Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 247
  • 431
  •   1
Отговори
# 345
  • София
За "девствена" има завидна сексуална фантазия. Мда, темата мирише на поредната пързалка.

# 346
То е пързалка. Разгледайте другите публикации на авторката.

# 347
Авторката сама ли изтри злобния си коментар към Polar bear от преди час Rolling Eyes От написаните от нея коментари вече без извинение мога да твърдя, че злобичката ѝ е причината и за един секс да не става. Наистина по-добре да се заключи темата, няма смисъл да се помага на такъв човек.

# 348
Може ли преразказ за изпусналите?

# 349
  • София
И аз се нареждам на опашката за преразказ Laughing

# 350
  • София
Направих скриншот, късно вечерта ще ви го пратя на л.с., сега излизаме и нямам време.

# 351
  • Canada
Прати и на мен, моля те! Аз съм спяла по това време още Simple Smile

# 352
Беше написала “А ти сигурно и в ушите не си девствена”

# 353
  • София
Е това е мъж, то и по ника си личи. Cream and scream се сещате за какво иде реч.
Дано го боднат отзад. : )

# 354
Ами,аз след въпросния коментар,написах да не се държи грубо,и щом е пуснала такава тема може да очаква всякакви коментари.Е ,изтриха ме и мен ,защото бях цитирала.

# 355
  • Canada
Хаха, тъп коментар, по-типичен за тийнейджър. Разгледах му профила на туй нещо. Има поне 3-4 теми напускани, с подобна тематика. Януари е писало, че е на 25 години, в тази тема пише, че е на 24... Луда работа!

№88
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=576183;sa=showPosts;a=all;start=75

# 356
Ааа не е тъпо,подмладило се е😁

# 357
Пак завихте към обсъждане на глупости. И пак ще има гума или направо катинар. Така изглежда.

# 358
Темата не е пързалка. Но не е за обиди и заяждане.
По принцип според вас кои теми са най-интересни и подходящи да се използват в разговор с хората изобщо?

# 359
  • Наблизо
Които на теб са ти интересни.Не трябва да се нагаждаш спрямо нещо си там.
Задаваш наистина неадекватни въпроси,съжалявам.Наистина ли никога не си общувала с хора и не си имала приятели,че да питаш такива неща?
Не искам да се възприеме като заяждане,но преди да мислиш за гадже,започни сеанси при психолог и да излизаш повече сред хора.
Ама наистина,иначе рискуваш наистина да те хване някой психопат и да не знаешот къде ти е дошло.

Общи условия

Активация на акаунт