Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 174
  • 431
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
rosi81, не че нещо, ама тоя ЛЛ не се ли предполага да спазва лекарска тайна? Просто се чудя Thinking
Да, но  той не е изпадал в конкретики. Просто самият той беше учуден, че може да има толкова стара девственица и ми сподели като на приятел.

# 46
  • София
Под стабилен финансово не значи, че искам да ме издържа. Много грозно беше за носа в джоба, май твоя нос и език прекаляват.
Ама не подскачай, като ощипана мома - сама си си написала, че искаш да има яко кинти и да издържа себе си и семейството си, което означава и теб /в хипотезата, че се ожените или живеете на семейни начала без подпис/. От двете ти теми само това се усеща - търсиш паралия, а ти се стискаш за 1 курс по танци/фитнес/йога или каквото там ти допада. Все няма подходящ и достоен. Дай да чуем ти какво можеш да предложиш насреща - каква ти е професията, какви са ти любимите занимания и т.н. Така и не разбрах, как на 24г. без мъж, без деца и без занимание, нямаш време за фитнес или там нещо друго? С какво ти е запълнено ежеднението извън работа?

# 47
За мен не е съвсем нормално. Ако дъщеря ми беше девствена на 24 щях много да се притесня. Имаш проблеми в общуването, вероятно се подценяваш. Имаш ли приятелки, не би ли могла чрез тях да си намериш подходяща среда? Постарай се да го разрешиш този въпрос с девствеността, защото с времето ще стане още по- зле.

# 48
  • София
Скрит текст:
За мен не е съвсем нормално. Ако дъщеря ми беше девствена на 24 щях много да се притесня.
Имаш проблеми в общуването, вероятно се подценяваш.
Скрит текст:
Имаш ли приятелки, не би ли могла чрез тях да си намериш подходяща среда? Постарай се да го разрешиш този въпрос с девствеността, защото с времето ще стане още по- зле.
Мисля си, че става въпрос за точно обратната ситуация. С първата част от изречението съм съгласна.

# 49
Продължавам да не виждам къде пише за яко кинти... освен явно между ушите ти.
На мнение съм, че и двамата родители издържат семейството, важното е да има за децата, а не единия да издържа другия. Божее, събери си вересиите.

# 50
  • София
За мен не е съвсем нормално. Ако дъщеря ми беше девствена на 24 щях много да се притесня. Имаш проблеми в общуването, вероятно се подценяваш. Имаш ли приятелки, не би ли могла чрез тях да си намериш подходяща среда? Постарай се да го разрешиш този въпрос с девствеността, защото с времето ще стане още по- зле.
Според мен е точно обратното и се надценява. Дошла "вчера" в Сф и вече иска да хване ... за шлифера, а насреща така и не каза какво предлага, което за мен означава едно голямо нищо. Обаче изискванията са й до небесата. Аз все си мисля, че един човек се опознава с времето. Тя ако иска първо да го опознае поне на 90% и след това "да му пусне", което предполага поне 1-2г., нищо чудно, че е девствена на тези години. Никой няма да седи на сухо и да слуша приказки като от 15 годишна. Беше попитана няколко пъти и в двете теми с какво е толкова заета, че няма време, както и какво харесва да прави в свободното си време, обаче удобно ги пропуска тези неща.

# 51
Аз съм 50 на 50. От една страна не е нормално защото това означава, че може би нямаш много голям социален живот и си затворен човек. Хубаво е човек, докато е млад, да опита от всичко, да разбере какво му харесва и т.н. (не говоря само за секс). От друга страна пък предвид вече по- младите момичета от теб какви са, си е направо комплимент. Ако срещнеш зрял мъж, търсещ нещо сериозно, ще му хареса идеята, че ще ти е първи, а защо не и последен. Като цяло, не мисля, че този въпрос трябва толкова да те притеснява. Отпусни се и каквото- такова, само ще си дойде с времето.

# 52

И аз съм на 24 и съм девствена въпреки че си имам приятел.Просто не се чувствам готова за такива отношения, страх ме е и от болката.Отделна тема е, че и с приятеля ми не сме в сериозни отношения, а си харесвам друг (може и това да е причината, не знам), но аз не чувствам още желание да го правя.Според мен всеки си решава кога да е, всеки на различна възраст се чувства готов.Не знам кое му е притеснителното.Дори и към човека, по когото съм хлътнала не проявявам това желание.

# 53
И аз съм на 24 и съм девствена въпреки че си имам приятел.Просто не се чувствам готова за такива отношения, страх ме е и от болката.Отделна тема е, че и с приятеля ми не сме в сериозни отношения, а си харесвам друг (може и това да е причината, не знам), но аз не чувствам още желание да го правя.Според мен всеки си решава кога да е, всеки на различна възраст се чувства готов.Не знам кое му е притеснителното.Дори и към човека, по когото съм хлътнала не проявявам това желание.
Не мисля, че е нормално. И за двете, след като четох и предишните ви теми.

# 54
И аз съм на 24 и съм девствена въпреки че си имам приятел.
А той знае ли, че ти е приятел ?

# 55
Авторката- жени харесваш ли?
Сама да се докосваш пробвала ли си?

# 56
И на двете не

# 57
Всяко нещо е с времето си,според мен колкото го отлагаш ,толкова по-трудно ще се решиш,именно с това че сама знаеш ,че малко си закъсняла.Не казвам да се метнеш на първия срещнат.Първия път не е толкова голяма зелка,опознала ли си тялото си,кое ти харесва и кое не.
Секса е едно от най-страхотните изживявания,качеството и количеството му са много важни в двойката.
Като го направиш няколко пъти ще разбереш.

# 58
И аз съм на 24 и съм девствена въпреки че си имам приятел.
А той знае ли, че ти е приятел ?

И двамата знаем, че не сме в много добри отношения ,признала съм му,че си падам по друг и двамата знаем, че вероятно връзката ни няма да продължи за дълго, поради разстояние. Simple Smile
Въпросът е че за да си девствена на тези години значи,че все още не си срещнала или не си с този,с когото изпитваш истинска тръпка.Което не мисля,че е плашещо.Авторката, както и аз, предполагам,просто интимен контакт сме готови  да имаме само с мъж, когото наистина обичаме.

# 59
  • София
Ммм, както и предполагах. Тъй като си мислиш, че даваш много, то и търсиш много. Сериозна връзка, семейство и т.н.
Какво пък, късмет!

Общи условия

Активация на акаунт