ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 008
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
Във вайбър в анкетата на Карамазов убедително води Асен, на което Владо е написал:
Мислите, че той е убиецът:joy: Stuck Out Tongue Winking Eye

Как ли да го тълкуваме?

Карамазов, сигурно се спуква от смях как всички гласуват за Асен.. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Това ме навежда на мисълта, че убиецът не е Асен.

# 421
Добре, за какво му е на Краси да ги избива? Той е просто апатичен?

# 422
А представяш ли си като чете тук, че Мия е убиецът?  Joy
А той самият?

# 423
“...изпуснах кога детето ми порасна“- от визитката на Краси. Само за неговото дете май не са давали нищо.

# 424
Добре, за какво му е на Краси да ги избива? Той е просто апатичен?

Утре ще разберем.

# 425
Еееее, подскажи де Grinning

# 426
  • Бургас
Organza това е доста преди 10 епизод  Yum
Скрит текст:
14.03. Снощи си изгледах повтоно 1-ви и 2-ри и все си мисля, че героите от старото поколение ще се  окажат с  много преплетени съдби в далечните си млади години . Може би някъде през 80-те се е случил любовен многоъгълник  и е погинала нечия любов. Колкото поради сложни отношения, толкова и поради конюнктурата на периода на възродителния процес. Очаквам да изскочат стари драми свързани с вяра и власт. И се питам дали баладата за панаира в Скарбъро случайно и само заради мистичното си звучене е избрана или  и заради текста.

Скрит текст: Покажи

Може би ще става дума за стара - невъзможна, обречена и незабравена любов.
Отделно от властовите роли, които "старите" играят...

А младите - дали няма да има изненади в посока кой на кого е сват и кой на булката брат!? Имам предвид скрити семейни тайни у Чанови и не само...:

:

Скрит текст:
25.03. И аз очаквам развръзката да дойде от 80-те год. Още от XIV в. по Балканите и Европа са заложени верските бомби със закъснител и Възродителният процес е една от тях. Щем или не - това са събития, причинили много драми и трагедии - благодатна основа за заплитане на интригуващи сюжети. ...Във странните ми фантазии, някой от героите не е син на баща си....

# 427
  • София
На мен едно не ми е ясно. Ако Краси е убиеца защо от екипа няколко пъти подчертаха, че не могат да направят втори сезон със същите герои? От промо се вижда, че ще прострелят Краси и сигурно ще умре, т.е. няма да си отмъщава на Мия и Филип, които би трябвало да са поне живи и здрави след разкритието на убиеца. Това теоретично означава, че спокойно може да се направи втори сезон с Теодора и Владо, противно на това, което твърдят от екипа.
Продължавам да мисля, че Филип е убиеца. Утре ще разбера дали съм права.

# 428
Браво на теб! Ти си била най-близо.

# 429
На мен от визитката на Краси, нищо не ми подсказва да е той убиеца. Съвсем средностатистически човечец ми се струва. Освен това той разбра, че жена му му изневерява, след като убийствата вече бяха започнали, няма как това да е отключило "психаря" в него. С две думи - не е Краси убиецът според мен.

# 430
И аз не вярвам Краси да е убиеца. Ако трябва да избирам между показаните досега герои ще се спра само на Попето за когото и съм гласувал (без да имам никаква идея за мотива му). "Някой друг" отпада като вариант щом твърдят, че вече сме го виждали, което беше втория ми избор.

# 431
На мен едно не ми е ясно. Ако Краси е убиеца защо от екипа няколко пъти подчертаха, че не могат да направят втори сезон със същите герои? От промо се вижда, че ще прострелят Краси и сигурно ще умре, т.е. няма да си отмъщава на Мия и Филип, които би трябвало да са поне живи и здрави след разкритието на убиеца. Това теоретично означава, че спокойно може да се направи втори сезон с Теодора и Владо, противно на това, което твърдят от екипа.
Продължавам да мисля, че Филип е убиеца. Утре ще разбера дали съм права.
Роси, не мисля, че причината да не може да има втори сезон със същите герои е свързана със смъртта на някой от тях. Просто Мия работи в София, а едва ли се предполага в района на Смолян отново да има такова съвпадение на обстоятелства при криминално деяние, които да налагат присъствието на агент на ДАНС. Отделно, че ДАНС няма компетентност да разследва криминални престъпления, те се занимават само с деяния, засягащи националната сигурност.

# 432
Цитат на: eli1907
[/quote
Второ, убиецът изпитва гняв, защото религията му е била сменена, това също не може да прости.

И кой е убиецът със сменена религия според теб?

При смяната на имената в периода преди и след 1985г. са сменяли само имената, но не и религията.

И моето мнение е, че още не знаем мотива.
Нямах предвид по партийна линия, религията му е сменена, защото е осиновен от християни. 
Първо подозирах Асен, сега клоня към Страхил. Тази икона на св. Матей, която закачи от прошка, не ми дава мира. Нарече го покровител на ловците, никъде не срещнах нещо подобно. Св. Матей е бил митар, Исус Христос го призова да тръгне след него край Тивериадското езеро( хм, езеро), след като Матей повярвал, загърбил предишния си живот, изпълнен с пороци, и греховете му били опростени. Но нищо свързано с ловците. Фантасмагории някакви мои вероятно, ама все си мисля, че прошката не беше заради Камелия.

# 433
Аз пък да си кажа какво си мисля за самия финален епизод: Дали няма да го удължат малко, понеже всичко което дават в промото ми се струва че няма да могат да го съберат в 45мин!
P.S. извинявам се ако сте обсъждали вече!

# 434
  • Кърджали
Няма как да го удължат, сериала е сниман преди две години. От екипа казват че убиеца ще стане ясен, мотивите също.

Общи условия

Активация на акаунт