Напротив, няма как да се раждаш притеснителен, нито скромен. Отношенията и характерът на самият човек се сформира от родителската общност първо.

Аз пък цял живот съм била супер срамежлива и леко притеснителна ама пък не мога да се оплача с проблем като вашия и успехът ми е като на по- отворените да речем
Значи вие пък трябва да сте еб@ти монахините, честно ! Доооста странни разбирания и начин на живот имате, не мога да ви разбера. Това с притеснителноста изобщо не е оправдание. То колкото па и да си скромен, все ще те засърби и ще се отключи животното в теб
Проблемът ви е далеч от това, че сте девствени.
Не е чак толкова до притеснението, трябва да имаш излъчване, да си добронамерена и отворена към запознанства. Сегашният ми приятел ми е споделял, че ме е заговорил защото съм била много усмихната, така че никога не знаеш кое твое качество би накарало някой да се влюби в теб. Но това със сигурност няма да са високомерието, претенциите и нереална оценка за себе си.
Какво толкова има в това да си признаеш, че се самозадоволяваш, да не признаваш убийство, е*аси! Вярно е, че мъжете го правят по-често от жените, но съм сигурна, че е голям процентът на жените, които маструбират и няма нищо срамно или нередно в това. Препоръчани теми