ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 995
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
На мен пък Попето ми изглежда като селски бек - мърляв,все ходи с потници,сигурно и не се обезкосмява.
За мен няма по-антисексапилно у един мъж,в това да носиш потници и високо вдигнати чорапи.
У Асен Христо Петков има нещо много мъжкарско,което привлича жените,в това число и мен.Според мен много го бива в леглото.
Карамазов е сладникаво красив,но определено хваща окото.От онези мъже,дето се кипрят по половин час пред огледалото.

Не мога! Гътам се! Отличен анализ! Как се ражда такава мисъл в нечия главица!!

# 136
А тези рисунки, които има Асен, дали не са рисувани от истинската му майка? Thinking
Може да са изкарали нея луда, за да могат да вземат Асен, като единствен наследник на имота, в последствие тя наистина да е полудяла, но да помни Чанова как и е отнела детето и за това да я е нарисувала..
Вероятно е така, той казва,че не я е рисувал той,защото не я е познавал. Намерил я във вещите, заедно със снимката и я погребал с този портрет. "Сигурно така е изглеждала последния път,в който съм я видял".

# 137
Е, той каза, че не е рисувал Амена, защото не я познавал, а жената от рисунките е жената, която го е родила. И че сигурно така е изглеждала, когато я е видял за последно.
Трябва пак да си пусна кадъра. Мисля, че на кръста имаше и име.

# 138
"Може би прилича на онази Амена,не знам, но това е жената,която ме е родила. Не съм я рисувал аз,защото не съм я познавал. Намерих я във вещите и я погребах с този портрет. Сигурно така е изглеждала последния път,когато съм я видял"(според мен имаше предвид,че не я е познавал на младини,за да я нарисува).
"Никой не бива да разбира,че съм я намерил. Късно,но я намерих."
"Взели са ме,когато съм бил на 2г 6м, не помня как съм станал Чанов. Тогава разбрах защо майка ми ми прощаваше винаги,а баща ми никога."
"Не знам какъв е бил истинският ми баща,но за Димитър нищо от това,което правех не беше достатъчно."
"Не чувствам съжаление,а просто дълг, трябваше да погреба тази жена."
"Намерих домът,а после намерих нея(директорката Цанка), тя ме заведе при жената,която ме е родила. Не можа да ми каже нищо, беше зле с главата. Закъснял съм."
"Никой не бива да разбира за това."

# 139
исках  да кажа , че и до  наследствения имот  на Събри има подобна църква.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 15:10 от kcenia2020

# 140
Благодаря, Органза, а нещо вижда ли се на кръста? Това в 6 или 7 епизод се случва?

# 141
църквата

# 142
Нищо не се вижда за съжаление, края на 7 еп.Според мен или е инсцинирано от Асен(няколко пъти казва на Мия,че не иска никой да разбира за това заради семейството) или е била преименувана и той тогава не е знаел,че е мюсюлманка.

# 143
Аз си мисля, че полицайчето, от първи епизод, може да е убиеца.  Уж , само парите гепило, уж това-онова....По-добре да го мислят за крадец, отколкото за убиец. Не ли? Simple Smile

# 144
На мен пък Попето ми изглежда като селски бек - мърляв,все ходи с потници,сигурно и не се обезкосмява.
За мен няма по-антисексапилно у един мъж,в това да носиш потници и високо вдигнати чорапи.
У Асен Христо Петков има нещо много мъжкарско,което привлича жените,в това число и мен.Според мен много го бива в леглото.
Карамазов е сладникаво красив,но определено хваща окото.От онези мъже,дето се кипрят по половин час пред огледалото.

Не мога! Гътам се! Отличен анализ! Как се ражда такава мисъл в нечия главица!!

Тъй де, какви мъже са - да носят потници и да не се обезкосмяват?!  hahaha

Той не се ли появяваше и Асен по едно време по потник?

Все едно сме в детската градина  hahaha hahaha hahaha

# 145
Много моля потребителката, която написа, че знам кой е убиецът (преди 5-6 страници) да си изтрие поста. 26 съобщения имам в пощата, всичките с еднакво съдържание.

# 146
Много моля потребителката, която написа, че знам кой е убиецът (преди 5-6 страници) да си изтрие поста. 26 съобщения имам в пощата, всичките с еднакво съдържание.
То да се пусне слухът, пък ходи после да обясняваш , че нямаш сестра..

# 147
Фенки-менки, а-у.

# 148
Само след няколко дена всички ще го знаем кой е, но доколкото се разбра едва ли това е щяло да бъде най-важното.

Той не се ли появяваше и Асен по едно време по потник?
Беше и с потник, но повечето почитателки ги събра когато се появи и по без потник Sunglasses

# 149
  • Бургас
По-назад се спомена, че му липсва психологизъм на сериала и че характерите не са разгърнати. По ред причини в последните години умишлено по телевизията гледам само крими сериалите. И бих казала , че нашият е на добро ниво; и в европейските, австралийски и американски продукции героите не са по-обстойно описани или изиграни. Да не говорим че и там някои преминават през 10-12 епизода с едни и същи дрехи. И там често жените на водещи позиции са властни,  с холеричен темперамент, амбицирани да се докажат и понякога предубедени; често с проблеми с децата, не умеят да афишират чувствата си и зад арогантност крият неумението си искрено да общуват с мъжете в живота си... Какво да се прави - модерно клише. Та, за нашия си сериал - мисля че още преди старта една част от пишещите тук бяха пренахъсани и прекалено критични едновременно. Прекалено взрени и взискателни към това кой как изглежда, говори , постъпва.... Такъв подход естествено не благоприятства да си емпатичен към случващото се и те дистанцира. Лично аз, тръгвам към филма с уважение към творческите виждания на екипа; художествения продукт си е техен;  предпочитам да се кефя на добрите попадения. и да откривам недостатъци, понякога неща ме дразнят ,но главно съпреживявам с героите и най-вече се питам: Ами ако аз бях на нейно или негово място! Тогава какво бих....?  Героите които ме вълнуват най-много - Мия, Филип, Краси -и актьорите, които се превъплъщават в тях ми дават достатъчно "материал" и емоции за да си доизградя в главата по-пълна картина на живота им. Стоян Радев и Владо Карамазов правят много, много добра игра. Карамазов е много добър, играе фино и многопластово, особено в мълчаливите сцени.  Достатъчен пример за мен е сцената в последния епизод, в която Мия влезе в хотелската му стая след разговора в бара...
Операторската работа е един огромен плюс. От първата секунда съм впечатлена не само от качеството, но и от размаха на снимане . И от усета за величието на природата. Както и умението да подчиниш картината на внушението на дадена сцена. В 11 епизод имаше едни кадри на нощната гора. Черните силуети на вековни борове бягат на фона на беззвездно нощно небе. Брррр. Тръпки ме побиха.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 16:13 от lady Koup

Общи условия

Активация на акаунт