ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 951
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
Имам предвид самото времетраене, да не е 45мин, а например час и половина....

# 436
Ако е Асен за мен ще бъде логично и честно казано предпочитам да е той, отколкото в последния момент да натворят 1000 нелогични неща само и само за да се окаже, че убиецът е друг.
Да, за всички пишещи тук е прекалено явно, но ако не четях темата не съм сигурна, че щях да направя връзката, защото момента в който Асен обясняваше на Мия за майка си ми е пълна мъгла и дори нямаше да го помня ако не го бяхте разнищили тук. Поздравления за тези които още тогава познаха 90% от нещата, шапка ви свалям.
И като пример за горе написаното:Преди 2 дни попитах една колежка, която знам, че следи сериала, кой е убиеца. Тя ми отговори, че няма идея, но подозира Чанова. След което и разказах за Асен и тя чак тогава направи връзката...

# 437
Имам предвид самото времетраене, да не е 45мин, а например час и половина....

Не това не може да стане, защото се вмества в програма. Вече ви написаха, че е е обикновен епизод и сериалът ще се излъчва по същото време, като няма никакво значение, че е финал.

# 438

Карамазов по viber, снимката е от вчера

# 439
Мамин хубавец. 😍😁

# 440
  • София
Именно, Millan, и аз така смятам, че далеч не всички следят сериала така втренчено и обмислят разни варианти.

Владо с тези подмятания леко ме усъмнява за това кой е убиецът; но че Асен е детето на Сабри съм сигурна.

# 441
Честит ни втори сезон 😊.   https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7467211
24 часа не са долнопробна медия, така че го приемам за сигурно. В статията обаче пише, че Карамазов и Духовникова ще участват и в новия сезон! Дали това е умозаключение на автора 🤔?  Или Филип тотално отпадна като убиец 😱😁.

# 442
Не подценявайте зрителите, има много умни хора, а останалите не следят криминални и със загадки сериали. Нямало да се сетят, защо да няма?

# 443
  • София
Защото аз, ако не четях темата, нямаше да се сетя изобщо за мама Чанова като за замесена, примерно, както и не биха ми хрумнали и половината от възможните хипотези, развити тук. Simple Smile
Субективен поглед, знам, ама не се имам за по-загубена от средностатистическия зрител.  Sunglasses

# 444
В момента Карамазов и Хр. Петков са по Нова. Христо каза, че довечера ще има поне още два трупа. Може и шега да беше, не знам.

# 445
  • София
Ако "уморят" Чанов-старши и Краси, ще станат два...

# 446
По Нова гостуват Владо и Христо. Владо казва, че брат му е по смел и той ще му помогне да разкрие убийствата. Историята ще е пагубна за неговия персонаж, Христо добави, че и за неговия също.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 09:27 от Organza

# 447
....пагубна и за двамата

Мама Чанова е общото м/у тях

# 448
Майката е!!!
Какво ви казвам аз!
Ако плаща на Страхил или Попето,а тя командори?!

# 449
  • София
Здравейте! Изчетох почти всичко, изгледах сериите втори път. Смятам, че Чанов - баща ще бъде последната жертва на убиеца, ако съдим по снимката от вестника. Краси вероятно ще бъде неволна жертва. Доколкото разбрах, биологичната майка на Асен е жива. Гробът е направил той, един вид да зарови миналото. След всичко изгледано и изчетено, започвам да подозирам все повече Страхил в комбина с Чанова, тя е мозъкът, той - действито.
Нещо пак се обърках с последователността на убийствата.
Още нещо, предполагам, че убиецът се е познавал с всички жертви, имали са му доверие. Вариант ли е това да е Чанова? Единствено Дениз Рамаданова е убита в дома си.
Някъде прочетох, че убиецът е пред нас още от еп. 1. Изгледах го отново, там са кмета, сириеца и Страхил. Чанов иска да стане кмет. Дали е възможно това да е някакъв заговор срещу него? Но пък прекалено ритуални са убийствата. Освен да се окаже, че и той е потърпевш от събитията през 80-те. Но пък едва ли Чанов няма да знае нищо по въпроса. А и той връща Миа в разследването, ако си спомням добре.
Доста объркано стана.
Последна версия. Кмета в комбина със сириеца (имаше ли алиби този, че пак ми се губи). Кметът иска да елиминира Чанов, знае историята от преди 30 и кусур години, нужен му е някой, който да извърши убийствата. Вероятно се е познавал лично с всички жертви и лесно може да ги привика където пожелае. Сириецът имаше медицинско образование и изглеждаше готов на всичко, за да се измъкне.
Абе, довечера ще разберем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт