ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 964
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Принципно в такъв тип филми случайности няма. А и кой знае кога и как е попаднала там.
Само тя е външна, само тя е от Данс-има по-различна опитност, достъп, контакти, възможности..

# 106
Аз размишлявам върху друг момент, относно алибито на Асен. Попето казва на Мия: "камерата на правата на Устово е заснела джипа на Асен вечерта на 20.06 т.е в нощта на убийството на Каракехайов Асен е бил в Устово, а не на езерата. Каракехайов е от Устово. Това е многозначно - заснет е джипа, но не се споменава дали в двете посоки или само в едната. Респективно може да е заснет при отиване в Устово, а на връщане да не е. Може и да не е бил той в колата, все пак е предвидил действията на полицията и е знаел къде е камерата. Каракехайов е убит около 00ч. 20.06 срещу 21.06, според първите епизоди - 20:30 е вечерял с Камелия в ресторант(къде?), това се установи на аутопсията. Намериха колата на Каракехайов запалена, но не споменават къде. Имаше предположения от Донка,че К е убит в колата и със запалването са заличени следите.

# 107
Принципно в такъв тип филми случайности няма. А и кой знае кога и как е попаднала там.
Само тя е външна, само тя е от Данс-има по-различна опитност, достъп, контакти, възможности..

Именно, външна е, тук става дума за отмъщение, нещо се е случило в миналото по тези земи.
Пълна глупост ще е, ако се  окаже Мия. И за Филип мисля същото.

# 108
Отново гласувах за Асен. Предполагам, че е единственият, който има мотив и отговаря като профил на убиеца. Все се говори за някаква лична драма, а не виждам кой друг от героите има да разгърне такава.
Последният епизод ще разкаже как и защо се е превърнал в убиец. Донякъде ще оправдае злодея, защото мотивът му е много личен- загубата на родителите. Това е моята версия☺

# 109
Това, че е външна, не значи, че не е свързана.
Ами, ако мъжът й е бил синът на Сабри?

# 110
  • Другата България
 Joy hahaha
Искрено се забавлявам с някои коментари.

# 111
Камелия каза, че са били на рибен ресторант, а според съдържанието на стомаха на Петър е вечерял калмари и зелена салата.

Имаше кола, която засича тази на Каракехайов не стана ясно тази кола на братята  иманяри ли е. Ако някой се сеща да пише.

# 112
  • Варна
Това, че е външна, не значи, че не е свързана.
Ами, ако мъжът й е бил синът на Сабри?

Е добре де, ама ако ще отмъщава за мъжа си Мия, не е ли по-логично да отмъщава на убийците му, а не на хората направили нещо в миналото на бащата му. Издиша отвсякъде тази теория според мен.

Гледам, че Чанова държи второ място в анкетата след Асен. Та да попитам избралите я - какъв  е нейният мотив според вас - от едната ревност след сума ти години защо ще избива точно тези хора? Недко Рушанов например, какво би имала тя против него, че чак да го убива, или останалите? И чисто технически как би се справила ми е интересно...

# 113
Наследници на имота на Сабри са жена му и детето му.
На мен това ми звучи също като причина са осиновят детето и да побъркат майката.
Що се отнася до това, че Чанова е привързана и към двете момчета - ами, човещинка. Ако е смятала, че Чанов има любовница, ако е виждала, че той се държи много твърдо към децата, а децата са добри, не виждам странно да се вкопчи в тях.

# 114
  • Русе
Някой по-назад пита за реакцията на Асен при срещата на бежанеца. Беше  като неприятна изненада, че срещаш някого или може пък нещо(овцата), което не искаш да виждаш. Леко сепване и неприятна изненада за части от секундата. Понеже 1 еп. завърши точно с тази среща, много от нас заподозрях е Асен за убиец, заради тази реакция.
А и защото той съвпада с описанието дадено от Руфинка за злото живеещи в планината.

Това е кадър с реакцията, но не знам дали се вижда добре. Все пак е тъмно.

# 115
  • Оптимист по принуда
Отхвърли ли се теорията, че Фатма е Чанова?

# 116

За мен все още е възможно. Знам, че е фантасмагория, но защо пък не Wink Очаквай неочакваното.

# 117
  • Оптимист по принуда

За мен все още е възможно. Знам, че е фантасмагория, но защо пък не Wink Очаквай неочакваното.
Не знам..Сякаш всичко се върти около жена. Тя е ключовата роля тук. След като Чанов /уж/ няма общо с убийствата, остава тя. Макар, че отговорът му може да се тълкува като да, на практика не ги е извършил, но не пречи да е 'вдъхновител'..
Та остава Чановица..Има нещо не у ред в нея..

# 118
  Това чудене кой е убиеца до последно мисля, че е свързано и с липсата на малко повече задълбаване в характера на героите, нахвърлят се само факти, случки ,връзки ,други някакви технически детайли, обаче кой какъв е като човек е почти за никой не се показва и на 10%. Изобщо за психологически профил не се говори.
  Аз за себе си изключвам Попето, Краси и Донка - първите двама са хора с чувство за хумор , изглеждат открити и директни, може да си имат проблеми като всеки човек ,но изключвам психарски наклонности .А Донка физиологически отпада , а и не само.

# 119
Не  е чудене, а никой  не иска главните  герои да са и най-вече Асен, затова  се измислят "фантазии некакви", а всичко води към него въпреки алибито и ножа....

Общи условия

Активация на акаунт