Частни училища - информативна тема 27

• 57 396
  • 844
  •   1
Отговори
# 75
И двете ми деца учат в Дрита. От септември трябва да сме в новата въпросна сграда. Все още съм предобедена към цялото това сливане, та ще видим как ще е. Увериха ни, че учителите си остават, а мен това ме интересува.
Сградата още не съм отишла да я видя, ама то и какво да и гледам....строителна площадка.

# 76
И двете ми деца учат в Дрита. От септември трябва да сме в новата въпросна сграда. Все още съм предобедена към цялото това сливане, та ще видим как ще е. Увериха ни, че учителите си остават, а мен това ме интересува.
Сградата още не съм отишла да я видя, ама то и какво да и гледам....строителна площадка.

Аз разбрах, че Дрита ги купува Британика а не се сливат. Което за мен е съществена разлика.

# 77
Дрита  няма ли вече да са до Фантастило в Симеоново?

# 78
  • София
Дрита  няма ли вече да са до Фантастило в Симеоново?
Няма Фантастико в Симеоново, само в Драгалевци. Дрита беше срещу Билла Симеоново. Не знам кое от двете бъркате- магазина или квартала Simple Smile
Аз разбрах, че се сливат и запазват таксите на децата от Дрита поне за година, а Британика са с новите такси, но може и родителите да не са разбрали..

# 79
Таксите за учениците на Дрита си остават старите. А дали са се продали...все още не е потвърдено.

# 80
  • в страната на чудесата
Обсъждаше се покачване на таксите на учениците на Дрита по-назад в темата или в предишната, както и такса преместване. Това не е ли вярно?

# 81
Офис Сградата на Фантастико е срещу Била, Дрита е точно до офиса ми за това ме интересува преместването им кога ще стане и за всички класове ли се отнася.

# 82
  • София
Да, имаше оплаквания за неочакваното драстично увеличение. Възможно е, ако Дрита са получили сериозни негативни отзиви от родителите, да са решили да променят условията. Ще чакаме актуална информация.

# 83
  • София
Не знаех, че имат там Фантастико офис сграда Simple Smile
Мацки, припомнете ми, тази година ли ще са резултатите от матурите след 7ми клас на Прогресивното и Азбуки или догодина?

# 84
Не знаех, че имат там Фантастико офис сграда Simple Smile
Мацки, припомнете ми, тази година ли ще са резултатите от матурите след 7ми клас на Прогресивното и Азбуки или догодина?
От Азбуки трябва да са тази година

# 85
Прогресивното от следващата - тази година мисля, че имат до 6 клас.

# 86
  • София
Да, Прогресивно ще са следващата. Но не знам колко ще са показателни - само 4 деца са. Следващия випуск са доста повече - 10.

# 87
От един випуск изобщо не може никакъв извод да се направи. Особено ако са малко деца или тези деца не са изкарали целият курс в това училище. Извод може да се прави след минимум 5 последователни, че и повече випуски.

# 88
  • София
Трябва да се има предвид и дали учителите по БЕЛ и МАТ са били едни и същи, или е имало текучество. Кой е поел последните 1,2 години, той ли ще остане? За мен това е много важен фактор съдейки по личния ни опит.

# 89
За мен по-интересно е колко от приетите деца на ОМТ след 4ти клас са от ЧУ: https://www.smg.bg/uploads/19%20OMT-19%20po-tochki.pdf Както и кои ще продължат в ЧУ и кои ще предпочетат СМГ, но това е още рано да се каже де. Ако има майки на деца в 4клас и напишат приблизителна бройка на приетите деца от техните ЧУ може да скалъпим някаква статистика за 4ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт