Частни училища - информативна тема 27

• 57 593
  • 844
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не знам, Ежко. Отрицателни отзиви съм чела за частни училища в Австрия със съответните "кухнески детайли", за различни топ университети по света, вкл. и Харвард. Малко е самонадеяно да си приписваме желанието за правото на коментар за българско изобретение. Какво, обаче се случва на коментиралите - не знам Simple Smile (Ох, и мен ме изби на поговорки - как беше: "Не е въпросът дали имаш свобода на словото, а дали имаш свобода след словото." Satisfied )

# 556
Аз само идвам да напомня за скорошния скандал с разни холивудски актриси, техните деца и разни БИГ колежи. И какво се случва в момента с тях. Обществата, които уж са ни пример, все пак не търпят подобни неща, каквито ние тук приемаме за съвсем в реда на нещата. И поради това, ох каква изненада, това частно образование все пак е отговорно и пред обществото, дотолкова доколкото са погазени принципи и норми. 

Частните ни училища от една страна искат да развиват бизнес по всичките му правила, а от друга се сърдят, че ги третираме точно по този начин. И започват да обясняват, че ние сме парньори.

# 557
Като частни училища ли предлагаш да ги третираме или като смес между сапунка и биг-брадър?
Ако за артистите няма лоша реклама, реномираните частни училища в Щатите поддържат минимално възможния медиен профил...

# 558
Като частни училища ли предлагаш да ги третираме или като смес между сапунка и биг-брадър?
Ако за артистите няма лоша реклама, реномираните частни училища в Щатите поддържат минимално възможния медиен профил...

Я пак, че съвсем взе да си противоречиш.
А иначе не е зле да се дефинира какво всъщност значи частно училище и какви права и задължения имат както те, така и ти като ползвател. Че в момента ти спускат промени във вътрешните правила след подписване на договора и нямаш полезен ход, ако не си съгласен с промените. А сапунката самите училища си я правят. Щото си мислят, че са ненаказуеми и неотговорни пред никого. Дори и пред тези, които им плащат. Нали запомни фразата  на настоящ директор на ЧУ от изтрития пост?!?!?!?

Минимално възможния медиен профил се изразява с подкупи от стотици хиляди долари за нерегламентиран прием в елитни колежи? Едва ли точно тази "реклама" се счита подходяща за графата "няма лоша". https://offnews.bg/zvezdi/felisiti-hafman-pledira-vinovna-ochakv … atvor-703209.html

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 16:12 от .♥.Fancy.♥.

# 559
  • София
Това с анонимността във форум е почти винаги химера. Освен ако целенасочено някой не поднася грешно инфо.
Колежа са близо 160 деца на випуск. Не само не съм имала илюзии, че няма да ме разберат коя съм и кое е детето, ами и знаех, освен че редовно четат темата за Колежа, че знаят и коя съм. И съвсем чистосърдечно си признавам, че ме е било страх да споделя за това какъв псевдо педагог е ръководителката на катедрата им по БЕЛ, докато все още преподаваше на детето. Да, изяждаше ме отвътре, че, когато някой е такова социално зло и съм видяла как вреди, е редно да го споделя, но именно защото вече бях изпитала и колко субективна и зловредна е въпросната персона, си траех. Frowning1

Така че, няма лошо всеки да е с убежденията си и вярванията (че може да остане анонимен), но малко критично мислене няма да навреди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
  • София
Вече взе да ме гложди какво е имало в този изтрит пост.. И защо е изтрит, ако е имала важна информация, като мнение на директор на ЧУ....

# 561
Вече взе да ме гложди какво е имало в този изтрит пост.. И защо е изтрит, ако е имала важна информация, като мнение на директор на ЧУ....
Потребител публикува пост и сам си го изтри.
Информацията, която беше в поста за съжаление не мога да коментирам. Close

# 562
  • София
Фран, аман от модераторска тайна туууууу.... ама нали казах, че съм голяма любопитка. Явно са подгонили потребителя през училището...
Поне за кое ЧУ идеше реч? Малък жокер дет' се вика

# 563
  • София
rainy... хахахаааа кефиш за жокера 🤣🤣🤣

# 564
Момичета само Софийските ли обсъждате.?
За Варна търся отзиви за частната гимназия по инженеринг технологии и компютърни науки към ТУ  Технически университет Варна.

# 565
Силно се интересувам от кога това дете стана възпитаник на училището та и с успехите му започнаха да се хвалят :
https://www.facebook.com/izzi.science/photos/a.1575330915943838/ … ype=3&theater

Явно аз нещо не ги разбирам така нещата Simple Smile

# 566
  • София
Joy
Ами, още не е станал, ама наесен може и да стане. Хората изпреварват събитията.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 12:24 от sanaka

# 567
  • София
Ох, то това масово важи за училищата. Като вземат да се хвалят с нечии постижения все едно са техни заслугите. А в случая вероятно само имат подписан договор за следващата учебна година. Разбирам да поздравиш ученик, но скоро четох във ФБ едни хвалби за медал по художествена гимнастика, ще кажеш, че лично са тренирали детето Simple Smile

# 568
Силно се интересувам от кога това дете стана възпитаник на училището та и с успехите му започнаха да се хвалят :
https://www.facebook.com/izzi.science/photos/a.1575330915943838/ … ype=3&theater
А кое е било предходното училище на детето?

# 569
https://www.facebook.com/izzi.science/photos/a.1575330915943838/ … 3&theater
А кое е било предходното училище на детето?

ЧОУ "Св. Кл. Охридски" Simple Smile

http://problem.iztok-smb.com/test/form.php
Пишеш името и излиза училището Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт