ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 955
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
Аз не разбрах и защо Рамаданова е получила къща и кола още навремето-т.е ролята й е в придобиването на имотите, още тогава, а не само с ‘лечението’на майката. От друга страна, тя е психиатър и не виждам връзка с фалшифицирането на смъртния акт.

# 91
  • Другата България
Ако Асен е детето на Сабри, предполагам, че Чанова е настояла да го осиновят. Да изкупят вината си, че баща му е починал заради “разпитите”.
Не вярвам тя да не е била в час как точно са се сдобили с този имот.
Да, нещо такова мисля и аз.

# 92
Има много логика в думите на Ванилия. Мен само тази рисунка не ми дава на 💯 да разсъждавам в тази насока.
И кадрите с Мария и горящата къща, що ли си мисля, че тя е тази , която ще драсна клечката.

# 93
Докато Асен беше задържан, убиецът изпрати нож.
А в началото на сериала, тъкмо беше станало първото убийство и пристигна Миа.
Защо да не е тя?
Това не е съвсем така. Всъщност в края на еп.6 Мия,Филип и Асен са пред хотела, Мия се опитва да изкопчи информация от Асен за жената от снимката, Мия се връща в хотела, Филип тръгва с колата, Асен тръгва пеша. В началото на еп.7 дават мъж с ръкавици, който опакова кашона с ножа и след това дават Асен в ареста и отново кадрите с изпращането на ножа. Тук можем да гадаем кога е изпратен ножа и кога е пристигнал.
Според мен Асен го е изпратил преди да отиде в ареста - след като си тръгва от хотела, защото беше на ясно, че Мия пак ще го разпитва.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 10:43 от Organza

# 94
  • Street of Dreams
Ножът не беше ли получен(не изпратен) , докато Асен беше в ареста?

Аз последната си пратка я чаках повече от две седмици.

# 95
Тогава защо го освободиха?
Нали убиецът сме го гледали 11 епизода?
Миа, дори когато се върна в София.. Може да има връзка със смъртта на мъжа й и да търси отмъщение.

# 96
Кой наследява имота на починалия Сабри?

# 97
Нали убиецът сме го гледали 11 епизода?

Дамм, най-често в гръб и какви хубави ръкавици веднъж си беше сложил Joy

# 98
Първо нямаха доказателства, второ Мия искаше да го проследи. Никой от разследващите не споменавал пристигането на ножа като алиби на Асен. Отделно ножът е на Недко Рушанов - първата жертва, а при него е ходел мъж, който се занимава с коне.
Цялостната идея в образа Асен е не да се крие, а да успее да отмъсти на всички за родителите си т.е Асен насърчава Филип да продължи с разследването, за да стигне до истината. Това е причината да им изпраща "следи".

# 99
Според мен Краси ще хвърли топа на финала. Някой беше споделил снимка от последният епизод на Мия и Филип, които гримираха за кадрите. Забелязах, че са в черно и изразих мнение, че вероятно ги гримират за погребение. Някой каза, че може и за тяхното собствено.
Също смятам, че до този момент всичко клони към Асен, но защото не съм си поставила за цел да изгледам всички серии до момента, тогава вероятно ще светне и друг персонаж. Засега се въздържам от глас. Да видим.

# 100
  • Street of Dreams

Цялостната идея в образа Асен е не да се крие, а да успее да отмъсти на всички за родителите си т.е Асен насърчава Филип да продължи с разследването, за да стигне до истината. Това е причината да им изпраща "следи".

Много ясно - убиецът има послание към света и то трябва да бъде разбрано.

Важи и за сценаристите.

# 101
  • Бургас
Друго си е колективното мислене!  _Dreamy_ , колко се чудих това двуетажно легло какво прави в къщата (освен да е на Асен, друго не ми дойде на ум), а както писах в предишен пост, това дране на тапети от Филип очевидно показва, че той е на познато място и е потресен от нещо.

# 102
На кашона с ножа пишеше 1 ден, може да се е отнасяло да се достави след 1 ден.

Наследници на имота на Сабри са жена му и детето му.

# 103
Защо да не е тя?
Първият намерен труп (Каракехайов) е всъщност вторият убит. Онзи, дето намериха на части в гората (Недко?) е бил убит преди Мия да дойде в Смолян.
Освен това тя съвсем случайно попадна там, разследваше си канала за бежанци, изобщо не знаеше, че ще попадне на сериен убиец.

# 104
Докато Асен беше задържан, убиецът изпрати нож.
Защо да не е тя?
Това не е съвсем така. Всъщност в края на еп.6 Мия,Филип и Асен са пред хотела, Мия се опитва да изкопчи информация от Асен за жената от снимката, Мия се връща в хотела, Филип тръгва с колата, Асен тръгва пеша. В началото на еп.7 дават мъж с ръкавици, който опакова кашона с ножа и след това дават Асен в ареста и отново кадрите с изпращането на ножа. Тук можем да гадаем кога е изпратен ножа и кога е пристигнал.
Според мен Асен го е изпратил преди да отиде в ареста - след като си тръгва от хотела, защото беше на ясно, че Мия пак ще го разпитва.

Да, освен това пак да го напиша, Мия дойде, когато бяха намерили първия убит Каракехайов, но после се оказа, че преди него е имало друг убит, някъде месец преди това, по спомен. Тогава тя и дъщеря ѝ са били в София. Не може да е тя.

Общи условия

Активация на акаунт