хич не ми изглеждат сходни. Но пък децата от прогресивно ги няма нито НВО, нито състезания, не можем да разберем нищо за обучението. Ще чакаме седмокласното Simple Smile
Аз адмирирам отделната такса храна освен ако не е задължителна. В повечето училища плащаш и ако не искаш да ползваш предлаганите си е твой проблем

# 583
  • София
Поли, 9500 лв е стандартната паралелка в БШ, прогресивните бяха 8500 лв. и то за по-дълъг период (стандартните до края на Май, а Прогресивните до края на Юни).

# 584
  • Пловдив/София
Рейни, според мен ще уеднаквят таксите в Бш (прогресивна и нормална). Скоро ще имам информация, че са ми първи в списъка... като цяло завишиха доста цената там, щом и детската стана 950 на месец (щото уж става Монтесори). За ДГ хилядарка винаги ми е идвало в повече...

Общи условия

Активация на акаунт