ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 054
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
Ей, голям мерак Краси да е виновен.

# 301
Ако визираш моя коментар, нямах за цел да го изкарам виновен. По-скоро споделих мнение,че ако в основата за отмъщение е Рамаданова(като голяма любов) той е близко до годините й. Аз си имам фаворити за убиец и съм ги писала и преди- Филип или Страхил.

# 302
Ако визираш моя коментар, нямах за цел да го изкарам виновен. По-скоро споделих мнение,че ако в основата за отмъщение е Рамаданова(като голяма любов) той е близко до годините й. Аз си имам фаворити за убиец и съм ги писала и преди- Филип или Страхил.
Спокойно, не е само твоя. Пък и не за първи път показвам отношение към мненията Краси да е виновен, та хич не го приемай лично.
Предполагам, че между Краси и Рамаданова разликата е 10 и повече години. Не че е абсолютно невъзможно, но е много малко вероятно да са имали връзка. Нека не я набеждаваме жената, че е била толкова шавлива. Пък и Краси покрай работата си едва е имал време за семейството си, какво остава за друга връзка.

# 303
Ако Краси е имал извънбрачна връзка, щеше ли да реагира така, когато жена му му е казала, че всичко между тях си е отишло и когато я видя с любовник?

# 304
Отново прослушах думите на Асен за осиновяването - докато яде супа, мама Чановица му казва, че жената, която го е родила, трябва да има талант да рисува и той решава, че е осиновен! А откъде знае, че мама Чанова не умее? Може да е имала предвид себе си, но да не е могла да развие този талант, все пак не става ясно кой е нарисувал портрета и църквата, а имаше и още нещо нарисувано в портфейла му.
И снимката е била във вещите на починалата, но защо трябва да е нейна... да не говорим за очебийната прилика, която Асен не забелязва, както и Мия, междувпрочем.
И защо не иска всички да знаят, че знае, не само Филип - повтаря два пъти всички?

# 305
Ако Краси е имал извънбрачна връзка, щеше ли да реагира така, когато жена му му е казала, че всичко между тях си е отишло и когато я видя с любовник?
Чисто теоретично връзката може да е била преди брака му. Все пак си мисля,че този му интерес към апартамента е породен от вътрешното му чувство,че той(апартамента) ще има ключова роля в разгадаването.

# 306
  • Street of Dreams
Полицай е човекът - пита.

# 307
  • Другата България
За мен е абсурдно Краси да е убиецът.
Почти толкова, колкото Филип, Мия, мъжът на Мия / Joy hahaha/ и други поне за мен безумни предположения.
След два дни ще видим дали съм била права. Simple Smile

# 308
Те безумните предположения бяха само за да има познал колкото и да ни изненадат. Ако убиецът е някой от вече показаните дори и на снимка герои вече се води че имаме познал участник Sunglasses

# 309
Бе ние сме голяма работа, нас ли ще излъжат JoySunglasses

"Масови ритуални самоубийства" дали сме обсъждали?

# 310
  • Street of Dreams
Те безумните предположения бяха само за да има познал колкото и да ни изненадат. Ако убиецът е някой от вече показаните дори и на снимка герои вече се води че имаме познал участник Sunglasses

Да, ама ако е Страхил, ще деля кинтите само с още 4 човека.

Хайде, последни залагания. Grinning

# 311
  • Другата България
Аз не мога да кажа със сигурност кого подозирам.
Клоня сякаш към Асен, писах, но и за там имам резерви.
Ще се оставя да ме изненадат, дано не е с Филип обаче.

# 312
Много съм объркана.Моите 2 предложения,които защитавам още от най-ранните епизоди някак губят логика.
1.Асен - той ми беше фаворит от епизод 2 или 3 и заявих,че мнението си за него няма да променя.Бях много убедена,че е той и всичко ме тегли към него все още.НО той стана толкова явен избор на продукцията в последният епизод,че си викам - Не може да бъде толкова очевидно и просто?! Ще е голямо разочарование за зрителите.
2. Краси - съмнителен,дистанциран,ими нещо нередно около него и отношението му към разследването е някак присмехулно.На годините на жертвите,който може да има пряка връзка с тях и това да се изясни във финалният епизод.

Другите главни персонажи ми звучат нереално.

# 313
То продукцията е заснела два финала за всеки случай, та ние да нямаме поне по няколко предположения. Simple Smile

Краси освен това, че буди известни подозрения за това че е малко смотан и по цял ден се налива с водка (в кафето), рисува и няма какво да губи, нищо друго все още не го свързва с жертвите. Може да предположим и че има ясни спомени от онова време защото е най-възрастен...и до там.

На мен друго не ми излиза от главата. Таблото в стаята където се води разседлаването и подредените снимки на жертвите и свързващите ги лица. Снимката на Лазар е в средата все още и в 11 епизод, което според мен означава, че все още е заподозрян но е освободен поради не достатъчно улики които да потвърдят, че е той.

# 314
И в сайта на Нова са пуснали анкета. Асен води, а малко след него е "някой друг", с малка разлика на 3 място е Чанова.

Общи условия

Активация на акаунт